1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Warthunder

Diskurzus a(z) 'Szimulátorok' témában - SirHiggins által indítva @ 2020. július 23..

 1. SirHiggins

  SirHiggins New Member

  Valaki, aki játszik vele?
  (nem, nem az arcade módra gondolok)
   
 2. tonyo

  tonyo Well-Known Member

  A tank részével
   
 3. arcas

  arcas Well-Known Member

  Konzolon megvan,...de mint a WoT, vagy WoW úgy ugyanúgy ez is egy végtelenségig elnyújtott P2W game...legalábbis amit én megtapasztaltam belőle...
   
 4. arbalest

  arbalest Well-Known Member

  Csak belekóstoltam, főleg a hajós részbe.
   
 5. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Már olyan is van?
  A repszim történelem végén, (úgy 1+ év alsó hangon) ezekről van kedve írni valakinek?
  Én az egyiket úgy 7+ éve, ha kipróbáltam, de már azt sem tudom ez volt vagy a World of Warplanes. 7 év után vajon létezik még a fiók?

  Bár a szimektől talán mindkettő annyira távol van még max. beállításon is, hogy a térképre se férnek rá...
   
 6. arbalest

  arbalest Well-Known Member

  Van, amennyire tudom, egyelőre torpedónaszád-romboló-könnyű-nehézcirkáló kategóriáig. Sokkal szimulátorosabb, mint a totál árkád WOWS.
   
 7. L.O.B

  L.O.B Active Member

  vagy fizetsz, vagy egy örökkévalóságon át baszod a habokat géppityus csolnakokban amíg el nem éred a reklámozott tartalmat.
   
 8. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Minden része? A kinézet alapján a videókat nézve képtelen vagyok eldönteni melyiket tolhattam. A jenki vadászokkal és talán az A-26-tal bohóckodtam benne, de kb. a 2. vagy 3. gép kioldása után untam meg...
   
 9. arbalest

  arbalest Well-Known Member

  WOWS-szal nagyon sokat játszottam, WT navallal keveset, de egyértelműen ez volt a benyomásom.
   
 10. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  A gyalogság hogyan szerepel a játékba? Egyáltalán a korszakok azok lényegében lineárisan nyílnak meg? Mert ahogy látom azért nem érné meg elkezdeni ezt az egészet ma, mert vagy egy rakás pénzt kell fizetni, ha játszani akarsz mindenféle módban hamar, vagy nincs az az időmennyiség, amit ne venne el...
   
 11. arbalest

  arbalest Well-Known Member

  Sehogy, ez is járműharcra építő játék. Fizetni nem muszály, csak akkor retek lassan haladsz. Ha veszel premium időt, premium járművet, technikailag nem vagy előrébb, csak gyorsabban haladsz. Viszont ha nem szánod rá az időt, hovy kiismerd az alap játékmechanikákat, megismerd a járműveket, legyen pályaismereted, megértsd, elkapd a játék ritmusát, akkor hiába költesz rá, csak szívni fogsz, és elmegy a kedved az egésztől.,
   
 12. SirHiggins

  SirHiggins New Member

  WoT -ot hagyjuk, az 'gold nood'- al van tele már rég óta. Élvezhetetlen, még arcade-ban is (szerintem; de régen abba is hagytam).
  WT a realistic, illetve a simulator bellításokon marha szórakoztató (ground forces+helikopterek amikkel megyek, repülők nem érdekelnek különösebben, hajókra ott a WoWs számomra, bár azt is hanyagolom mióta tele lett sci.fi hajókkal).

  Ugyan nincs sok csatám WT-ben, de viszonylag hosszú kihagyás után ránéztem és beütött a felismerés, hogy berakták valami event nyereménynek
  az egyik liebling járművem: a Merkava-t. Sajnos meg kellett vásárolnom, bár elítélem a rutintalan játékosok magas tierbe való bevásárlását :D
  Nem is vagyok nagy spíler (lassú vagyok én már az ilyen játékokhoz), viszont az a típus vagyok, aki legalább annyi időt eltölt a garázsban a
  bámészkodással, mint magával a játékkal :D
  Egyébként meg kell mondanom, hogy ég és föld az arcade és a realistic módok közti különbség, nem beszélve a sim verzióról.

  ps. azóta szereztem egy Magach 3-at is :/

  [​IMG]
  [​IMG]

  [​IMG]
   
 13. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Nincs és nem is lesz sem a WTben sem a WOTban. Ha gyalogokat vagy akár a járművekbe személyzetet tesznek akkor már nem lehet Pegi7/12.
   
