1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
boki
Csatlakozott:
2012. május 18.
Hozzászólások:
35 711
Kapott like-ok száma:
26 340
Trophy Points:
113
Nem:
Férfi

Ezen oldal megosztása

  1. karpatalja
   karpatalja
   Boldog szülinapot utólag is :)
   1. boki
    boki
    Köszi.:)
    2018. március 4.
    karpatalja likes this.
  2. krokomach
  3. krokomach
   krokomach
   És bocsánat, amiért ilyen hosszú lett a kérésem- és ennyire el kellett apróznom a terjedelmi korlát miatt.
  4. krokomach
   krokomach
   Nem tudod véletlenül a hírnek az egyik linkjét? Vagy hogy hol találom meg (dátummal) Ulippo állandóan ezzel fog szekálni ha a kb 7 állításából csak hatot, de ezt a hetediket nem tudom megcáfolni- pedig a hír létezik.
   1. boki
    boki
    Udv!
    Holnap majd megkeresem, remélem sikerul....
    2017. március 11.
  5. krokomach
   krokomach
   Nem emlékszem, hogy a rusvesnán, rusnexten vagy a dninews-on olvastam már, és most már órák óta keresem, de ezt az egyet nem találom. (pedig, nem ez volt az egyetlen cikk ami a NATO/USA gépek naponta a Donbasszba érkezéséről szólt, de valamiért most egyet sem találok)
  6. krokomach
   krokomach
   Pár hónapja volt egy cikk amiben Basurin azt mondta, hogy a titkosszolgálati információik szerint, naponta érkeznek a Donbaszzi repterekre NATO gépek, és bennük a rakomány jelöletlen ládák- vélhetően fegyverek (Kramatorszk, és talán Dnyepropetrovszk szerepelt a cikkben ha jól emlékszem).
  7. krokomach
   krokomach
   Ulippo ezt (is ) írta "Mi újság a "Kelet-Ukrajnába vezényelt NATO katonákkal"? Ugyanaz mint a "napi szinten érkező teherszállító gépekkel jelöletlen ládákkal" meg a "szomszédos országokba evakuált hárombetűs szervezetekkel". Csak lököd itt a sületlen álhír propagandát amiből egyetlen szó sem igaz."
  8. krokomach
   krokomach
   Mondhatni a szokásos. Korábban a legtöbb most is idézett hírt én vagy más már belinkelte,, ettől függetlenül a legtöbb állítását megcáfolva most több cikket is belinkeltem most- amikre persze nagy csönd a válasz.
   De van egy amit nem találok (időnként a saját írásaim, főleg ha hosszabbak vagy elemzések, eltűnnek a google keresőből, így nem is tudom a saját írásaimat visszakeresni-megtalálni)
  9. krokomach
   krokomach
   Üdv Boki.
   A segítségedet kérem. Ulippo megint belém kötött az írásaim miatt az ukrán helyzet topikban. Szokás szerint sérteget, csúsztat, hazudik, arról mit írok és amiket írok azokhoz nincs forrás, amihez meg van, azok nem jók...És hogy csak írom kitalálva hogy hírek és cikkek szerint, miközben azok nem is léteznek, és én a kroki csak kamuzok állandóan.
 • Loading...
 • Loading...
 • Bemutatkozás

  Nem:
  Férfi