W
Wilson
Guest
Volt pár emberrel némi vitája....De miert? Szegenykem fura kicsit, de nem bantott altalaban senkit... vagy nagyon durvan elszallt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Volt pár emberrel némi vitája....De miert? Szegenykem fura kicsit, de nem bantott altalaban senkit... vagy nagyon durvan elszallt?
En nagyon kulturaltan kertelek mar az elejen, hogy ne kezdj bele az egyszeru stilusu szemelyeskedo gunyolodasaidba, de te keptelen vagy megallni (gondolom, mert tenyleg elhiszed, hogy mindenhez is ertesz es ez feljogosit.) Azota csak visszafogottan, de hasonlo stilusban valaszolok, szoval nem ertem, mire gondolsz...? En amugy nem vagyok sem ideges, sem haragos, semmi ilyesmi, de azert hagyni nem fogom, logikus... ha nem folytatod, en nem fogom.miért akkor el tudnád tüntetni a folyamatos személyeskedésed?
hit&run a javábólMac váratlanul megjelenik egy irtózatosat odacsap és eltűnik
Már bocs de azért te is elég gyakran tudsz bicskanyitogatóan paré lenni.En nagyon kulturaltan kertelek mar az elejen, hogy ne kezdj bele az egyszeru stilusu szemelyeskedo gunyolodasaidba, de te keptelen vagy megallni (gondolom, mert tenyleg elhiszed, hogy mindenhez is ertesz es ez feljogosit.) Azota csak visszafogottan, de hasonlo stilusban valaszolok, szoval nem ertem, mire gondolsz...? En amugy nem vagyok sem ideges, sem haragos, semmi ilyesmi, de azert hagyni nem fogom, logikus... ha nem folytatod, en nem fogom.
mack szigorú de azért nem genyó D:Kapott valaki életfogytig csak szzsolt81-el kommunikációt????
Ki az a hiryu?mack szigorú de azért nem genyó D:
amúgy miért becézgetjük hiryut?
nem akarok bannolódni szal nem részletezemKi az a hiryu?
egy magát zsidónak valló....full keményvonalas valaki aki szerint minden (IS) jár nekik ....rohadt ruszkik...past copy kínaiak...és amúgy mindenki öellenük van....régóta itt van csak más más névenKi az a hiryu?
Válaszul.Már bocs de azért te is elég gyakran tudsz bicskanyitogatóan paré lenni.
Jah tehát a Szzsolti a reinkarnációja! Értem!Zsolti előző profilja.
Akkor szsz zsóti átver minket nem is zsidó vallású hanem buddhista, folyamatosan reinkarnálódik.@zsolti azonnal keress valami alternativ nevet!
Ha olyan tag nyitotta, akit ignorra tettél, az általa nyitott téma se látszik.Kicsit más - bocsi
Kérdés: azt megtaláltam, hogy tagokat hogy lehet Unignore-álni, de úgy tűnik egy két téma is Ignorált nálam... :/ Nem tudom hogy sikerült.
Na azt hol lehet visszakapcsolni, mármint végleg, nem átmenetileg? Köszi előre is a segítséget!
Sokkal hamarabb itt voltam mint Ő.@zsolti azonnal keress valami alternativ nevet!
Akkor jogos!Sokkal hamarabb itt voltam mint Ő.
Az enyém biztos nem , én ezzel az eggyel vagyok itt a kezdetek óta!Zsolti előző profilja.