1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Visszajelzések és javaslatok

Diskurzus a(z) 'Tudnivalók és visszajelzések' témában - Jeno által indítva @ 2012. december 23..

 1. Wilson

  Wilson Well-Known Member

  Mi történt csak nem bukkant fel abban a topikban is a vírus?
   
 2. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  többen többször szóltunk, hogy stop offtopic, de erre még ráhúztak több mint két oldalt úgy, hogy közben egy hozzászólásban sem volt semmi aminek köze lehetett volna a topic címéhez (max nagyon áttételesen -> Kárpátia induló...), annál inkább ment az "egymással foglalkozás"...
   
  FilcTroll and Wilson like this.
 3. Pogány

  Pogány Well-Known Member

  A (hun)leopard 2 topikban szét kellene csapni már a magot akik notaricon jelzése óta újabb oldalakra való offot produkáltak.
   
  molnibalage likes this.
 4. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  És ha ennyire nem bír magával a társaság, akkor az én "hogy tetszik?" kérdésemet is kivehetitek, hogy ne legyen feszforrás.
   
 5. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 6. Schurrer

  Schurrer Well-Known Member

 7. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Kantin > zenebutik
  De ha Mack ignorelisten van neked, akkor nem fogod látni, mert ő a topic indító és van egy ilyen bug(vagy feature) a fórummotorban.
   
  Schurrer likes this.
 8. Schurrer

  Schurrer Well-Known Member

  Kösz, már odataláltam, a beszélgető topikba. Ja és Mack persze nincs ignoreon. :)
   
 9. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  "Bohóctopic" lett a járványok topicból. Véleményem szerint itt az eredménye, hogy a HTKA fórum vezetői "bedobták a gyeplőt a lovak közé". Természetsen a főcsapat a három autodidakta "vírustudós önjelölt professzor", és még néhányan dr Gödény táborából. Persze ennek se vége se hossza nem lesz, mindig újra és újra kezdődik "a virtuális pankráció", az emberek hülyítése a járványtagadással. Nem kérek takarítást, nekem jó úgy az kupleráj ami ott van. Na ezért fejeztem be ott az érdemi munkát. Nincs értelme oda bármi értelmeset hozni, amíg ezek ott szabadon garázdálkodhatnak. :) Főleg tank úr. (majdnem "űrt" írtam, de egyes részeire az is igaz lenne)
   
  Heim likes this.
 10. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

  Dr. Gődény soha egy szóval se mondta, hogy ne létezne a koronavírus. Tehát nem járványtagadó. A "három autodidakta "vírustudós önjelölt professzor" sem mondott ilyet soha.
   
 11. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Javul "az érdemi munka" a járványok topicban, most már a dumaszínház szintjére süllyedt, hála "a vezető postolóknak". Van ott már minden, káromkodás, stb. Szerintem tank úr ma újra komoly "nyomás alatt áll", ezért van postolási (topic szemetelés) kényszere. Én ma már véletlenül sem írok oda semmit, had bontakozzanak ki "a légnyomás alatt". :):cool:
   
 12. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

  Amúgy te mindig itt fogsz toporzékolni, ahányszor csak nem értünk veled egyet? Ott van a moderátor értesítése, vagy akár az ignore gomb is, ha ennyire nem tudod elviselni mások véleményét.
   
  torsen likes this.
 13. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  No comment... :D:cool: (most toporzékolhatsz tovább nyugodtan ;))

  Tank úr már a beszélgetőben is "odatett egy kupaccal" :rolleyes::) Biztos emelkedik délután is a "légnyomás" arrafelé...
  Amúgy bárhova is írtam volna, ezek mindenhova jönnének utánam. Én meg ezért nem fogom lezárni a nickem 7 lakattal. Aki akar az majd takarít utánuk amerre járnak.
   
 14. Pogány

  Pogány Well-Known Member

  Hozz létre magadnak egy safe place topikot és húzódj be oda egyedül. :D
   
  Shektor11 likes this.
 15. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Fórummotorral kapcsolatos észrevétel.

