Vagy csak a "való világban" is öszecsapnak felette a hullámok...Nézd ez azért személyiségfüggő is akinek alapból szenvedélyesebb, indulatosabb a természete azt könnyebben elragadja a hév.....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy csak a "való világban" is öszecsapnak felette a hullámok...Nézd ez azért személyiségfüggő is akinek alapból szenvedélyesebb, indulatosabb a természete azt könnyebben elragadja a hév.....
De ne hozza ide! Mert nem ide való!Vagy csak a "való világban" is öszecsapnak felette a hullámok...
Én nem állítom, hogy az a jó ahogyan én kezelem ezeket a helyzeteket! Nálam is van határ és szakad a cérna! Na meg rugják úgy el azt a bizonyos pöttyöst, hogy szerencsétlen Dévényi Tibi bácsi nem győz utánna szaladni!Igen alapból én is így állok hozzá a dolgokhoz, de egy idő után mindenkinél elszakadhat az a bizonyos cérna....
Itt mindenki olyan okos meg bölcs!
Szerintem egy bizonyos határig ez a jó módszer, de meg vannak azok a határok amikor sarkára kell állnia az embernek...Én nem állítom, hogy az a jó ahogyan én kezelem ezeket a helyzeteket! Nálam is van határ és szakad a cérna! Na meg rugják úgy el azt a bizonyos pöttyöst, hogy szerencsétlen Dévényi Tibi bácsi nem győz utánna szaladni!
Igen egyetértek veled , de ez meg már a moderáció kérdése, amiről lehet ugyan véleménye az embernek, de egy adott fórumon a moderáció olyan amilyen, szerintem vagy együtt tud vele "élni" az ember vagy nem , ha nem akkorErre van a kitiltás.
Nézd, vissza, hogy én miért kaptam büntit!
Ezért is jó ez a fórum.Egy idő után minden itt tartózkodót áthat az erőItt mindenki olyan okos meg bölcs!
@redgreg biztosan egy fontos pillére volt a vakcinatopiknak, meg üdítő színfolt volt a nyíltan vonalas monarchista nézeteivel is, de - kövezzetek meg - nekem a @Ruby de Puteaux hozzászólásai jobban fognak hiányozni.És Ruby de Puteaux?
Már miért kövezne meg téged bárki is ezért? Ízlések és pofonok...@redgreg biztosan egy fontos pillére volt a vakcinatopiknak, meg üdítő színfolt volt a nyíltan vonalas monarchista nézeteivel is, de - kövezzetek meg - nekem a @Ruby de Puteaux hozzászólásai jobban fognak hiányozni.
De mi van vele? Hova tűnt???@redgreg biztosan egy fontos pillére volt a vakcinatopiknak, meg üdítő színfolt volt a nyíltan vonalas monarchista nézeteivel is, de - kövezzetek meg - nekem a @Ruby de Puteaux hozzászólásai jobban fognak hiányozni.
Komoly előnyöd van az ilyen dolgokban. A többiek talán nem tudják, de a mentőben muszáj nagyon gyorsan alkalmazkodni az emberekhez, műszakonként akár 20-szor is, különben neked is nehéz napod lesz. Az itón meg muszáj egész nap jól kijönni bárkivel, akivel éppen összezárt a sors, és nincs olyan, hogy csak a jó fej betegeket látod el. Ehhez képest redgreg még fiatal, és nem is emberekkel dolgozik, csak a néhány munkatársát kell elviselnie. Lehet kap még az élettől néhány pofont, mire leesik neki, hogy az embereket nem szabad élve felboncolnia, mindegy kinek van igaza.Csak sajat tapasztalataim írtam ide!
Lehet, de szerintem csak annyi történik, hogy a hülyeségtolerancia lecsöken. (A hülyeség alatt azt értem, ami irritálja az embert, hogy ez mi, azt embere válogatja.)De ne hozza ide! Mert nem ide való!
