Visszajelzések és javaslatok

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Catles

Well-Known Member
2021. február 5.
309
1 005
93
Amúgy ezek az egymásnak szóló építő javaslatokat nem a szimpatizánsok és fóbiások kávéházába kellene betenni? (Van ilyen topic pont erre ha csak ez az infó nem volt meg)

Mindig azt hiszem valami fontos, aztán csak a szokásos ukrán topicból kicsorduló anyag. Bár lehet rosszul latom és tényleg itt a helye, de én azt hittem hogy ez az adminoknak szóló visszajelzésekről szólna és nem egymás fikázásáról.
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
1 857
6 575
113
Amúgy ezek az egymásnak szóló építő javaslatokat nem a szimpatizánsok és fóbiások kávéházába kellene betenni? (Van ilyen topic pont erre ha csak ez az infó nem volt meg)

De.
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
3 774
16 793
113

Kopi2000

Well-Known Member
2022. március 27.
2 363
2 870
113

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
2 463
12 854
113