K
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pontosan.
Egyre több jó tagot veszítünk túl sok, túl sokáig el-/megengedett troll miatt!!!
.
@Vogon hiányát könnyű volt észrevenni. Nincsenek oldalas hozzászólások...Nektek van valami reggeli ellenőrző scriptetek ami kidobja kik a hiányzók? Sosem tudtam honnan veszitek észre. Én még azt sem nézem ki írta a kommentet, kivéve ha nagyon hülye. De akkor úgyis hamar a trolltartóba köt ki.
Ez mondjuk épp tőled mókás kritika.Igen, szereti bő lére ereszteni a mondanivalóját, de engem nem zavart, számomra sokszor érdekes dolgokat írt és volt saját álláspontja a dolgokról nem csak a copy paste-t nyomta....
Nem kritikának szántamEz mondjuk épp tőled mókás kritika.
Off239 E megtekintés · 7 E reakció | Aláírtuk! Februárban érkezik a fegyverpénz | Aláírtuk! Februárban érkezik a fegyverpénz | By Orbán Viktor | Facebook
Aláírtuk! Februárban érkezik a fegyverpénzfb.watch
Több éves kommentről jut eszembe, de nem ide tartozik bocsi! @Firga bácsi -ról tud valaki valamit??
Sorry tényleg nem ide tartozik csak eszembe jutott!
A "Moderátor érteítése" gombbal tudnád jelezni, hogy melyik hozzászólástól kezdve helyezzem át?@Terminator , a szovjet-orosz biztpol topikban kissé eltérültünk az amerikaiak felé, át tudod pakolni egy megfelelő, mondjuk történelmi topikba?
Nem szeretem azt a gombot. Az olyan kommunista gomb.A "Moderátor érteítése" gombbal tudnád jelezni, hogy melyik hozzászólástól kezdve helyezzem át?
Akkor add meg a hozzászólás számát vagy egy linket a hozzászóláshoz. Előre is köszönöm.Nem szeretem azt a gombot. Az olyan kommunista gomb.
https://forum.htka.hu/threads/biztpol-oroszorszag-es-a-szovjetunio-utodallamai.536/post-1036008 -tólAkkor add meg a hozzászólás számát vagy egy linket a hozzászóláshoz. Előre is köszönöm.
Házmester gomb.Nem szeretem azt a gombot. Az olyan kommunista gomb.
Kabe barhonnan, ahol az oroszbarat-amerikagyulolok nem tudtak elviselni a tenyt, hogy a magyaroknak igazan borzasztot, vereset es retteneteset csak az oroszok meszarosok okoztak. Tankonyvbeli egybites whataboutism az egesz, mindt valami also tagozat, olyen szintu a valaszok tobbsege.Akkor add meg a hozzászólás számát vagy egy linket a hozzászóláshoz. Előre is köszönöm.