War Thunder

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
5 369
17 966
113
Ez nem a görögök mintája?
Rheinmetall-offers-Greece-the-KF41-Lynx-and-deep-industrial-cooperation.jpg


 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
13 894
20 373
113

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
33 247
63 379
113
A terepminta.
Ami a linkelt képeden van rajta, az valami új görög minta?
A Rheinmetall mindig "lefesti" valamilyenre, olyanra mint akinek épp nagyon el akarja adni, lehet hogy a görögöknek ezt gondolták ki. A szlovákoknak volt a pixeles, a cseheknek a nagymintás marketing "festés". Bár van, aki szerint ezek csak véletlen egybeesések, mindig csak az a lényeg hogy látványos legyen a kiállításokon.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
18 351
60 807
113
Nekem nem kell dicsérni a Sim módot, ha tolom szinte csak azt tolom. F16, Mig-29, T-80U/Abrams, Aphace/Z-10/Mi-28/Ka-52 etc. minden játszik nálam. A Sim mód a legjobb, egyértelműen.
Nemsokàra vissztérek, bàr tovàbbra is zavar, hogy paracsnokként nem tudok kiszàllni a jàrmûbôl minden szépsége ellenére.
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
25 174
101 635
113
A Rheinmetall mindig "lefesti" valamilyenre, olyanra mint akinek épp nagyon el akarja adni, lehet hogy a görögöknek ezt gondolták ki. A szlovákoknak volt a pixeles, a cseheknek a nagymintás marketing "festés". Bár van, aki szerint ezek csak véletlen egybeesések, mindig csak az a lényeg hogy látványos legyen a kiállításokon.
A pixeles az az rm kiállítási festése minden új cuccuk minecraft mintás.
 
 • Tetszik
Reactions: Aladeen