Járványok, fertőzések (humán)

Meglehetősen konzervatív ember vagyok, ha nincs igazolva, akkor megfázás, COVID-ról Ag vagy PCR tesztel igazolt SARS COV2 által okozott betegséget nevezem.
Szerintem ha a 6 éve összefort kulccsontom sajog, az nem megfázás. Kérdezd meg a nejemet, úgyis most regisztrált. Szerintem most deríti ki, hogy ki az aki nem akarja megadni a kupleráj címét.

"A harminc év alattiak számára a Moderna vakcinája helyett a Pfizer vakcináját javasolja a francia közegészségügyi szerv, amennyiben az elérhető - írja a Reuters. A Moderna vakcinája az eddigi adatok szerint nagyobb arányban okoz szívproblémákat a fiatalok körében. A Haute Autorite de Sante (HAS) nevű ügynökség egy hétfőn megjelent francia tanulmányra alapozva tette meg ajánlását, amely szerint a Moderna vakcinájával oltottak körében nagyon ritka mellékhatásként jelentkezik a szívizomgyulladás (myocarditis)."
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: merleg
Gondolatkísérlet:
Vegyünk egy kedves ismerőst/barátot/családtagot. Tegyük fel, hogy elkapja tőled a COVID-ot és meghal/belenyomorodik (most nem érdekes, hogy ezt hogy sikerül teljesen és vitahatalanul bebizonyítani). Fogsz érezni valami lelkiismeretfurdalás félét, ha nem voltál beoltva és nem tettél meg mindent azért, hogy ne fertőzd meg vagy napirendre térsz a felet, hogy ez volt a természet rendje?
És ha beoltottként teszed vele ugyan ezt az változtat a lényegen ? Vagy beoltottként ne legyen lelkiismeretem ? Vagy nyugtassam magam mint a hülyék , hogy én megtettem minden én nem vagyok hibás !

Diktatúráról magyarra: most már annyira súlyos a helyzet, hogy nem tudjuk tirkolni, pedig szeretnénk

• Tetszik
Reactions: bel and hendrick
Ha volt már, akkor legyen még1*.

Térképen megyénként:

• Oltottak %-os aránya /2021. júliusi adatok/
  • Heti fertőzésszámok

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0