Alapvetően még egyet is értek veled, de a hozzászólásod végét (egyetlen betűt lehagyva) én a moderáció helyébe kiraknám a biztpol Magyarország fejlécébe....Komoly előnyöd van az ilyen dolgokban. A többiek talán nem tudják, de a mentőben muszáj nagyon gyorsan alkalmazkodni az emberekhez, műszakonként akár 20-szor is, különben neked is nehéz napod lesz. Az itón meg muszáj egész nap jól kijönni bárkivel, akivel éppen összezárt a sors, és nincs olyan, hogy csak a jó fej betegeket látod el. Ehhez képest redgreg még fiatal, és nem is emberekkel dolgozik, csak a néhány munkatársát kell elviselnie. Lehet kap még az élettől néhány pofont, mire leesik neki, hogy az embereket nem szabad élve felboncolnia, mindegy kinek van igaza.
Nagyon gonosz vagyok, de akihez idomulni kell a mentőben, mert nehogy má' megsértődjön, az vagy elmebeteg, vagy mehetne BKV-val is a baja miatt nyugodtan.Komoly előnyöd van az ilyen dolgokban. A többiek talán nem tudják, de a mentőben muszáj nagyon gyorsan alkalmazkodni az emberekhez, műszakonként akár 20-szor is, különben neked is nehéz napod lesz. Az itón meg muszáj egész nap jól kijönni bárkivel, akivel éppen összezárt a sors, és nincs olyan, hogy csak a jó fej betegeket látod el. Ehhez képest redgreg még fiatal, és nem is emberekkel dolgozik, csak a néhány munkatársát kell elviselnie. Lehet kap még az élettől néhány pofont, mire leesik neki, hogy az embereket nem szabad élve felboncolnia, mindegy kinek van igaza.
Hát, az esetek fele mehetne bkv-val is, ez igaz, de a szociális munka is a meló része.Nagyon gonosz vagyok, de akihez idomulni kell a mentőben, mert nehogy má' megsértődjön, az vagy elmebeteg, vagy mehetne BKV-val is a baja miatt nyugodtan.
Az.Hú, basszus, ez a "Visszajelzések és javaslatok" topic...
Még reagálok a hozzászólásodra, utána viszont én sem rombolnám tovább a topikot! Ez inkább a " Beszélgető" topikba illene!Komoly előnyöd van az ilyen dolgokban. A többiek talán nem tudják, de a mentőben muszáj nagyon gyorsan alkalmazkodni az emberekhez, műszakonként akár 20-szor is, különben neked is nehéz napod lesz. Az itón meg muszáj egész nap jól kijönni bárkivel, akivel éppen összezárt a sors, és nincs olyan, hogy csak a jó fej betegeket látod el. Ehhez képest redgreg még fiatal, és nem is emberekkel dolgozik, csak a néhány munkatársát kell elviselnie. Lehet kap még az élettől néhány pofont, mire leesik neki, hogy az embereket nem szabad élve felboncolnia, mindegy kinek van igaza.
Mi a francnak olvasod? Szerintem hónapok óta nem nyitottam meg; és nem is hiányzik. Ki lehet bírni nélküle. (Most a Magyarország biztpol topiccal is erre törekszem.)Én is nagyon sajnálom, hogy elment! Valahol megértem! Nagyon eldurvultak a kommunikációk mostanában! Ez a Járványok, fertőzések topik magasan viszi a prímet! Senkit nem akarok megbántani, de ennyi agyrémet az összes topikból nem szednél össze mint onnan! Bezárásra ítélve!!!!!!!
De van, önuralomnak hívják, hogy ne nézz bele@Tcat nincs valami XenForo feature, hogy teljes topicot lehessen ignorálni?
Ez lesz! Nem fogom olvasni! Egy időben próbáltam kicsit tudományosan megfogalmazni magát a betegséget, írogattam, volt aki értékelte meg aki nem, mert nem....de nem fogok odajárni!Mi a francnak olvasod? Szerintem hónapok óta nem nyitottam meg; és nem is hiányzik. Ki lehet bírni nélküle. (Most a Magyarország biztpol topiccal is erre törekszem.)