Visszajelzések és javaslatok

Hirszerzes egyik modja a nyilt forrasu hirszerzes.Magyarul,olvassak a sajtot,figyelemmel kiserik a forumokat.Na,nem mindet,arra nincs eleg kapacitasa senkinek.De egy szakforumra biztos,hogy raneznek.Ha valamelyik tag felkelti az erdeklodest,utana is nezhetnek,de nem kulonosebben valoszinu.
Kulonben magyar szak irasokban rendszeres a HTKA miint forras megjelolve.Tehat nyomon vagyunk kovetve.

Hirszerzes egyik modja a nyilt forrasu hirszerzes.Magyarul,olvassak a sajtot,figyelemmel kiserik a forumokat.Na,nem mindet,arra nincs eleg kapacitasa senkinek.De egy szakforumra biztos,hogy raneznek.Ha valamelyik tag felkelti az erdeklodest,utana is nezhetnek,de nem kulonosebben valoszinu.
Kulonben magyar szak irasokban rendszeres a HTKA miint forras megjelolve.Tehat nyomon vagyunk kovetve.
Most, hogy mondod kicsit furának találtam, hogy a frissen vásárolt Ikeás komód amíg kimentem a konyhába összerakta magát :-):-).

Na jó, elég lesz a kabaréból amit eloadtok itt, kik futtatják az ngo-k at, köztük az lmbtq, migráns, gender fluid, stb-ket?
Jó esetben 1 fedo cég, alapítvány közbe iktatásával, nini, csak nem mz/x államok mz/x szolgálatai?
Surprise, surprise....
Nyilván nincs már meg arról a tagról minden, amit meg akartak szerezni, mert nincs itt fent képe?
Ne szomorítsatok már el.
Senkinek sincs itt ip címe, sem elofizetése a netre, telefonra, tabletre amirol ide írogat mi?
Stb.
Itt mindenki hlye?
A gyíkok kedvéért még egyszer ;"nekem 8,csak egy opció"....
Keltsuk már egy felnott látszatát, pls.
Kb minden fórum/közösségi média minden tagja fel van profilozva 15/15+éve, minden ország minden szolgálatánál, amelyiknek ez a dolga.
De ha ekkora konspirációs zsenik vagytok, akkor tegyetek fel más valakinek a képét, pl,akkor leblokkol a komplett cia, kgb, fsb, sri, máv, ántsz, meg minden is!
Még egy ilyen, és lekerultok a téli napforduló unnepen udvozlendok listájáról.
Én meg azt hittem egy random nick név elég az anominitáshoz:-)

A pókokra gondolsz?:eek: Vagy a 8 lábú kkei elektronyos poloskákra? :rolleyes:
Nem ezek határozottan hangyák. Megnéztem sztereomikroszkóppal.
Azorban kuldte oket¡!!¡!!!!!! Mindenki kepzelje ide a smajlit,nem tudom most ratenni
Hát nem is tudom o_O, gyanúsan HTKA felirat van gravírozva mindegyik hátára. Az egyik ráadásul hangyafejet tett az ágyamba...

Legkozelebb Ferih
Többen vannak a fórumon, akik ismernek engem, de nekem fogalmam sincs, hogy ők kik.
Egyen jarok,kikerezel.Megkapod vegre a sorodet,plusz jol megnezel.Solsz,hogy azt a sofort keresed,ki ugy nez ki mint Rumcajsz,csak megoszulve.(multkor a portas gyerek megjegyezte,hogy az utlevelemben meg nem vagyok osz,most meg ha piros kabatot veszek,elmehetek telaponak.)

Legkozelebb Ferih

Egyen jarok,kikerezel.Megkapod vegre a sorodet,plusz jol megnezel.Solsz,hogy azt a sofort keresed,ki ugy nez ki mint Rumcajsz,csak megoszulve.(multkor a portas gyerek megjegyezte,hogy az utlevelemben meg nem vagyok osz,most meg ha piros kabatot veszek,elmehetek telaponak.)
Hova lett az eleje?
Legkozelebb Ferihegyen,igy kezdodik

Legkozelebb Ferih

Jesszusom! A gyerekek szerint én is olyan vagyok mint a Sánta Kalauz, az asszony szerint meg a Tapló Télapó! :eek: :D