1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Warthunder

Diskurzus a(z) 'Szimulátorok' témában - SirHiggins által indítva @ 2020. július 23..

 1. L.O.B

  L.O.B Active Member

  a ww2 része tulajdonképpen F2P.. a Pay2Progress az a ww2 végével kezdődik(hidegháborús,korea,vietnám éra cuccokkal) Én nem vettem semmilyen prémiumot és a ww2 részét a játéknak ki grindoltam 6 nemzettel mind a tankok, mind a légierő fákon, 6 hónap alatt összesen.

  De ahogy mások is mondták, a map választék horribilis. Ez párosul a game mode-kal amiből 3 van, és kettő egy rakás szar a mappok 80%-án mert inkompatibilis velük.
  Vannak olyan napok amikor ugyan azt a 3-4 mappot fogod kapni mert a map rotation egy fos és ez megtörténhet a game mode-al is hogy csak egy és két foglaló zónás csatákat kapsz egész nap.

  De ha ez nem elég akkor van egy olyan dolog hogy match maker ami az eddigieken felül lehet hogy egész nap full uptier-be fog baszni ahol olyan tankok ellen kell szenvedned amik a röhögve kiszednek téged...Például ezért szar a Tiger I (meg a panther) tank mert folyton HEAT-FS ellen fogsz küzdeni uptier-ben és full uptierben, ami leszarja a páncélzatodat bármi legyen is a távolság..

  egy szó mint száz, jó játék, csak irgalmatlanul szar és P2P nagyrészt.
   
  fulcrum11, nyugger and molnibalage like this.
 2. L.O.B

  L.O.B Active Member

  (a fenti véleményem/tapasztalatom a Ground RB,SB re értendő.)
   
  molnibalage likes this.
 3. nyugger

  nyugger Well-Known Member

  Ezért könyörög már több éve a WT közösség a Gaijinnek, hogy legyen már végre BR decompression, mert így BR 5,7 környékén meg a top tier fele egyszerűen élvezhetetlen a játék. Bemész háború közepi-végi német tankkal majd jön a tetszőleges HEAT-FS kollega a hh-ból és visszaszór instant a garázsba. A Gaijin persze ilyenkor szokásához híven inkább beszór 30 OP prémium járművet vakításnak meg a p2w nooboknak, minthogy a problémákkal foglalkozna. Kb egy éve ott is hagytam az egészet és esélyesen nem is fogok visszatérni max youtube-n nézek rá aktuálisan mitől bugos az egész.

  Itt egy jó videó ami a témával foglalkozik
   
  L.O.B and molnibalage like this.
 4. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Számomra valami érthetetlen. Ha ennyi és ilyen durva hibái vannak, akkor miért játszanak vele ennyien? Igénytelenség? Vagy élvezik a "pay to win'-t? Ki tart ki évekig így ennyi hiba mellett ennél...?

  Mi az a BR?

  (Nálam a Wargame széria volt az, amiről azt gondoltam, hogy "soha" nem fogom abbahagyni. Aztán 2 év kitartó munkával sikerült szétcseszni az egészet...)
   
 5. nyugger

  nyugger Well-Known Member

  Igazából nincs igazán konkurenciája és ezért tudott még ennyi buggal és balansz nélkül megmaradni. A WOT az az arcade szegmenst viszi, a WT az egyel komolyabb szint, a simek meg egyszerűen nem adnak akkora player base-t. Illetve ahogy a WOT-nak is így a WT fő játékosai a posztszovjet országokból jönnek, akik meg egy stabil magot alkotnak mindentől független. Volt kísérlet Armored Warfare néven egy kis borsot törni alájuk de kb az kezdettől fogva halott. Most megy aktuálisan lehetséges konkurenciaként a GHPC de még nagyon alfa szalaszban és nem is fogja egyhamar a WT-t megszorongatni
   
  molnibalage likes this.
 6. nyugger

  nyugger Well-Known Member

  Na ez az előzőből kimaradt :D
  A BR az a battle rating ami 1.0-tól asszem 10.3-ig terjed és ez alapján sorol be téged a match making az adott játékba. Alapvetően 7 tier van de mindig a legmagasabb BR-ú jármű a meghatározó. Alapból az egész egy kalap szar mert pl tier 3-ban a Tigris, Párduc, T-34-85, Sherman mellett 3,7-es BR-el random 80-as évekbeli olasz kerekes APC van 20 millis gépágyúval ami 100 felett tud csapatni max sebességnél és az API-T lőszerrel eléggé szét tudja cseszni a játékot. Ha jobban szét lenne szedve a BR nem lenne már az emlegetett uptier jelenség se és lehetne élvezni. Pl. a Maus végül azért került ki a játékból mert a Gaijin egyszerűen nem tudta rendes BR-be rakni
   
