Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahhhh.... értem, köszi!Ha olyan tag nyitotta, akit ignorra tettél, az általa nyitott téma se látszik.
itt minden vasarnap fesztival van vagy mi?
Uraim!
Ez itten a "Visszajelzések és javaslatok" topicja a Haditechnika Kerekasztal-nak, a híg fost legyetek kedvesek valami Poli-Dili fórumba öklendezni.
Ha a thread utolsó hozzáaszólója ignorált akkor megjelenik. Amint valaki nem ignorált hozzászól eltűnik.Az ignore funkció érdekes hibákat produkál nálam:
Itt találtam a furcsa jelenséget: https://forum.htka.hu/threads/biztpol-tarsadalmi-folyamatok.25/page-549#post-1025861
Hmm ezt nem tudtam.Ha a thread utolsó hozzáaszólója ignorált akkor megjelenik. Amint valaki nem ignorált hozzászól eltűnik.
Amióta átálltak az új XenForora ez így működik.
Miért??Azt lehet tudni, hogy Redgreg-gel és Ruby de Puteaux-val mi történt?
Redgreg önként kérte a törlését.Azt lehet tudni, hogy Redgreg-gel és Ruby de Puteaux-val mi történt?
Azt lehet tudni, hogy Redgreg-gel és Ruby de Puteaux-val mi történt?
Elege lett a sok bunkó beszólásból, amit néhány kollégától kapott...Redgreg önként kérte a törlését.
Miért??
Igen úgy van ahogy molni írta Redgregnek elege lett és itt hagyta a fórumot, amit én sajnálok mert normálisan lehetett vele bármiről beszélni és sokszor értékes információkkal gazdagította a fórumot....Redgreg önként kérte a törlését.
Ennyire azért nem volt egyoldalú a konfliktus, persze mindenkinek rosszul esik, ha keményen visszaszólnak. Kár ezért.Elege lett a sok bunkó beszólásból, amit néhány kollégától kapott...
Én is nagyon sajnálom, hogy elment! Valahol megértem! Nagyon eldurvultak a kommunikációk mostanában! Ez a Járványok, fertőzések topik magasan viszi a prímet! Senkit nem akarok megbántani, de ennyi agyrémet az összes topikból nem szednél össze mint onnan! Bezárásra ítélve!!!!!!!Igen úgy van ahogy molni írta Redgregnek elege lett és itt hagyta a fórumot, amit én sajnálok mert normálisan lehetett vele bármiről beszélni és sokszor értékes információkkal gazdagította a fórumot....
Ennyire azért nem volt egyoldalú a konfliktus, persze mindenkinek rosszul esik, ha keményen visszaszólnak. Kár ezért.
Nem vagyunk egyformák, van aki nagyon magára veszi ezeket a dolgokat és van aki nem, de az tény, hogy az utóbbi időben kissé türelmetlenek, indulatosak és "hirtelenek' lettünk az egymással szembeni kommunikácíóban a fórumon, persze nem mindenki de azért szerintem ez érezhető....Én is nagyon sajnálom, hogy elment! Valahol megértem! Nagyon eldurvultak a kommunikációk mostanában! Ez a Járványok, fertőzések topik magasan viszi a prímet! Senkit nem akarok megbántani, de ennyi agyrémet az összes topikból nem szednél össze mint onnan! Bezárásra ítélve!!!!!!!
De nem csak itt! Kint a nagybetűs életben is! A mindennapokban! Facebook, insta, twit! Mindenhol ömlik a sok szar! Az emberek félnek! Nyilván érthető!Nem vagyunk egyformák, van aki nagyon magára veszi ezeket a dolgokat és van aki nem, de az tény, hogy az utóbbi időben kissé türelmetlenek, indulatosak és "hirtelenek' lettünk az egymással szembeni kommunikácíóban a fórumon, persze nem mindenki de azért szerintem ez érezhető....
Igen, ez bőven fellelhető, de azért ott redgreg -nél nagyon csúnyán elszakadt a cérna. Az útszéli stílussal, kurv@anyázással átlépett egy olyan vonalat, amit egyáltalán nem lenne szabad.Nem vagyunk egyformák, van aki nagyon magára veszi ezeket a dolgokat és van aki nem, de az tény, hogy az utóbbi időben kissé türelmetlenek, indulatosak és "hirtelenek' lettünk az egymással szembeni kommunikácíóban a fórumon, persze nem mindenki de azért szerintem ez érezhető....