Wingleteket kaphat a C-295-ös

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
1 630
4 077
113
Köszi, valóban egy "kissé" furán nézett ki :)

Ám át volt az méretezve, hiszen feltöltéskor elkészül automatán a megfelelő méret, csak Phoenix kollégánál az alapértelmezett beillesztési méret szerintem átváltott az eredeti méret opcióra, amit nem vett észre. Megfelelő méretű változat beillesztve.
 

Galcom

Well-Known Member
2010. július 2.
874
2 384
93
Vietnam lelkesedik a típusért:

http://htka.hu/wp-content/uploads/2012/03/Radar02.jpg

http://htka.hu/2012/03/18/kepriport-vietnami-legvedelmi-loveszet-2011/