 7. SirHiggins

  SirHiggins New Member

  Véleményem szerint sim módban nem annyira ütköznek ki a különbségek.
  Legalábbis mostanában nem rakott be HH-s tankok ellen a Tigrissel, vagy az olasz ágon M15-P40 -el szintén
  jó szórakozás; a másik vonal a Merkava/Magach. Merkava jól felszerelt, Magach-al vannak problémák a hőkamera hiánya miatt...
   
  zsolti likes this.
 8. L.O.B

  L.O.B Active Member

  • tartalom monopólium főképpen
  • élethű megjelenítése a járműveknek
  • nem teljesen a realitástól elrugaszkodott tank/repülő..stb teljesítmény..
  • nincsen elárasztva szalvéta tankokkal
  • combined arms (nagyon jól megfűszerezi a játék élményt)
  • arcade,realistic,simulator játékmódok.
  pont annyira elbaszott hogy tartja a játékosba a hitet, mert vannak kiváló meccsek, de fel is bassza az agyát hogy bele presszírozza a fizetésbe mert elhiteti veled a játék hogy ha fizetsz akkor jobb lesz. részben igaz, részben nem.

  Ergo: Semmilyen más játék nem nyújtja azt amit a WT nyújt. s ezt Gaijin ki is használja.
  1.0 és 3.7 br közt rendkívül élvezetes a combined arms része a játéknak. e felé már csak azért megy az ember mert mazoista/pénzt öl bele/vagy a modernért jött.
   
  nyugger likes this.
 9. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Szalvéta tank?
   
 10. Shed

  Shed Well-Known Member

  Nem létező tankok, amik max egy ebédet követő kávézás során történő ötletelés szintjén valósultak meg, úgy hogy a kiskanállal ferajzolta szalvétára az ötletelő a tank kontúrjait. A WOT kb tele van olyan tankokkal, amiket bevallottan a wargaming talált ki, mig a WT tankok, repülők azért legalább proto szintjén léteztek.
   
  nyugger and molnibalage like this.
 11. Shed

  Shed Well-Known Member

  Ja, élvezetes, kb alfa óta toltam éveken át. Ezzel együtt nagyjából a repülős része a legjobb, az is inkább közepes tierig. A tankos része sem rossz, de ott még inkább érvényesül, hogy alacsony szint, kb az általad megjelölt tier az élvezetes. Felette már gatya. Nekem tankoknál kb az 5.7-es br volt még ami bejött, ugye pont ott vannak a Tigrisek, meg az első Panther, de felette már inkább szenvedés, mint szórakoztató.
   
  L.O.B likes this.
 12. angelsoul

  angelsoul Well-Known Member

  SOHA nem szabad játszani p2w gammel. Egyszerűen mert az nem game, hanem arra szolgál, hogy pénzt húzon le rólad.
  Persze régen is a pénz volt a cél a fejlesztőknél - de akkor a minőséggel, a játékkal magával. Megvetted, mert a játékélményt kaptad a pénzedért. Ezek a szarok (lásd fentebb) viszont főleg pszichológusok tanácsai alapján készülnek (komolyan!), olyan addiktológusok tanácsai által, akiket a programozók követve úgy alakítják ki az egész szerkezetét, hogy a végén a pénzköltés domináljon.
  A game szerkezete NEM a szórakozás, hanem a beetetés, soha nem a well being volt az, amit akartak, hanem a függőség kialakítása. Ahogy az egész szórakoztatóipar lassan erre épül.
  Kerüljöel minden ilyet, komolyan!
   