  Kissé "zavart érzek az erőben" a fórummotor kapcsán. Olyan topicról küld értesítést, amit SOHA nem jelöltem követésre. Direkt ránéztem, és semmilyen értesítési opcióm nincs ehhez a topichoz. Mellékelek egy képet is, hogy vizuálisan jobban szemrevételezhető legyen "a zavar az erőben". :)

  [​IMG]

  Ami a javítását illeti a hibának AZT NEM SZERETNÉM KÉRNI !!! :) Inkább azt szeretném, ha az ilyenek helyett az új motorra történő átállásra lenne összpontosítva minden elérhető erőforrás a technikai oldalon. Arról is érdeklődnék ha már így adódott, hogy mikor várható a motor cseréje, vagy hallhatunk-e valami információt arról, jelenleg mi hátráltatja a cserét. Tudom hogy nem egyszerű a feladat, és rengeteg kérdés lehet ami megakaszthatja. Most pedig nyár van, "Holiday" idő, szóval nem is várom azt hogy valaki ilyenkor ebbe ássa bele magát, tehát én nyugodtan várom, mikorra lesz kész a helyzet, cserélhető a motor. Csak szeretnék hallani valamennyit róla, hol tart a dolog jelenleg, mi az ami akasztja a folyamatot.
  Üdv. Leonidas
   
 16. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Időközben megtaláltam, hogy miért küldött értesítést a fórummotor. (nem kerestem, csak a gyanú miatt megnéztem, hátha én csináltam valamit oda korábban, bejött a megérzés) A "Követett fórumok"-nál volt bejelölve a "Tüzérség, nehézfegyverzet, egyéb taktikai fegyvere" téma, így azért küldött értesítést. Amúgy én nem használom ezt az opciós értesítést, bár biztos hogy én jelöltem be, lehet próbáltam csak a működését és úgy maradt. Én csak a "Követett témák"-at használom értesítésekre. Szóval üzenem Tcat-nak hogy hibás volt a diagnózisom, de azért az új fórummotorra való érdeklődésemet azt továbbra is fenntartanám. Egyébként ha már az értesítéseknél tartok, nem mindig szokott küldeni a "Követett témák"-ban felsoroltakra üzenetet a motor, de itt inkább valami beállítási problémára gyanakodnék, mint sem hibára. Némely topic időnként átmenetileg kiesik az értesítések közül, de ha megnézem, vagy írok bele, attól kezdve megint jönnek az értesítések rendesen abból a topicból is. Na mindegy, ezzel sem kéne foglalkozni, inkább az új fórummotor lenne a lényeges, ha lehetséges szeptemberben. (mondjuk lehet hogy a végére lenne csak, de az nem lényeg)
   
 17. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Nah, a videózás miatt a repteljesítményes cikket sanszosan törlöm.
  Vagy más lesz, nem sok összehasonítás, de eredeti formájában biztosan nem csinálom meg. Annyira nem látom értelmét és nincs rá erőm, hogy erre szánjak időt.
   
 18. Veér István

  Veér István Well-Known Member

  Mivel nem tudom mi lett törölve, és nem érzem, hogy bármi olyat írtam volna ami indokolná ezt, ezért nem hiszem, hogy ez így abba tud maradni... Tudjátok a nevelésnél a jutalmazás és a büntetés célszerűen összekapcsolódik a jótettel/bűntettel, hogy a visszacsatolás működni tudjon...
   
  bartinieffektus and SilvioD like this.
 19. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Semmi különös :"Szerintem valamelyik fórumtárs lesz!", csak reagáltál egy kommentre és az is benne volt a te kommentedbe. Ment a levesbe a másikkal együtt. Az meg egy azonnalis cikk volt belpol tartalommal.
   
 20. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Igen, többen jártunk így a momentumos lmbtq ügyekre reagálva. Én is általános (nem belpol) kérdést tettem fel ennek kapcsán, de belpolbűnözés-prevencióként belefér. :D
   

Ezen oldal megosztása