Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A jármüvek mozgási sebessége valahogy túl gyorsnak tünik, itt is kimozogják az ATGM etA sok adatot arra értem, mikor már sok egységed van , valahogy túlzsúfolt lesz a képernyö az egységek jelzéseivel, a kijelölt útvonallal stb. Lehet csak megszokás kérdése lesz
Reméljük hogy az ilyen bakik orvosolva lesznek a beta alatt
Ez csak WG RD, semmi új, vagy eltérő.
Sajnos. Attól tartok a hátramenet is marad a fos, hogy azonos, mint előre.
Milyen baki? Ez sajnos feature...Reméljük hogy az ilyen bakik orvosolva lesznek a beta alatt
A sebességet lehet orvosolni javitó patch ekkel, ezt csinalták a WRD ban is.Milyen baki? Ez sajnos feature...
Pont u.a., mint RD ezen a téren úgy tűnik sajnos.
16:33-nél eszement kerekes egység sebesség látható...
Füstgránát hk-n.
19:27
Sajnos cluster arty van...
F-111E + Mk-82.
Túl nagy terület, de végre gyorsan esnek a bombák. De miért ilyen hülye grafikával?
89 ben játszódik úgyhogy lehet. Az unicorn egységeket szerintem csak a tervezö asztalon vagy ott sem létezö egységekre értik. Ahogy én kihámoztam a szövegböl , minden lesz ami 89 ben voltHát, én félig csalódott vagyok.
Az RD legnagyobb játékmeneti ökörségei közül túl sokat látok átörökölve.
Eugen azt mondta nem lesz unicorn egység.
A 2K22 akkor meg mit keres benne...?
Ujjak keresztben.A sebességet lehet orvosolni javitó patch ekkel, ezt csinalták a WRD ban is.
Az.Valamelyik videoban láttam asszem egy bradleyt amelyik vagy 80 rongyolt az erdöben, Na ez azért kemény.
A grafika számomra is érdekes, a promó anyag szerint látványos és élethü, engem inkább a Hollywoodi filmekre emlékeztet
Ott semmi hiba nincs.
Engem nagyon.A cluster nem zavar különösebben,
Az pozitívum listán van.a füstgránát vetö a jármüveken sem.
A Sins of Eugen után szerinted nem fogok?Hajrá Balázs irjál te is nekik![]()
A sebesség különösen fontos lenne ilyen eszement unit speed mellett. Meg a füstgránátok miatt is.Az ATGM probléma nem lett megoldva, sem a sebesség sem a hatótáv.
Igen, ez hülyeség.A Tow2 2625 m a HELLFIRE 2825m. Ellenben mintha lefaragtak volna a SAM ek lötávjából legalábbis ami a helikopter elleni lötávot illeti.
Lesz még tennis való
Csapatoknál NDK-ban nem volt 2K22M.89 ben játszódik úgyhogy lehet. Az unicorn egységeket szerintem csak a tervezö asztalon vagy ott sem létezö egységekre értik. Ahogy én kihámoztam a szövegböl , minden lesz ami 89 ben volt
Azért hívják early accesnek...Kipróbáltad @molnibalage ?
Elég vegyes a fogadtatása, föleg hogy egyelöre csak az USA es a Szovjet fél játszható, 30 euroert ez nem tùl sok
Mindenesetre biztató hogy foglalkoznak vele. Remélem az összes jármüvet lelassitjak és joval több egység lesz lehivhato/kártya2. pöcs
![]()
patch 2 is here :: WARNO General Discussions
Hi tacticians, Here are the corrections we made to the version that is just available! Many other corrections are in progress and should be delivered to you in the next week or so. If you want to be informed about what is in progress, feel free to join here: https://discord.gg/Xkr74kUzdn At the...steamcommunity.com