Visszajelzések és javaslatok

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
24 515
44 087
113
Jó lenne, ha csak azt lehetne ott látni, hogy a T-72 felújítás hogy lenne jó ötlet! Illetve melyik WoT fórumos RHA számítás az igazán pontos.
Ez egy haditechnikával foglalkozó oldal és fórum. Azért lett létrehozva sok évvel ezelőtt, hogy legyen egy hely ahol haditechnikáról lehet olvasni és beszélgetni. Minden más topik csak azért létezik, hogy ne a haditechnikai topikok legyenek tele offtopik hozzászólásokkal.
 

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
4 540
10 411
113
Ez egy haditechnikával foglalkozó oldal és fórum. Azért lett létrehozva sok évvel ezelőtt, hogy legyen egy hely ahol haditechnikáról lehet beszélgetni. Minden más topik csak azért létezik, hogy ne a haditechnikai topikok legyenek tele offtopik hozzászólásokkal.
a fantázia-foci bajnokság stílusú adok-kapokkal van tele a "haditechnikai" "szakmai" témák jelentős része.
 
 • Tetszik
Reactions: Terminator

Wilson

Well-Known Member
2017. szeptember 19.
23 434
56 504
113
Jut eszembe,telefonos befizetésre továbbra sincs lehetőség?Hubelebalazs vitapartner vagy,de kiváló cikkíró.Megerdemelned,hogy meg is kapd értük a láda sört.De én kompjuteranalfabeta vagyok,netes fizetesekbe ezért nem megyek bele.
Ha van internetes fizetésre beállított bankkártyád akkor most ott a fülkéből pár kattintással meg tudott oldani a dolgot ha felmész a Militavia ott a youtube oldalon a névjegyek alatt megtalálod pl a paypalt ott be tudod állítani, hogy paypallal vagy bank és hitel kártyával akarsz adományozni sőt azt is beállítható, hogy akár havi rendszerességgel adományozz.
 

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
10 390
14 846
113
Megmutattam a problémádra a megoldást...
Az oldalon megjelenő tartalom kb. 95%-át én írtam ide 2017 ősze óta.
Csak kb. ötször magyaráztam el másnak a képfeltöltést...

Esetleg feltűnt a "közreműködők" része a videók és cikkekben?
Vagy ebben?

A közösségről tartani kiselőadást nekem valahol vastagbőrös...

Esetleg feltűnhetne az, hogy az ostoba emberek társasága az, amit nehezen viselek.
Vagy azt, amikor valaki alaptalanul pattog.


Arcod az van.


Mármint a Militavia támogatására?
Nincs. Telefonos befizetés? Azt sem tudom hogyan kell, de azt tudom, hogy adománygyűjtésnél sápolnak rendesen.

A YT felülete, a Patreon és direkt paypal adakozási lehetőség van. Ez utóbbinál jutalmat nem tudok adni, hiszen a felület nem teszi lehetővé. A Patreon és YT felülete ezt megodja.
Valahogy majd megoldjuk.Ha másképpen nem,nagy ritkán járok Üllőn a Lenovonal meg Ferihegyen a reptéren.Ott hagyok neked egy tálca Bitburgert, és sportosan kibiciglozel érte ☺️
 
 • Vicces
Reactions: Kim Philby

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
1 771
5 653
113
Egy klikkelés? 12 léps megnézni mi a Járvány topik utolsó friss hozzászólása az általad javasold módon.

Ha be vagy jelentkezve akkor a fórumban mindenhol / minden topic link a legelső olvastalan hozzászólásra visz. Ha nincs ilyen a topic utolsó oldalára. A XenForo mindig is így működött függetlenül attól, hogy a főoldali topic doboz át lett variálva.

A főoldali dobozban a linkek régen a legutolsó topic oldalra vittek. Most az valóban nem jó. De megígérem neked a hétvégén megcsinálom a rég formára :)
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 432
113
Erre van más módszer is mint az, hogy bizonyos komment szám felett fizetni kell.

Amúgy meg szerintem ezt az oldalt már egy ideje a Strategic Hazard Intervention, Espionage and Logistics Directorate” (’Stratégiai Veszélyelhárítás, Logisztikai és Hírszerzési Igazgatóság) üzemelteti, úgy hogy no para a finanszírozás megoldva:).

Arra viszont mindenki készüljön fel, hogy a moderáció keményebb lesz nem akarom lelőni @Tcat szerda esti bejelentését, de én biztos forrásból tudom, hogy új taggal bővül a moderácíó.

Egy olyan taggal akinek nagy tapasztalata van a moderációban ,és az hír járja róla, hogy nagyon szigorú elvek szerint moderál, eléggé sajátságos módszerei vannak és különösen fontos szabály, hogy nagyon nem tanácsos őt felbosszantani...Íme egy kép róla, a képen éppen moderácíó közben látható ahogy az általa alkalmazott sajátos módszerrel éppen kimoderál egy renitens fórumozók...:):)

cf4fbd45d4b64f24bc986c3832d09d6e.gif
A Spártai módszer, a Taigetoszról való ledobás is hatásos moderációs fegyverként, nekem aztán elhiheted. :eek::D
 

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
10 390
14 846
113
Ha van internetes fizetésre beállított bankkártyád akkor most ott a fülkéből pár kattintással meg tudott oldani a dolgot ha felmész a Militavia ott a youtube oldalon a névjegyek alatt megtalálod pl a paypalt ott be tudod állítani, hogy paypallal vagy bank és hitel kártyával akarsz adományozni sőt azt is beállítható, hogy akár havi rendszerességgel adományozz.
Nincs.Soha semmit nem veszek az interneten keresztül,semmit nem fizetek be.Lenyegeben hülye vagyok a számítógéphez, ezért ilyen célra egy kártyás telefont tartok fent.Jobb tudomásul venni a korlátokat,mint hogy hozzanem értésem miatt leuritsek a bankszámlámat.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 432
113
Nincs.Soha semmit nem veszek az interneten keresztül,semmit nem fizetek be.Lenyegeben hülye vagyok a számítógéphez, ezért ilyen célra egy kártyás telefont tartok fent.Jobb tudomásul venni a korlátokat,mint hogy hozzanem értésem miatt leuritsek a bankszámlámat.
Olyan bankszámlát kell kérni, amire a főszámlákról rakod vagy rakatpd át a pénzt, és arról fizetsz internetes vásárláskor. Most mondhatnád, de hát arra is interneten teszed át a pénzt, így kileshetik a neten a kapcsolatot, tehát nem biztonságos.

Nem feltétlenül. Ugyanis pld. a Unicreditnél van telefonos "telebank" rendszer is, ahol azt felhívva majd beazonosítva magadat SZÓBAN megadva a tranzakciókat egy operátor végzi el a megadott banki műveleteket, ami gyakorlatilag lehet bármilyen tranzakció amire TE megbízást adsz. Persze mindig egyeztetnek miután lediktáltál egy tranzakciót pld. egy más számlájára való átutalást, víz villany stb. számla fizetés átutalást vagy bármit. Én 12 éve használom a rendszert ha kell. Amikor még 10-12 éve még nagyon döcögős gyermekcipőben járt az online tranzakciózás, kevés és macerás volt az online banki tranzakciózás, én akkor is ha akartam egy hegycsúcsról éjjel kettőkor is egy szál sima telefonnal olyan banki műveletet kértem ami nekem tetszett vagy szerettem volna. Mindezt bagóért, semmi extra költség. Nem kellett drága telefon sem internet kapcsolat hozzá, csupán egy megbízható mobil vagy vezetékes telefonkapcsolat, ami nem szakad meg.

Aki akarja próbálja ki. Én ma is náluk vagyok ügyfél, a netes okosmobilos hozzáféréseken kívül ma is működik náluk a telebank egy szál sima telefonvonalról.

Egyébként valószínűleg az összes fizetési rendszert ismerem a világon és használtam is már őket, némelyiket sokat. De ugye ez itt nem téma, ezért soha nem is írtam róla. Most IS csak @Negan -nak segítendő írtam le mi a stájasz, ha érdekli. Persze bárki más is használja az infokat ha érdekli a dolog. (pld. direkt internetes vásárlásra fenntartott számlaszámról vásárlás, hogy a főszámlád / számláidat mindig biztonságban tudd az internetes csalóktól - több bank is kínál pluszban már ilyen számlákat a főszámlához)
 

Hpasp

Well-Known Member
2018. január 28.
4 635
21 799
113
Vettem és megértettem ! Annyit jeleznék csak , hogy óvodás korom óta úgy élek , hogy amilyen a mosdó olyan a törölköző ! Én addig a pontig amíg valaki normális velem addig én is az vagyok vele ! Tehát ha én személyeskedek az már csak reakció valakinek a személyeskedő , sértő kommentjére !

Írhatnál te is kontentet az oldalra, például vadászpuskákról, kaliberekről, optikákról, éjjellátókról, ruházatról, stb.
:cool:
 

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
10 390
14 846
113
Olyan bankszámlát kell kérni, amire a főszámlákról rakod vagy rakatpd át a pénzt, és arról fizetsz internetes vásárláskor. Most mondhatnád, de hát arra is interneten teszed át a pénzt, így kileshetik a neten a kapcsolatot, tehát nem biztonságos.

