[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Belarusz országút a Lengyel határ felé.
21.11.08
Gebasz van.

254525513_436570834493619_6030653788803803766_n.jpg
Nagyon kíváncsi vagyok a lengyel reakcióra.

• Tetszik
Reactions: aquarell
Nagyon kíváncsi vagyok a lengyel reakcióra.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hiszti és "tárgyalunk EU-s partnereinkkel" meg szankciózzuk meg a fehéroroszokat, stb.
Remélem kifizetik nekik a határvédelmet, mert akkor Magyarországtól sem tagadhatják meg.

Hiszti és "tárgyalunk EU-s partnereinkkel" meg szankciózzuk meg a fehéroroszokat, stb.
Remélem kifizetik nekik a határvédelmet, mert akkor Magyarországtól sem tagadhatják meg.

Én átvonatoztatnàm őket Germoneyba.. Bajlódjanak ök velük, elvegre ők hivták a népet...
Csak párszáz szociopata kellene meg én részegen és olyan képsorok születnének, hogy eleve keletre indulnak aztán. :D

Ja, ez olyan klasszikus orosz tempo lenne, lasd amikor anno az afgan lakossagot meszaroltak ezrevel eveken at "dicsoseges" szovjet hadsereg eppencsak civilizalt sorkatonai (bar kessel-villaval azert messze nem mindegyik tudott enni.)
Ezt épp nem ártana megköszönni nekik, mert most ennyivel is kevesebb van az alienekből.
Én átvonatoztatnàm őket Germoneyba.. Bajlódjanak ök velük, elvegre ők hivták a népet...
Gumicsónak, aztán a svédek fülig érő mosollyal halásznák ki a jóIstenke újabb ajándékait.

• Tetszik
Reactions: ghullaire

Véleményem szerint kettősmércével eddig sem állt rosszul az EU, ha éppen mi voltunk az egyik fél. Nem látom azt, hogy ez miért lenne máshogy ebben az esetben.

Másfelől, ha jól tudom éppen komoly hiány van nyugaton kamionsofőrből ... No meg a karácsonyi vásárok szezonja is közeledik ... (most nem rakok ide szmájlit ...)

Lassan az lesz hogy atjarnak ide az osztrakok lomizni es megveszik a Salgo sparheltet meg az aggregatorokat, petrofor fozoket?

Lassan az lesz hogy atjarnak ide az osztrakok lomizni es megveszik a Salgo sparheltet meg az aggregatorokat, petrofor fozoket?

Megérdemlik.... ;)