Wiesel Kettenfahrzeug

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

R

Ruby de Puteaux

Guest
 

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
1 907
3 460
113


A render of the Luftbeweglichen Waffenträger (LuWa) light airmobile AFV, potential future replacement for Wiesel armored vehicle.
Ezzel az a probléma, hogy szemmel láthatóan jócskán túllépi a 4 tonnát és túl széles ahhoz, hogy a CH-53-asban szállítható legyen.
 

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
1 907
3 460
113
Lehetséges, de úgy látszik, csak 1 darabot tudnak vinni egyszerre.
Nekem ez mégis zsákutcának tűnik.
Mindenesetre nekünk biztos, hogy nem felelne meg, egy közepes helikopter már nem biztos, hogy tudná szállítani.
Márpedig nekünk nem lesz nehézhelikopterünk (és ne is legyen. Nem tudnánk megvenni és finanszírozni a fenntartását).
 
  • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0