  L.O.B likes this.
 13. SirHiggins

  SirHiggins New Member

  Egyébként lehet több rostert is össze rakni korok szerint, nem kötelező pzi/párduc komboval menni.
  Nekem olaszoknál pl van egy 2vh, és - jelenleg - egy korai HH-s. Német ágon össze raktam egy tigris/parduc/puma/pzIV rajt(és itt még is álltam az ágon).
   
 14. bolneroll

  bolneroll Active Member

  Évekkel ezelőtt toltam a repülős részét főleg arkad-ban. Nem egy repszim, ellenben iszonyatosan pörgős egy-egy küldetés. Szerintem elég hangulatosan ki voltak dolgozva az egyes típusok, az me109-es volt a nagy kedvenc. Igaz az elején a japánokkal indultam, de később már mind a 4 fractionnal játszottam.
   
 15. cnrhs3

  cnrhs3 Member

  Nekem, 1415 jármű van kifejlesztve, 1203-nál minden modul kifejlesztve, ezért van valamennyi tapasztalatom. Harckocsizó voltam valamikor, ezért ültem már pár láncosban. 2013-ban a Pz III fordulása fogott meg a játékban, a fékezett oldal megtorpant, bólintott kicsit, mintha harckocsiban ülnék.
  Szerintem is nagy gondok vannak a BR-el, de itt az is gond, hogy én aki 7 éve játszok vissza megyek kis szintű járművekkel játszani, mert a II. VH-s harckocsik a kedvenceim, természetes, hogy tarolok. Ebben a játékban a hibák általában ki, illetve lelövéssel járnak. Maga a játék három játékmódból áll, árkád, realisztikus és szimulátor. A fizika, az irányítás és a láthatóság nehezül egyre jobban. Ezért ezek szerintem külön játékok is, mert másképpen kell őket játszani. Aki az egyik módban jó nem biztos, hogy a másikban is jó.
  Nagy hibája még a játéknak a láthatóság, ha valaki ultra alacsony grafikai beállítással játszik hatalmas előnyhöz jut. Mivel neki nincs ott fa, fű mint nekem aki magas beállításon játszik. Ez főleg szimulátor és realisztikus módban előny, mivel ott nincsenek jelölők a térképen.
  Végül egy tehetséges játékos: Uranvaros Asza néhány videóját csatolom. Ezek sokat segíthetnek a játékban és rávilágítanak pár problémára. , , ,
   
  nyugger likes this.
 16. dudi

  dudi Well-Known Member

  Vagy 3-5 éve nincs gold lőszer a WoT-ban.Ami gold lőszer volt az most megvehető ezüstért ami ingyenes nyersanyag a játékban így bárki számára elerhető.
   
  Heim likes this.
 17. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Én nemrég poroltam le, repülő arcade; hajó, tank realistic-ot tolok egyelőre szigorúan szovjet vassal, flotta miatt úgy döntöttem egyre fókuszálok és a német flotta sose tartozott a kedvenceim közé, (ráadásul valszeg tele lesz a vége papírhajókkal) olaszokat meg nincs kedvem 0-ról felhúzni (egyéni perverzió, hogy velük tolom a ww2-es játékokat ha lehetséges).

  Szerk.: van vmi Squadron ahova be lehetne csapódni?
   
 18. cnrhs3

  cnrhs3 Member

  A warthunder facebook csoportokban tudsz keresni klánt a legkönnyebben. A https://wtinfo.hu oldalon van pár század leírás is. A Twitch közvetítések nézése alatt is tudsz jelentkezni és kiválasztani a neked szimpatikus századot. Én egy olyan század tagja vagyok ami csak a századjárművek megszerzésért alakult. Nem használhatok mikrofont a családi béke érdekében, feleségem megölne.
   
  Ooorky and tonyo like this.
 19. SirHiggins

  SirHiggins New Member

  Én úgy tudtam, hogy ezt az ultra low quality cheatet némileg kivédték úgy, hogy vmennyi növényzet úgy is látszik.
   
 20. cnrhs3

  cnrhs3 Member

  Játszottam most párat ultra alacsony grafikán, szerintem sokkal könnyebben észre lehet venni az ellenséges harcjárműveket. Bár véleményem szerint így nincs sok értelme, pont a meglévő realizmus veszik el. Fű így egyáltalán nincs a növény is kevesebb sokkal.
   

Ezen oldal megosztása