Visszajelzések és javaslatok

Ez lesz! Nem fogom olvasni! Egy időben próbáltam kicsit tudományosan megfogalmazni magát a betegséget, írogattam, volt aki értékelte meg aki nem, mert nem....de nem fogok odajárni!
Még jobb megoldás, ha átnevezik járvány tagadó ls oltásellenes topicnak, és nyitnak még egyet, mely durván moderált hülyeség ellen. Az elsőbe lehet járni dühöngeni, a másodikba meg informálódni.

Ne fárasszál már te is.
Útszéli? Akkor magyarázd már meg, hogy mit keres még itt pl. Oregtank vagy még páran?
Akik annyit személyeskedtek csak az utóbbi 2-3 hónapban, hogy a két kezemen nem tudom megszámolni.

Mondom, ha én modernálnák itt a BMS4 fórumának mércéje szerint alsó hangon egy tucat ember itt perbanon lenne már itten.
Nem pár hete. Évek óta.
A bagoly mondja ........... Hagyjál már ! Neked kell a "kurvaanyázást" magyarázni ? Mennyit pihentél érte fél évet ?

@Wilson nem vagyunk egyformák tudom! Ha tudnád munkám során mennyi atrocitás ér! És nem feltétlen fizikai bántalmazásra értem! Azért naponta nem vernek minket! :D A szóbeli bántalom is ide tartozik, abból azért jut majdnem minden napra! De attól tartom magamat többre, hogy ezeket nem veszem fel és tudok valaki arcába úgy mosolyogni, és tudom nem sértve, inteligensen konkrétan elhajtani a halál f...-ra, hogy hidd el sokkal jobban fáj az a másiknak! Lehet ezt szépen is intézni!
Azt azért nem hiszem , hogy hagyod , hogy a fejedre xarjanak ?

• Tetszik
Reactions: Venom85
sztem időhiány, mostanában nem posztolt sokat

jókat írsz de a gondd hogy ugyanezt csinálod. múltkor is becsaptál a neresek közé, szal ugyanez csak fordítottja

és szép! legalábbis én :D
ezzel a fejjel a heros 3 ban nem lehettel nagyon sikeres játékos :) (csak a szépre írtam)

Olyan lett ez a topik,mint az okos kutya,amelyik a saját farkát kergeti...
Ecc'erűen moderálnia kellene a júzereknek saját magukat,és ahelyén kezelni a HTKA-t a saját életükben,és a saját életét a HTKA-ban,ennek mókának,kellene lennie mindenki életében,nem csatatérnek,nem kell mindenre reagálni,mindent megmagyarázni,minden vitát megnyerni,ha beledöglünk/kibannolnak is.
Kb ennyi.
Ja,a pár nagyképernyősre meg demonstratíve nem kék válaszolni senkinek,aztán vagy észreveszi magát,vagy vitázhat magával,itt elsősorban a mondanivalót kellene szívecskés sztaniolpapírba csomagolni,nem le baromállatozni a másikat,meg "tudás nélkül írogatsz" formulát mellőzni,kezdésnek.

Redgreg önként kérte a törlését.

Elege lett a sok bunkó beszólásból, amit néhány kollégától kapott...

Hát ez elég szomorú...

De köszönöm a választ mindenkinek.

sztem időhiány, mostanában nem posztolt sokat

Az, hogy átment "Guest" státuszba és befeketedett a neve is, nem éppen időhiányra utal...

de ha gondolod írok nekiu

Talán az is lehet, hogy nem akarja az orrunkra kötni, de ha neked nem gond, akkor megkérdezheted tőle.

• Tetszik
Reactions: Venom85 and Blitz97
Bocs, te is két centira állsz az igonre-tól.
@molnibalage
Nem nekem írtad, de....

AHAHAAHAAA

(Csak így 4 szemközt megkérdezem, hogy egy ilyen kijelentéstől mit vársz? Majd mindenki jól meghunyászkodik? Az ignore listádat real time szinkronizálja a cosa nostra? Vagy valami irgalmatlanul összehányt kopott melegítőfelsőt lehet nyerni, ha felkerül rá valaki?
Embereld már meg magad! Itt felnőtt emberek vannak - többnyire :) - regisztrálva! )

@molnibalage
Nem nekem írtad, de....

AHAHAAHAAA

(Csak így 4 szemközt megkérdezem, hogy egy ilyen kijelentéstől mit vársz? Majd mindenki jól meghunyászkodik? Az ignore listádat real time szinkronizálja a cosa nostra? Vagy valami irgalmatlanul összehányt kopott melegítőfelsőt lehet nyerni, ha felkerül rá valaki?
Embereld már meg magad! Itt felnőtt emberek vannak - többnyire :) - regisztrálva! )
Csak, hogy ne erőltesse magát azzal, ha velem akar kommunikálni.
A hülyeség pufferem nem végtelen.

• Vicces
Reactions: Miskolci Ogre
@molnibalage
Nem nekem írtad, de....

AHAHAAHAAA

Nem kell komolyan venni,csak felkapja a vizet és igy adja ki magábol.Kitünő cikkiró a mi Molnink,de szörnyű türelmetlen vitapartner.Eleinte csodálkoztam is rajta,hogy a szépen letisztult cikkirói stiljével szemben milyen hübelebalázs türelmetlen vitapartner,de most már megszoktam.Különben szerintem mióta követem a HTKA-t,észrevehetően kevésbé hevesek a reakciói most,mint régebben.

Nem kell komolyan venni,csak felkapja a vizet és igy adja ki magábol.Kitünő cikkiró a mi Molnink,de szörnyű türelmetlen vitapartner.Eleinte csodálkoztam is rajta,hogy a szépen letisztult cikkirói stiljével szemben milyen hübelebalázs türelmetlen vitapartner,de most már megszoktam.Különben szerintem mióta követem a HTKA-t,észrevehetően kevésbé hevesek a reakciói most,mint régebben.

Becsajozott. ;)
Neked sem ártana.... :rolleyes: