Lehet még Lajos@zsolti azonnal keress valami alternativ nevet!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet még Lajos@zsolti azonnal keress valami alternativ nevet!
Ahhhh.... értem, köszi!Ha olyan tag nyitotta, akit ignorra tettél, az általa nyitott téma se látszik.
itt minden vasarnap fesztival van vagy mi?
Uraim!
Ez itten a "Visszajelzések és javaslatok" topicja a Haditechnika Kerekasztal-nak, a híg fost legyetek kedvesek valami Poli-Dili fórumba öklendezni.
Ha a thread utolsó hozzáaszólója ignorált akkor megjelenik. Amint valaki nem ignorált hozzászól eltűnik.Az ignore funkció érdekes hibákat produkál nálam:
Itt találtam a furcsa jelenséget: https://forum.htka.hu/threads/biztpol-tarsadalmi-folyamatok.25/page-549#post-1025861
Hmm ezt nem tudtam.Ha a thread utolsó hozzáaszólója ignorált akkor megjelenik. Amint valaki nem ignorált hozzászól eltűnik.
Amióta átálltak az új XenForora ez így működik.
Miért??Azt lehet tudni, hogy Redgreg-gel és Ruby de Puteaux-val mi történt?
Redgreg önként kérte a törlését.Azt lehet tudni, hogy Redgreg-gel és Ruby de Puteaux-val mi történt?
Azt lehet tudni, hogy Redgreg-gel és Ruby de Puteaux-val mi történt?
Elege lett a sok bunkó beszólásból, amit néhány kollégától kapott...Redgreg önként kérte a törlését.
Miért??
Igen úgy van ahogy molni írta Redgregnek elege lett és itt hagyta a fórumot, amit én sajnálok mert normálisan lehetett vele bármiről beszélni és sokszor értékes információkkal gazdagította a fórumot....Redgreg önként kérte a törlését.
Ennyire azért nem volt egyoldalú a konfliktus, persze mindenkinek rosszul esik, ha keményen visszaszólnak. Kár ezért.Elege lett a sok bunkó beszólásból, amit néhány kollégától kapott...
Én is nagyon sajnálom, hogy elment! Valahol megértem! Nagyon eldurvultak a kommunikációk mostanában! Ez a Járványok, fertőzések topik magasan viszi a prímet! Senkit nem akarok megbántani, de ennyi agyrémet az összes topikból nem szednél össze mint onnan! Bezárásra ítélve!!!!!!!Igen úgy van ahogy molni írta Redgregnek elege lett és itt hagyta a fórumot, amit én sajnálok mert normálisan lehetett vele bármiről beszélni és sokszor értékes információkkal gazdagította a fórumot....
Ennyire azért nem volt egyoldalú a konfliktus, persze mindenkinek rosszul esik, ha keményen visszaszólnak. Kár ezért.
Nem vagyunk egyformák, van aki nagyon magára veszi ezeket a dolgokat és van aki nem, de az tény, hogy az utóbbi időben kissé türelmetlenek, indulatosak és "hirtelenek' lettünk az egymással szembeni kommunikácíóban a fórumon, persze nem mindenki de azért szerintem ez érezhető....Én is nagyon sajnálom, hogy elment! Valahol megértem! Nagyon eldurvultak a kommunikációk mostanában! Ez a Járványok, fertőzések topik magasan viszi a prímet! Senkit nem akarok megbántani, de ennyi agyrémet az összes topikból nem szednél össze mint onnan! Bezárásra ítélve!!!!!!!
De nem csak itt! Kint a nagybetűs életben is! A mindennapokban! Facebook, insta, twit! Mindenhol ömlik a sok szar! Az emberek félnek! Nyilván érthető!Nem vagyunk egyformák, van aki nagyon magára veszi ezeket a dolgokat és van aki nem, de az tény, hogy az utóbbi időben kissé türelmetlenek, indulatosak és "hirtelenek' lettünk az egymással szembeni kommunikácíóban a fórumon, persze nem mindenki de azért szerintem ez érezhető....
Igen, ez bőven fellelhető, de azért ott redgreg -nél nagyon csúnyán elszakadt a cérna. Az útszéli stílussal, kurv@anyázással átlépett egy olyan vonalat, amit egyáltalán nem lenne szabad.Nem vagyunk egyformák, van aki nagyon magára veszi ezeket a dolgokat és van aki nem, de az tény, hogy az utóbbi időben kissé türelmetlenek, indulatosak és "hirtelenek' lettünk az egymással szembeni kommunikácíóban a fórumon, persze nem mindenki de azért szerintem ez érezhető....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..