Vízirepülőgépek, repülőcsónakok (2. világháború)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 802
8 480
113
Arado_Ar_196_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 802
8 480
113
Grumman JF/J2F/OA-12 Duck

Amerikai hidroplán, elsősorban partvédelmi feladatok ellátására alkalmazták.
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 029
113
Ha valaki háborús filmben ilyent akar látni, keresse és nézze meg a Murphy háborúja c. angol filmet, egy ilyen Duck a főszereplője - meg egy német tengeralattjáró!! Érdemes rászánni az időt. Sajnos nagyon régi film, olyan 40-45 éves lehet, de nagyon jó.
 
 • Tetszik
Reactions: aquarell
R

rejsz felügyelő

Guest
Nem látom értelmét minden egyes típusnak külön topikot indítani(ezzel feleslegesen szétaprózva a témákat), így legyenek feladatkör szerint osztályozva a jet-korszak előtti gépek.
 

ambasa

Active Member
2010. április 18.
661
77
28
Egy szösszenet tőlem a Bv 138-asról, azoknak akiket érdekel, és van idejük egy hosszabb cikkhez: