1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Visszajelzések és javaslatok

Diskurzus a(z) 'Tudnivalók és visszajelzések' témában - Jeno által indítva @ 2012. december 23..

 1. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Figyelj, az sem érdekel engem ha látja azt amit írok, de a személynek címzett hozzászólás a nonszensz... :D:D:D Máshol persze lehet hogy azért nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel, mert az ilyen figurákat mint ő addigra már hatszor kivágják mint macskát retyózni, mire egyáltalán eljutnának idáig. :D:D Ugye nem egyformák a fórumok, ahogy a bankok sem... :) De ez amit te csinálsz már unom. Mond azt, hogy te minden fejlesztésnek a kerékkötője vagy, amivel a renitenseket féken lehet tartani / fékezni lehet, és csak azért vagy hogy itt hogy kötözködj. :) (mert vannak olyanok akiknek még ez a javítás sem használna - azt meg mocskosul nem bírom, mint amikor valaki a szemembe, aztán még neki van nagy pofája és vádaskodik, ez konkrétan "rejsz felügyelő", "nomen est omen") Akkor legyen úgy, hogy látják egymás hozzászólásait, mind a kettő, csak többé címzetten idézve nem tud egyik sem írni a másiknak. Nekem így is jó lenne. :) Mint ahogy angelsoul is írta, vannak itt olyanok, akik a politikai meg a konto nézeteiket nyomva rendszeresen kötözködnek. Mondjuk "pöcshuszár" is panaszkodott erre, hogy ő is volt már mindenféle "ügynök" itt a fórumon... :rolleyes::D:D:D:D Lehet hogy ezért tiltott le téged is ? :) Úgy gondolom bőőőven kitárgyaltuk a javaslatom témáját, én persze bőséges kézzelfogható indoklást is aedtam a javaslatomhoz, többféle kivitelezéshez is, úgy is hogy az oldal moderátorainak a legkényelmesebb legyen, tehát ők alapból MINDENKIT látnának továbbra is, azokat is, akik esetleg őket tiltották. (nem kell nyomogatniuk semmit hogy mindent lássanak, ez alap a részükre). Szóval itt fejeztem be a javaslataim kitárgyalását, mint nemrég az Iráni topicban a horizonton túli radart. Nem haragszom én rád, csak nagyon nem értünk egyet. Ez van :)
   
 2. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Köszönöm a törlését a kommentnek. Kizárólag javaslatok miatt írtam, nem másért, de az ilyen személyeskedés / személy ellni támadásnak (különösen többszöri alkalom után) konzekvenciájának kell lennie.

  Sokféle motor módosítási javaslatot tettem, szerintem érdemes rajta elgondolkozni, egy moderátoroknak is kényelmes változatán

  Én nem szoktam követni senkit, a jövőben sem fogok. Én csak topicokat követek. :) Részemről a témát a lezártam. A fórummotor rosszul működött, ez tény, de nem foglalkozom tovább a kérdéssel. Kettő tiltást törlök és újra rakok, kettőt pedig törlök.

  Véleményem szerint semmit nem javít a fórumon, ha csak az egyik oldalon van korlátozás. Értelme sincs, ezért nem is foglalkozik vele egyik renitens sem, a visszatartó ereje pedig nulla... :) (mint ahogy most esetemben látható példa is ezt nagyon jól vizualizálta... :) a javaslatom figyelembevételével bezáródna ez a lehetőség)
   
 3. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  Az "ignore" a lusta ember egérgörgője.
  Az "ignore" a véleményfasiszták pörölye.
  Náci, kirekesztő és súlyosan trollofób... elfogadónak és toleránsnak kell lenni. :p
   
  aquarell, fip7, misinator and 3 others like this.
 4. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Azért szórják ki azokat a fórumokról akikkel végképp nem tudnak mit kezdeni, mert annyira antikulturálisak, és/vagy acsarkodóak ? Vagy csak unják az elmeroggyantakat... :p Egy idézet, aztán most már tényleg pontot teszek a témára végleg a részemről, mindenkinek köszönöm a türelmet:
  "Lehetsz bármennyire kitartó és lelkes, lehetnek bármennyire meggyőzőek az érveid, akkor sem tudsz fényt gyújtani ott, ahol ragaszkodnak a sötétséghez" :p
  Ezt most egyáltalán nem a fórum üzemeltetőinek írom, semennyire, mert ugye itt elolvasták a fejlesztési javaslataimat, a hibáról szóló észrevételem, nem vegzáltak, a többivel meg én nem foglalkozom, hogyan döntenek a javaslataimmal. Az az ő dolguk.
  Ez az idézet a teljesen az olyanokról szól, mint pld. a konteosok, persze nem mind abból sem, ami annak látszik, mert mindig vannak ronda összeesküvések, ez tény. Az idézett szöveg szerzője ismeretlen, a facebookon írták. (na az is egy elég gázos hely, de néha van érték a szemétdombon is - ez most egy saját rögtönzött meglátás :p)
   
 5. rejsz felügyelő

  rejsz felügyelő Well-Known Member

  Azt gondolná az ember hogy bő 15 év minőségi fórumozás után nem okoz gondot az ignore funkció pontos definíciójának kikeresése.

