• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
boki
Reakció pontszám
39 256

Profil bejegyzések Legutóbbi aktivitás Hozzászólások Bemutatkozás

 • Nem tudod véletlenül a hírnek az egyik linkjét? Vagy hogy hol találom meg (dátummal) Ulippo állandóan ezzel fog szekálni ha a kb 7 állításából csak hatot, de ezt a hetediket nem tudom megcáfolni- pedig a hír létezik.
  boki
  boki
  Udv!
  Holnap majd megkeresem, remélem sikerul....
  Nem emlékszem, hogy a rusvesnán, rusnexten vagy a dninews-on olvastam már, és most már órák óta keresem, de ezt az egyet nem találom. (pedig, nem ez volt az egyetlen cikk ami a NATO/USA gépek naponta a Donbasszba érkezéséről szólt, de valamiért most egyet sem találok)
  Pár hónapja volt egy cikk amiben Basurin azt mondta, hogy a titkosszolgálati információik szerint, naponta érkeznek a Donbaszzi repterekre NATO gépek, és bennük a rakomány jelöletlen ládák- vélhetően fegyverek (Kramatorszk, és talán Dnyepropetrovszk szerepelt a cikkben ha jól emlékszem).
  Ulippo ezt (is ) írta "Mi újság a "Kelet-Ukrajnába vezényelt NATO katonákkal"? Ugyanaz mint a "napi szinten érkező teherszállító gépekkel jelöletlen ládákkal" meg a "szomszédos országokba evakuált hárombetűs szervezetekkel". Csak lököd itt a sületlen álhír propagandát amiből egyetlen szó sem igaz."
  Mondhatni a szokásos. Korábban a legtöbb most is idézett hírt én vagy más már belinkelte,, ettől függetlenül a legtöbb állítását megcáfolva most több cikket is belinkeltem most- amikre persze nagy csönd a válasz.
  De van egy amit nem találok (időnként a saját írásaim, főleg ha hosszabbak vagy elemzések, eltűnnek a google keresőből, így nem is tudom a saját írásaimat visszakeresni-megtalálni)
  Üdv Boki.
  A segítségedet kérem. Ulippo megint belém kötött az írásaim miatt az ukrán helyzet topikban. Szokás szerint sérteget, csúsztat, hazudik, arról mit írok és amiket írok azokhoz nincs forrás, amihez meg van, azok nem jók...És hogy csak írom kitalálva hogy hírek és cikkek szerint, miközben azok nem is léteznek, és én a kroki csak kamuzok állandóan.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…