[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 222
13 821
113
Ez vótemán? Letartóztatták a Fico merénylőjinek a feleségit, aki mint kiderült ukrajnábul menekült.


Ez hulyeség. :rolleyes: A neje helybéli és korábban a lévai gimnáziumon tanítot.

A házkutatás során magukkal vitték a rendorok, de semmi híre, hogy letartóztatták volna.

 

Lelkeslaikus

Well-Known Member
2018. december 24.
713
3 096
93

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 064
28 464
113
Amire gondolsz az az MK Ultra program része volt. Előtte hónapokig drogozták és kínozták az alanyokat amíg a személyiségük meghasadt, csak a triggert juttatták el távolról utólag, nem így "programozták fel" őket.
Nem egészen, az MK Ultra bárkiből akart gyilkológépet csinálni, amiről Littlejohn írt, az pedig kellően befolyásolható vagy gyárilag nem normális emberek megdolgozása, mellette a célpontok dehumanizálása, megérdemli, nem kár érte, tulajdonképpen az ország / demokrácia megmentése stb.
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 222
113
Az MkUltra egy bukott projekt volt, érdemleges eredmény nélkül. Mint a hasonló magyar projektek. A keleti blokkban mi dolgoztunk ezen és dettó eredmény nélkül. Kondicionálás+drogok egyszerűen kevés a programozhatósághoz, az ember túl bonyolult.
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 559
47 571
113
... sőt, a legtöbb olyan ember aki segített a migransoknak, nem egy sorosista hazaáruló, hanem sajnálta azokat a szerencsétleneket.
Egészen elképesztő az hogy az országban mindent fekete-feheren akarunk látni, miközben minden színes. Ha úgy tetszik: .

A segítség lehet racionális is. Először azt kéne megvizsgálni, miért szerencsétlenek. És ehhez szabni a "terápiát". Egyébként, mi a segítség? Ezt komolyan kérdezem. Egy egszerű szó, de definiálni tudjuk-e kétségek nélkül.
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 178
67 462
113
Ez érdekes jelenet. Nekem úgy tűnik, hogy a melák végig a merénylőt nézi, már azelőtt is, hogy a korlátra támaszkodna, és mintha le sem venné róla a tekintetét. A lövések idején is ugyanúgy áll, rezzenéstelenül. Az idős nő mellette szintén furcsán viselkedik, talán ő nem lát?
Az összes nyugger tok nyugodtan áll a merénylő mellett az esemény közben és után. A szőke oreglanytol a szemüveges faxxiig a másik oldalon. A szemüveges meg a sapkás hívta oda Ficot.
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 559
47 571
113
Szlovákia megválasztott elnöke elmondta, Fico emlékszik a merénylet részleteire
Robert Fico szlovák miniszterelnök emlékszik az életére tett kísérlet körülményeire, lenyűgözi, milyen gyorsan történt minden – mondta a köztársaság megválasztott elnöke, Peter Pellegrini.
„Emlékszik, le van döbbenve, hogyan történt, milyen gyorsan történt” – mondta Pellegrini a TA3 televíziónak, hozzátéve, hogy Fico eszméleténél volt, amikor kórházba szállították, és emlékszik, hogy elsősegélyben részesítették.
...
 

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 554
25 669
113
"
Az Index a merényletet követően megkereste a Terrorelhárítási Központ (TEK). Lapunk arra volt kíváncsi, a szlovákiai események után fokozzák-e Orbán Viktor magyar miniszterelnök védelmét, továbbá javasolják-e nyilvános szerepléseinek lemondását.

A TEK teszi a dolgát, az ilyenkor szokásos protokoll szerint jár el. A miniszterelnök biztosításával kapcsolatban információt nem adunk ki


– fogalmazott az Indexnek adott válaszában a TEK.

:)