Visszajelzések és javaslatok

Ennyi.
Komolyan úgy hisztikéznek itt a népek, mintha nem lenne meg róluk minden az ellen szolgálatainál, ami csak valaha meg nem fordult a telefonjukon, ha arra érdemesek, ha meg nem, akkor mit aggódnak?
Mint mondottam volt, ez egyfajta bizalom jele, ettől, ott 85%-al csökkentek a képátlók a dialógusokban, mert valljuk be, itt azért mindenki sokszoros olimpiai bajnok, fehérnemu, borotvapenge, fogkrém stb nemzetközi reklámarc, kuntakinte lakatos winetou középso névvel, no meg rakéta, radar, páncél, avionikai stb vezeto feljeszto akadémikus, de egy képet nem mer kitenni egy 50 fos közösségben.
:D
Biztos nincs ha még van valami, biztos nem vagyok rajta...

@Terminator még egyszer korábban csináltam, de megszűntették a korrupció topikot. Nem lenne értelme és akkor az agitprop egy része értelmet nyerne önállóan, valamint lenne a felszínre került ügyeknek egy átfogó tematikus helye?

• Tetszik
Reactions: merleg
@Terminator még egyszer korábban csináltam, de megszűntették a korrupció topikot. Nem lenne értelme és akkor az agitprop egy része értelmet nyerne önállóan, valamint lenne a felszínre került ügyeknek egy átfogó tematikus helye?
Ez sem rossz otlet. :) Raadasul a korrupcio tenyleg biztonsagpolitikai kerdes is.
Linkelgethetne mindenki az osszes 888-as, vadhajtasos mocskot, valaszul a direkt36, atlatszos stb cikkeket, maris a jurgeneknek mindket oldalon meglenne a napi kvotajuk a megelheteshez. :cool:

Ennyi csipkejózsikát vazze, aki nem akarja el olvasni a linket híreket csak görgessen tovább, le ne hulljon már a szuzi ujjacskátok.
A sértegetéseket, személyeskedéseket ki l'adírozni, elkövetkoket kirakni, azt zene, 10 oldal óta megy a nagy semmi.
Avagy a vilagnak nem feltetlenul a te ketbites izlesed szerint muszaj mukodnie, az is lehetseges...? :p :cool:

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán