Visszajelzések és javaslatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 137
9 757
113
itt minden vasarnap fesztival van vagy mi?

Úgy néz ki.

Uraim!

Ez itten a "Visszajelzések és javaslatok" topicja a Haditechnika Kerekasztal-nak, a híg fost legyetek kedvesek valami Poli-Dili fórumba öklendezni.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Politikás vonal törölve. Ennek kapcsán remélem mindenki beöltözött, mint a videón a tengerészek és nem nézett a villanásba :)

-----

No de ha már ez a videó itt van, akkor már legyen mellé körítés is!

A helyszín a Malden-sziget, Kiribati. 1957 május-június folyamán az angolok itt 3 tesztet zavartak le. A videón elvileg a Grapple 1 fantázianevet kapott tesztrobbantás látható. Ez lett volna az angolok első termonukleáris robbantása, de nem jött össze a dolog, csekély 300 kt hatóerővel működött el a bomba. A hazai sajtóban sikerként hozták le és a hidegháború végéig titkos volt, hogy igazából felsültek vele. Ahogy a gyorsan picit módosított és a Grapple 3 tesztben használt változatával is, ami 200 kt hatóerőt szabadított fel.

A britek a csorbát 1957 novemberére köszörülték ki, mikor is a Grapple X tesztben használt bomba kapcsán 1,8 Mt körüli hatóerőt mértek.

Ha jól tudom a Grapple 2 teszt is termonukleáris robbantásként volt sajtózva, de igazából fúzióval felerősített (boosted) fissziós töltet volt. És marha nagyot szólt mert 720 kt körülire mérték, amivel ebben a kategóriában ez a legnagyobb hatóerejű robbantás.

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 583
20 986
113
Az ignore funkció érdekes hibákat produkál nálam:

0fbb5e5d33a54be1d5246f7fcb4201e4.png

Itt találtam a furcsa jelenséget: https://forum.htka.hu/threads/biztpol-tarsadalmi-folyamatok.25/page-549#post-1025861

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 726
27 067
113
Tisztelettel érdeklődnék, hogy a "Friss olvasnivalók" oldal alján a "Továbbiak" gombot nem lehetne leszerelni, vagy tartalék állományba helyezni és alapból az utána jelentkező nézettel indulna? :)

Már csak azért is, mert teljesen feleslegesen akadályozza a böngészést.

:)

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 534
21 404
113
Igen úgy van ahogy molni írta Redgregnek elege lett és itt hagyta a fórumot, amit én sajnálok mert normálisan lehetett vele bármiről beszélni és sokszor értékes információkkal gazdagította a fórumot....
Én is nagyon sajnálom, hogy elment! Valahol megértem! Nagyon eldurvultak a kommunikációk mostanában! Ez a Járványok, fertőzések topik magasan viszi a prímet! Senkit nem akarok megbántani, de ennyi agyrémet az összes topikból nem szednél össze mint onnan! Bezárásra ítélve!!!!!!!

W

Wilson

Guest
Ennyire azért nem volt egyoldalú a konfliktus, persze mindenkinek rosszul esik, ha keményen visszaszólnak. Kár ezért. :rolleyes:
Én is nagyon sajnálom, hogy elment! Valahol megértem! Nagyon eldurvultak a kommunikációk mostanában! Ez a Járványok, fertőzések topik magasan viszi a prímet! Senkit nem akarok megbántani, de ennyi agyrémet az összes topikból nem szednél össze mint onnan! Bezárásra ítélve!!!!!!!
Nem vagyunk egyformák, van aki nagyon magára veszi ezeket a dolgokat és van aki nem, de az tény, hogy az utóbbi időben kissé türelmetlenek, indulatosak és "hirtelenek' lettünk az egymással szembeni kommunikácíóban a fórumon, persze nem mindenki de azért szerintem ez érezhető....

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 534
21 404
113
Nem vagyunk egyformák, van aki nagyon magára veszi ezeket a dolgokat és van aki nem, de az tény, hogy az utóbbi időben kissé türelmetlenek, indulatosak és "hirtelenek' lettünk az egymással szembeni kommunikácíóban a fórumon, persze nem mindenki de azért szerintem ez érezhető....
De nem csak itt! Kint a nagybetűs életben is! A mindennapokban! Facebook, insta, twit! Mindenhol ömlik a sok szar! Az emberek félnek! Nyilván érthető!

T

Törölt tag

Guest
Igen, ez bőven fellelhető, de azért ott redgreg -nél nagyon csúnyán elszakadt a cérna. Az útszéli stílussal, kurv@anyázással átlépett egy olyan vonalat, amit egyáltalán nem lenne szabad.
Nála ez a tendencia már korábban felismerhető volt. Főleg az ő reakciói miatt írtam annak idején a járványos fórumba, hogy semmi értelme továbbiakban futtatni a topicot, mert átváltozik az oltásellenesek játszóterévé, ami nagyon nem volt a fórum üzemeltetőinek célja.
Nyilvánvalóan, akik képesek érdemben vagy értelmesen megcáfolni az oltásellenesek és oltástagadók faszságait, azok felörlődnek abba, hogy hétről-hétre, napról-napra kell ugyan azokra a f@szságokra reagálni. Én megértem, hogyha - akár hozzáadódott otthoni problémák miatt - elpattant az agya.
Kicsit hiányoltam a keménységet a moderátoroktól. Lehet, ha ott és akkor kap egy hónapos pihit, akkor bejglivel feltankolva, lehiggadva, újult erővel térhetett volna vissza az év végén.
Nem tudom, hogy milyen kommunikácó folyt (mert biztosan folyt) a háttérben a moderátorok és közte. Nem ismerem a pontos helyzetet, de mindenesetre biztos mindennek megvolt az oka....