Nem feltétlenül. Ugyanis pld. a Unicreditnél van telefonos "telebank" rendszer is, ahol azt felhívva majd beazonosítva magadat SZÓBAN megadva a tranzakciókat egy operátor végzi el a megadott banki műveleteket, ami gyakorlatilag lehet bármilyen tranzakció amire TE megbízást adsz. Persze mindig egyeztetnek miután lediktáltál egy tranzakciót pld. egy más számlájára való átutalást, víz villany stb. számla fizetés átutalást vagy bármit. Én 12 éve használom a rendszert ha kell. Amikor még 10-12 éve még nagyon döcögős gyermekcipőben járt az online tranzakciózás, kevés és macerás volt az online banki tranzakciózás, én akkor is ha akartam egy hegycsúcsról éjjel kettőkor is egy szál sima telefonnal olyan banki műveletet kértem ami nekem tetszett vagy szerettem volna. Mindezt bagóért, semmi extra költség. Nem kellett drága telefon sem internet kapcsolat hozzá, csupán egy megbízható mobil vagy vezetékes telefonkapcsolat, ami nem szakad meg.

Aki akarja próbálja ki. Én ma is náluk vagyok ügyfél, a netes okosmobilos hozzáféréseken kívül ma is működik náluk a telebank egy szál sima telefonvonalról.

Egyébként valószínűleg az összes fizetési rendszert ismerem a világon és használtam is már őket, némelyiket sokat. De ugye ez itt nem téma, ezért soha nem is írtam róla. Most IS csak @Negan -nak segítendő írtam le mi a stájasz, ha érdekli. Persze bárki más is használja az infokat ha érdekli a dolog. (pld. direkt internetes vásárlásra fenntartott számlaszámról vásárlás, hogy a főszámlád / számláidat mindig biztonságban tudd az internetes csalóktól - több bank is kínál pluszban már ilyen számlákat a főszámlához)
Heilik Gábornak van egy száma
Valami hú,pont kukac hú....
Hát,ezt rólam írták.......
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
12 632
29 363
113
Nem kell szégyenloskodni, be lehet vezetni éves tag díjat, autós fórumon úgy oldottuk meg, hogy évi 2-5000ft tag díjat kell fizetni, az takarja a mukodést, akinek ennyi nem fér bele az read only.
Ott olyan is van a személyeskedés miatt, hogy tényleg csak az legyen ott, aki oda való, hogy van taglista topik, ott névvel, képpel bemutatkozás, itt ugye a hivatásos állomány tagjainál ez opcionális, de a civilektol el várható.
Ott ettől letisztult a tagság, nincs anyázás, személyeskedés.
Ott aki 1 hét alatt sem mutatkozik be repul, aki nem fizet tagdíjat repul.
A modik a bemutatkozás után felhívják 2 percre, hogy te vagy a kékpólós naddarab a piros kocsi mellett?
Ha igen, akkor maradhat, ha nem akkor kocc...
Ilyen ecceru ám ez.
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
6 054
9 657
113
Nem kell szégyenloskodni, be lehet vezetni éves tag díjat, autós fórumon úgy oldottuk meg, hogy évi 2-5000ft tag díjat kell fizetni, az takarja a mukodést, akinek ennyi nem fér bele az read only.
Ott olyan is van a személyeskedés miatt, hogy tényleg csak az legyen ott, aki oda való, hogy van taglista topik, ott névvel, képpel bemutatkozás, itt ugye a hivatásos állomány tagjainál ez opcionális, de a civilektol el várható.
Ott ettől letisztult a tagság, nincs anyázás, személyeskedés.
Ott aki 1 hét alatt sem mutatkozik be repul, aki nem fizet tagdíjat repul.
A modik a bemutatkozás után felhívják 2 percre, hogy te vagy a kékpólós naddarab a piros kocsi mellett?
Ha igen, akkor maradhat, ha nem akkor kocc...
Ilyen ecceru ám ez.
Kép meg minek kell?
Civilektől sem "várható ez el"! Anonim fórum és ez így van jól.
 
 • Tetszik
Reactions: Veér Ispán

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
12 632
29 363
113
Kép meg minek kell?
Civilektől sem "várható ez el"! Anonim fórum és ez így van jól.


Troll filter, és csak az ellenorzott tagok láthatják a taglistát, nekem belefér, annyira nem vagyok csúf.
;)
Így nem fog minden seggarc regelni, trollkodni.
Akinek fáj, annak bye, bye, van már fent pár tagrol kép, videó, ill facen láthatóak, mi a gond?
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
6 054
9 657
113
Troll filter, és csak az ellenorzott tagok láthatják a taglistát, nekem belefér, annyira nem vagyok csúf.
;)
Így nem fog minden seggarc regelni, trollkodni.
Akinek fáj, annak bye, bye, van már fent pár tagrol kép, videó, ill facen láthatóak, mi a gond?
Nekem facebookom sincs! :D
Az egész interneten egyetlen fotó sincs rólam és ez így is fog maradni.
 

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
10 390
14 846
113
Troll filter, és csak az ellenorzott tagok láthatják a taglistát, nekem belefér, annyira nem vagyok csúf.
;)
Így nem fog minden seggarc regelni, trollkodni.
Akinek fáj, annak bye, bye, van már fent pár tagrol kép, videó, ill facen láthatóak, mi a gond?
Nem lehet.Jurgenbauenrol töltöm kiderülne,hogy nem egyszemely,hanem egy fikusz propi team