1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Visszajelzések és javaslatok

Diskurzus a(z) 'Tudnivalók és visszajelzések' témában - Jeno által indítva @ 2012. december 23..

 1. Veér István

  Veér István Well-Known Member

  Elég a finomítót megtámadni Százhalombattánál. Az felér Budapest lebombázásával... Mellesleg hatalmas nemzetgazdasági kár közvetve is, és a közvetett kár is óriási. Paksot nem is kell támadni, ez is felér vele, mégis a közvéleményben külföldön nem az van, hogy jajj atomerőművet bombáztak. Gázelosztó meg tározó infrastruktúra támadása télen szintén felér egy terrorbombázással...

  Vagy elég az Aldi és a TESCO logisztikai központját, és éhen hal a lakosság :D
   
 2. aquarell

  aquarell Well-Known Member

  Ez a romàn példa nem vezet sehova, annyira abszurd ( vagy csak alkalmatlan az elmélet bemutatàsàra..?) Főleg ebben a topikban :)
   
 3. fip7

  fip7 Well-Known Member

  Úgy érzem, hogy kb. ez megy most ebben a topikban (Mack áll középen XD ) :
  [​IMG]
  Link: http://giphy.com/gifs/mTdd1vQ4ytRwQ
   
 4. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  Ez aztán színvonalas válasz volt...
  Teljesen egyetértek cinikzssal, csak engem ennyivel nem tudsz beoffolni...
   
 5. zeal

  zeal Well-Known Member

  Esetleg egy "kerlek" vagy valami?
  Panoz es blogen sunyi trollkodasa maradhat, de Jurgenbauer mar tul sok volt? Mi folyik itt? Ezt csak en nem ertem? (Ebbol baj lesz.)
   
 6. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  Nos itt tévedsz. Nagyon nehéz ezt csak a tiszta számok alapján meghatározni. Az ördög a részletekben bújik meg és ezek az adott fegyverek "konkrét fizikai paraméterei". Lásd a hatalmas vitát orosz vs. török légierő, vagy orosz vs európai légierő közt. Ha csak a száraz adatokat nézed, hogy hány repülő, tank stb van az egyik oldalon, mennyi a másikon akkor hatalmasat lehet tévedni.</blockquote>

  Vagy pl. a 200 db pantrsiros eszmefuttatásnál, ahol több ember is képtelen volt megérteni, hogy nemhogy a szomszédos országok "csapásmérő kapacitásával" (még a szóhasználat önmagában is vicc a mennyiség és minőség miatt), értelmetlen civil célpntokat randomra bombázgatni, mert egyetlen eredménye az, hogy 0 haszonért cserébe a gépeidet szépen lelövöldözik.

  És ezzel a "tudással" posztolgat annyi ember a legnagyobb magabiztossággal a BIZPOL részlegben....

  Lehet, hogy eszméletlen magas látogatottságot ad ez, de a BIZPOL alapvetően olyan mélységekbe lökte a kommentek színvonalát, amit anno elképzelni sem tudtam...</blockquote>


  Ez jól rajta maradt bagolyon, de csak annyit mondott, hogy a budai vár felújítására szánt pénz akár erre is elég lenne. Írhatott volna 9 egység Sz-400-at is (úgy olvastam 100mrd. Huf lenne kb.).
   
 7. aquarell

  aquarell Well-Known Member

  Női négyesben arany !!!!!!!!
   
 8. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  silurusglanis és aztán még oldalakon keresztül kitartott mellette, hogy az mennyire is jó lenne.
   
 9. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Blogenel kapcsolatban csak annyi, hogy végigolvasva a kommentjeit az a kép alakult ki bennem, hogy komolyan utánaolvasott a témának és otthonosan mozog benne, érvel, vitázik, kifejt álláspontot. Az, hogy a véleménye szembemegy az orosz állásponttal? Huabaolinak is szembe megy az amerikaéval. És akkor mi van?
  Ellenben Jurgenbauer háromy egy mondatos kommentel kezdte a napot amolyan nyihehe stílusban.
   