 14. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Ehhez képest pont az egyik videóban láttam, ami mutatta, hogy az eltalált hk-ban ki milyen sérülést szenvedett. Mondjuk vér nélkül, csak figurákkal...
  Viszont akkor ennek fényében akkor kb. annyit írok a repszimbe, hogy ezek is léteznek, de mondjuk úgy, hogy ezek a 90-es évek arcade játékainak mai szintre "MMO"-sított változatai és megcsinálták a multiplatformos "szimulátort", ahol egyszerre van légi és szárazföldi aktív részvétel is, ha jól látom a WT-nél. És kb. ennyi. Némi extrával.

  Ennél többet nem hinném, hogy írni kéne róluk. Viszont így nem fogom kipróbálni se talán, mert arra nincs istentudja hány órám, hogy unlockoljam a sok tartalmat fizetni me aztán végképp nem fogok érte...
   
 15. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  A WT valószínűleg ezért kapott pegi 12-t.
  A WOT pegi7 és az egyik fejlesztő el is mondta, hogy azért nem lesz a crew lemodellezve (és az artyk, TDk elég hülyén néznek ki nélküle) mert akkor elveszítenék a pegi7 besorolást.
   
 16. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  A legkomolyabb szinten terveztem kipróbálni a WT-t.

  A többiről első látásra is látszik, hogy lényegében álcázott és tupírozott FPS/TPS lövölde, semmi több. Csak a "karakterek" nem egyenszilárdak benne, de kb. ennyi.
   
 17. blaze

  blaze Active Member

  Nagyon régen repültünk a szimulátor módban, de alapvetően arról szólt, hogy ki képes elviselni a mégjobban lebutított grafikát amivel könnyebben észre lehet venni az ellenséget. Éjszakai csata? Sebaj, invertálod a színeket és mintha nappal lenne :D Az FM-ek nagy része meg egy rakás szar volt.

  A tankos realistic battle szerintem élvezhető (bizonyos feltételek mellett), bár a mapok nagy része szintén egy rakás fos. Főleg max. szinten kapásból van több olyan map ahol ha későbbi spawnoknál gyakorlatilag mozdulni sem tudsz, olyan spawncamp megy. Prémiummal elmegy, mert úgy sokat le tudsz tiltani, de amúgy necces.

  A modul grind meg teljesen katasztrofális. Legalább WoT-ban a free XP-vel tudod okosan skippelni a legrosszabb részeket, de WT-ben konkrétan magas szinten egy új tank az kibírhatatlanul szar. Nincs alkatrész, se tűzoltó az első 10-15 meccsben (prémium nélkül meg aztán végképp), bárhol ellőnek nem tudsz javítani.. sok olyan meccset mentem, hogy kilőtték a löveget a legelején aztán utána csak mérgesen tudtam nézni az ellenség irányába.

  Nem beszélve az éjjellátó / IR kamerákról, BR 9 fölött IR nélkül kb. nem is lehet játszani, és hiába nincs kifejlesztve ugyanúgy bedobál az éjszakai csatákba. Még csak ki se írja, hogy éjszakai a csata spawn előtt, ha nagyon figyelsz a spawn képernyő alatti fényviszonyokból lehet tippelni.. és persze nyilván az éjjellátó az utolsó előtti vagy utolsó sorban van, hogy előtte minden mást ki kelljen fejleszteni.

  A helikopter / repcsi / légvédelem integráció meg kriminálisan szar. Ha az ellenségnél van egy Ka-50 és neked nincs egy értelmes SAM-ed akkor ki is léphetsz a játékból kb. Ugyanakkor helikopterrel meg nem túl fun játszani, mert az esetek nagy részében csak fossá lő a légvédelem meg a repcsik.. és a tankok is. A helikopter grind még durvább mint a tankok, az irányított fegyverek mindig a végén vannak a listának, alapból csak irányítatlan rakéták vannak amivel kb. csak kamikaze bevetéseket lehet menni.

  Összességében úgy van összerakva a játék, hogy muszáj legyen minimum prémiumot venni. WT-hez képest a WoT / WoWS kismiska, ott simán el lehet lenni prémium nélkül.
   
  fulcrum11, nyugger and L.O.B like this.
 18. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Engem nem a modern része érdekelt volna, hanem a WW II környezet, mert n+1 ok miatt alkalmasabb egy ilyen MMO szerű izé ilyen környezethez.
   
 19. SirHiggins

  SirHiggins New Member

  Alacsonyabb ( ti. WW2) is lehet jó sim/realistic csatákat menni; nem feltétlenül csak magas tierben.
   
 20. blaze

  blaze Active Member

  Én a tankosban azt inkább igyekeztem átugorni olyan gyorsan, ahogy csak lehetett. A városi csaták jópofák, de a pixel vadászatot sosem szerettem, pár óra után eléggé erőlteti a szemem. IR kamerával nincsenek ilyen gondok.
   

Ezen oldal megosztása