Pedig sok f@szság eltüntethető vele...Házmester gomb.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pedig sok f@szság eltüntethető vele...Házmester gomb.
Nekem attól van rossz érzésem, ha a nagy semmiből tûnik fel valaki, aztán egy igazi polihistor, aki mindenhez èrt. Aztán egy idő utàn eltűnik, ahogy jött....Amúgy nekem mindig rossz érzésem van ha így hírtelen tűnik el valaki! Ha megunják az emberek vagy tele lesz a tökük vagy esetleg idejük nincs azt szokták jelezni! Vagy a főnökség azért tudja mi a szitu! De egyik napról a másikra?! Lehet a munkám miatt van bennem egy kis para!
Nekem működik mindegyik.Sőt,az Osza és Berkutos cikkeket sem.Egyik cikket sem,ami nem külső linken van.
Nekem meg se nyilnak.Gondolatok a honvédelemről 18as viszont lejött (meghozták az új laptopot,elkezdtem újraalkotni a kiskönyvtáramat)Nekem működik mindegyik.
Mit ír ki, hogy miért nem megy?
Sanszosan a tűzfal / böngésző / valami más blokkolja a linket.
De valami visszajelzést kell adnia a böngészőnek róla.Nekem meg se nyilnak.Gondolatok a honvédelemről 18as viszont lejött (meghozták az új laptopot,elkezdtem újraalkotni a kiskönyvtáramat)
Semmit.Megpóbálom másik böngészővel.De valami visszajelzést kell adnia a böngészőnek róla.
Vagy azt, hogy a 503 vagy azt, hogy nem megbízható.
Edge se tölti le.Azt irja,hogy a fálj nem tölthető le biztonságosan-Mi a fene?Szárnyas paripa fertőzést kapott a HTKA?De valami visszajelzést kell adnia a böngészőnek róla.
Vagy azt, hogy a 503 vagy azt, hogy nem megbízható.
Edge se tölti le.Azt irja,hogy a fálj nem tölthető le biztonságosan-Mi a fene?Szárnyas paripa fertőzést kapott a HTKA?
Egyrészt tényleg többeknél már alap a napi többszöri combos / kevésbé combos személyeskedés. Ennek kapcsán már én is gondolkodtam egy ideje rövidebb idejű ban bevezetésén, csak a hendrick által felvetettnél picit hosszabbra. De az ilyen 1-2 napos mikro ban az tulajdonképpen sokkal frusztrálóbb ha akár heti 2-3x is kapja az ember. Talán hatékonyabb leszoktató hatása lenne, nekem mindenesetre tetszik. Az biztos, hogy esetleges bevezetése utáni hetekben kevesebb hozzászólás lenne
A dühöngő topic felvetésekre majd szerda este reagálok.
Chrome-t használok......Chrome, Firefox alatt menni fog. Edge alatt nem. (Nálam ez volt a szitu Win 10 alatt az imént.)
A háttérben az van, hogy HTTPS helyett HTTP protokollal akarja letölteni a file-okat és ezen már fennakad az Edge. Me'hogy a HTTPS-sel szemben a HTTP protokoll nem használ titkosítást.
Pl. a Berkutos cikkben a nyomtatóbarát link végül ide irányt át:
http://www.mediafire.com/file/vro9m3au7map5g3/S-25_Berkut-print.pdf/file
Ez így az Edge-nek már nem OK, de máshol még igen. Mindenesetre ha odabiggyesztesz egy s betűt a protokoll részhez, akkor minden böngészőben jó lesz:
https://www.mediafire.com/file/vro9m3au7map5g3/S-25_Berkut-print.pdf/file
De átírom majd a cikkenél.
Kicsit sűrű volt így az év vége, de most visszakanyarodva pár dologhoz az alábbiak vannak tervben év végéig.
Technikai dolgok
A htka.hu főoldalas "Épp beszédtéma" doboz átalakítása, ha már meg lett ígérve
Tartalmi dolgok
Lesz év végi statisztika, mert szoktátok szeretni, egy ideje nem volt, meg mégiscsak átlépte az 1 millió hozzászólást a fórum.
Policy dolgok
3-4 héttel ezelőttről:
Ezzel akkor teszünk egy próbát.
Meg ezzel is. Tehát lesz egy dühöngő topic, elsősorban a belpolnak. Onnantól kezdve mindennemű belpol csak oda kerülhet. A magyar biztpol topicba csak olyan ami nagyon-nagyon oda való. Ez a topic meg 2 hetente törölve / újra létrehozva lesz. Természetesen nem moderálás nélkülinek kell elképzelni, a fórumszabályzat ott is érvényes lesz, lehet onnan is pihenőre kerülni.
Úgy gondoltam december 27-től lépnének ezek érvénybe.
Upsz,Edgével lejönnek,külön parancsra.Chrome, Firefox alatt menni fog. Edge alatt nem. (Nálam ez volt a szitu Win 10 alatt az imént.)
A háttérben az van, hogy HTTPS helyett HTTP protokollal akarja letölteni a file-okat és ezen már fennakad az Edge. Me'hogy a HTTPS-sel szemben a HTTP protokoll nem használ titkosítást.
Pl. a Berkutos cikkben a nyomtatóbarát link végül ide irányt át:
http://www.mediafire.com/file/vro9m3au7map5g3/S-25_Berkut-print.pdf/file
Ez így az Edge-nek már nem OK, de máshol még igen. Mindenesetre ha odabiggyesztesz egy s betűt a protokoll részhez, akkor minden böngészőben jó lesz:
https://www.mediafire.com/file/vro9m3au7map5g3/S-25_Berkut-print.pdf/file
De átírom majd a cikkenél.
Kezdhetnéd a fideszes trollokkal.Ezzel akkor teszünk egy próbát.
Tegnap este még az átlaghoz képest is marhajó, húsbavágó hsz-t rittyentettem a járványok topikba, erre mára tötlitek, ejnye....