 10. eSeM

  eSeM New Member

  Meddig fogtok még tök feleslegesen rinyálni Mackensen moderátori működése miatt? Ő az új helyi "b**zd szájba", hozza magával az elképzeléseit, ami valszeg az oldal tulajdonosainak is szimpatikus, mert amúgy nem működhetne úgy, ahogy. Persze lehet nyálat verni, de minek? Am nem is igazán tragédia, ha az általatok kedvelt és amúgy tökre nem is létező vitakultúra megváltozik. Mert a Ti vitakultúrátok, kb. minden biztpol topikban annyiból áll, hogy aki nem uazt az irány fújja, akk az atlantista, meg fizetett ügynök, meg troll meg amúgy is a k anyját. Tisztelet a kivételnek!
   
 11. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  Az nem a mi sarunk hogy teljesen szubjektív szempontok alapján beszólogat mindenkinek. Lehet hogy jogot kapott, de hogy ezzel a viselkedéssel tiszteletet nem fog az biztos. Pedig eddig kedveltem, de most nagyon kifordult magából.
   
 12. zeal

  zeal Well-Known Member

  Dehogy vitazik. Ha visszakerdeznek a csusztatasaira akkor elsunnyogja a valaszt. Panoz tisztan csak orbanozik vagy egyeb modon provokal. Szatomi es ulippo paros pedig miutan a trollkodasukat bannal jutalmaztak, visszajottek a forumra es egy picit valtoztattak az eszkozeiken, de eppen csak annyit, amennyi az admin ingerkuszobehez igazodik. Na ezeknek az lett az eredmenye, hogy ma itt a htka-n egyesek az elmebeteg terroristakat tamogathatjak nyiltan. Gratulalok!

  Hol erdekel engem az orosz allaspont es miert kell ebbe is belekeverni fulesbaglyot? A magyar erdek szamomra fontosabb. Persze tudom, egyesek szerint nincs is bevandorlasi problema, meg nem veszelyesek a migransok, blabla. Es akkor is mi van?...

  Nem lehet bizonyos stilusokban rovid kommenteket fuzni a hirekhez (, es arra ilyen stilusban lehet valaszolni) ? Ez nevetseges. Tudom hogy ez igy megy a sino-n, de ezt szerintem nem kellene atvenni. Ez a fajta polkorrektseg ertelmetlen.

  Haubagoi jobban a bogyodben van, mint egy szatomi es nem ertem miert. :/
   
 13. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Egyáltalán nem vagyok szubjektív. Már elmondtam, színvonalat szeretnék növelni.
  Adok két példát és arra kérlek, hogy mond el mit tennél, ha te lennél a moderátor?
  Itt van Eltorro kommentje: egy mondat az egész, van benne egy kis cigányozás, meg egy kis segélyezés, meg lopkodás
  http://htka.hu/kozosseg/discussion/comment/293595/#Comment_293595
  Hagyjam, vagy töröljem?
  Ellenpéldaként néhány komment atreidestől és blogentől. Ilyen szintű elemzéseket vezető napilapokban ritkán olvashatsz.
  http://htka.hu/kozosseg/discussion/comment/293608/#Comment_293608
  http://htka.hu/kozosseg/discussion/comment/293615/#Comment_293615
  http://htka.hu/kozosseg/discussion/comment/293621/#Comment_293621
  Szerinted a két példa közül mi képvisel minőséget? Mire kéne fektessük a hangsúlyt? Te mint a fórumnak a tagja, aki a hozzászólásaiddal szintén hozzájárultál ennek építéséhez nem érzed azt, hogy az ilyen egy mondatos bekiabálások rombolják a fórum szintjét? Beleértve azt a részt is amit te adtál hozzá?
  Nos? Mi legyen akkor?
   
 14. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Ez ellen tiltakozom. Huabagolyt őszintén megszerettem. Csak azért hoztam fel példának, mert az elején leállt parázni, mert azt hitte, hogy én vagyok Martony János:)))
  http://htka.hu/kozosseg/discussion/comment/292669/#Comment_292669
   
 15. zeal

  zeal Well-Known Member

  Sikerult belinkelned harom olyan kommentet amikkel igazabol nincs is semmi baj. Szemleletesebb lett volna, ha belinkelned eltorro kommentjet, de annyi azert leesett, hogy legalabb ki meri mondani a dolgokat. Ez pedig az elso lepes egy letezo problema megoldasaban. Nekem az ilyen nem eri el az ingerkuszobomet. Jobb mintha a szonyeg ala sopornenk. (Lasd, mai nyugat.)
  Blogentol is sikerult kiemelned azt az egy kommentet amikor (latszolag )nyugodtan ervel. De linkelhetted volna azt is amikor eppen azt ecseteli, hogy a magyar legiero milyen siman szetszedne az oroszt. (Veszelyes gondolatok ezek manapsag!) Lett is belole kommentcunami ami meg rosszat tesz a forumnak.
  Panoz vagy szatomi, ulippo tevekenysege pedig eleg egyertelmu az oldalon. Amig ilyen alakok szabadon dolgozhatnak itt, addig nem ertem miert kell a rovid es vicces benyogeseket buntetni. Szamomra nem egy kategoria a ketto. (Sot, kifejezetten kivanatosnak tartom a humoros megjegyzeseket, mert azok a tortenesek amiket az elmult par evben a htka kozvetitett az olvasok fele... onmagukban eleg nehez temak.) Tudom, sino style, de nem kell mindent atvenni onnan sem.
   
 16. zeal

  zeal Well-Known Member

  Bocsi csak most talaltam meg eltorro kommentjet.
   
 17. vilmoci

  vilmoci Well-Known Member

  Mackensen :
  Ha az okot nem törlöd, akkor az okozatot miért törölnéd?
  A helyzet eszkalálódását úgy lehetett volna megakadályozni, ha panoz „megszankciózódik”, mert a hozzászólásával kifejezetten az ilyen hsz-ek generálása volt a célja. Legalábbis számomra más magyarázat nem tűnik életszerűnek.
   
 18. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Már nem emlékszem, hogy ki szajkózta és kérdezte felháborodottan, hogy nem akarom védenki a civileket. Mire én közöltem, hogy az ő védelmük nem az, hogy telibaszod értelmetlen SAM rendszerrel az országot...


  Ezek pontosan katonai célpontok. Nekem a problémám azzal volt, hogy

  ad1. szar rendszertsz szajkóztak
  ad2. idióta felhasználással.

  A NASAMS pontsan arra lenne jó, amit írsz. Viszonylag mérsékelt költséggel hálózatban és csendben tudja védeni a meglevő kevés katonai erőt itthon a fenti elképzelt esetben.

  MiG-21 LanceR-hez van TGP és LGB is. Az F-16-oshoz is ezen formán.
   
 19. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Azért a finomító messze túl nagy, hogy egyetlen légicsapás szétkapja. Sokkal egyszerűbb a betáp úvonalát szétkapni...

  Terrornak ne hívjuk, de lényegében néhány célpont kiiktatásával gáz nem megy sehova...

  Már az sem kell, a munkaerő elmegy magától is innen...

  Egy II. vh-s könyben volt egy sztori, hogy anno a tüzérek kiszámolták - sanszosan nem pontosan - hogy 25k USD-be került egy német katona megölése tüzérséggel. Mire azok megkérdezték, hogy nem lehetne az, hogy odaadják a 25k USD-t a németeknek, hogy hagyják abban az egészet, és akkor ők mehetnek haza.... :)
   
 20. misinator

  misinator Well-Known Member

  Ez tetszett:)
  Praktikus megközelítés!
   

Ezen oldal megosztása