• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

gafzhu
Reakció pontszám
6 684

Csatlakozott
Legutóbb aktív

Profil bejegyzések Legutóbbi aktivitás Hozzászólások Bemutatkozás

 • Elnézést, ha megsértettelek, nem volt szándékos. Írtam, hogy racionális gondolkodásúnak tartalak. Én sem tudok többet, mint Te. Ez a valami, ami Ukrajnában zajlik, messze nem csak a hadseregekről és messze nem az anyákról szól. Túl messzire ment a világ ahhoz, hogy bármelyik fél visszalépjen. Itt senki sem lehet okos és elég bölcs, főleg nem mondja meg a tutit.
  gafzhu
  gafzhu
  Nem, semmi sértő nem volt (remélem részemről sem). De az az eszembe jutott, hogy a Kurszk katasztrófája után rendesen balhéztak az elhunyt tengerészek édesanyjai. Azzal is egyetértek, hogy bárki nyer, vagy bárkinek jelentősen előnyös feltételekkel kötnek békét, a másiknak hatalmas lesz a presztizs-vesztesége. És bocsánat, hogy az ukrán topicban válaszoltam, de nagyon nem a Leopard 2-höz kapcsolódik a téma.
  ghostrider
  ghostrider
  Igen, engem is zavart, hogy a Leopard 2 topicban voltunk, de az ukrán topic talán a legrosszabb. Igazad van a Kurszk kapcsán, azt nehéz lehetett megemészteni, ha egyáltalán lehetett, lekezelni pedig szinte lehetetlen. Most viszont sokkal másabb a helyzet. Hatalmasak a tétek és ezt szerintem nagyon sokan tudják.
  Na, jó éjszakát
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…