  Az előzményeket mindenki vissza tudja keresni:
  https://forum.htka.hu/threads/biztpol-szíriai-helyzet.396/page-3647#post-608768

  https://forum.htka.hu/threads/biztpol-szíriai-helyzet.396/page-3667#post-629270
  Ezután jött tőled néhány elég szaftos privát üzenet. Mindezek után még van képed saját magadat beállítani áldozatként. Kizárólag emiatt reagáltam ebben a topikban.

  Ez a komment egy kicsit vicces, tekintve hogy az általad beidézett kolléga azzal kezdte az itteni pályafutását hogy minősíthetetlen stílusban acsargott mindenkivel aki nem értett vele egyet, és tolta a belpolt orrba-szájba. Meg is kapta érte a jutalmát, 2 hónap bann formájában.
  Megértettem és jogosnak tartom.
  Számomra ez az ignore-dolog pont olyan mint a safe space intézménye. Sosem használom, még panoznál sem.
   
  notaricon likes this.
 6. arbalest

  arbalest Well-Known Member

  Van egy fura dolog a Témák követésében. Jobban pörgő topikot, pl biztpol Kína rendre elfelejti, nem értesít, akár naponta többször is ledobja, míg ritkábbat, pl Ausztrália, vagy a Távol-Kelet topikot több nap, akár egy hét inaktivitás után is követ, és értesít az oldal.
   
  pöcshuszár likes this.
 7. angelsoul

  angelsoul Well-Known Member

  A kínai fül vírusos...
   
  Leonidas likes this.
 8. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 9. boki

  boki Well-Known Member

  Kéretik az F-35 topik tisztítása, tele van szemetelve biztpolos propagandával.
   
  fip7 likes this.
 10. mentuhotep

  mentuhotep Active Member

  Ezt az ulippo nevü provokator topikrombolo olvtarsat mindenkepp ujra engeditek garazdalkodni????
   
 11. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Ameddig nem vét a szabályzat ellen...
   
  pöcshuszár likes this.
 12. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  Hagyjuk már, hány embert kivágtál hónapokra sokkal kevesebbért mint amit ezek levágnak évek óta....
   
  Laci1970, haubagoi, fip7 and 3 others like this.
 13. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Egyelőre véleménnyílvánítási szabadság van, még ha nem is tetszik, akkor is. Ameddig a hangnem nem sűllyed bizonyos szint alá stb. stb. nagyon nem lépek közbe.
  Amúgy tudod, FÓRUM. Köztér, ahol a rómaiak megvitatták a dolgaika és ütköztették álláspontjaikat. Nem arról szólt a dolog, hogy mindenki mindenkivel egyetért.
   
  Last edited: 2020. február 7.
  pöcshuszár likes this.
 14. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Ne follyón vér, ne hulljanak fogak. Fejek se törjenek be.
   
  jani22 likes this.
 15. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Tegyétek már ignorera őket. Én uli hozzászólását nem láttam már vagy 2 éve.
  Ha nem reagáltok akkor értelmetlen amit csinálnak.
   
  arcas likes this.
 16. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Ne olvasd és kész. Ha azon múlna, hogy én vagy más kit ítél topikrombolónak, akkor ide n+1 ember régen nem kommentálna.
   
  ghostface likes this.
 17. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Azoknak akik nehezen viselik az övéktől eltérő véleményeket az ignore funkció egy nagyszerű eszköz arra, hogy kialakítsanak egy véleménybuborékot ahol nincsenek eltérő vélemények és mindenki egyet ért egy harmonikus safe spaceben.

  Nekem speciel nem kell gépi ignore, mert az engem provokáló kommenteket anélkül is tudom ignorálni, de meg tudom érteni azokat is akik a véleménybubi mellett döntenek, biztos jó lehet ha mindig igazad van, sőt ha eléggé beszűkíted a buborékot akkor te lehetsz a legokosabb is.

  Csak azokat nem tudom megérteni, akik nem hajlandók bebújni a bubiba de nem hajlandók elviselni az eltérő véleményeket sem.
   
  ghostface likes this.
 18. koppany

  koppany Well-Known Member

  Csak egy kérdés, hogy lehet úgy vitázni, hogy nem hallgatom meg a másikat?
   
  formosa1 and ghostrider like this.
 19. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Nagyszeruen!
  Láttad milyen bolcs maradtam a NATO topikban a legutolsó rettegjunk az Oroszoktól nagymonológ kozben?
  Hát úgy. :cool::)
   
 20. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Amíg lebegsz a térerőben pénzt nem kapva, addig lessed, - szerintem, [ ráadásul érzed is ], rengetegen utálva érezni nem olyan jó élni -


   
  fishbed and fip7 like this.

Ezen oldal megosztása