[BIZTPOL] Magyarország

Annácskának olyan igazi perverz szomszédlány feje van akivel lehet mindent és szívből élvezi is :D
Igen, tipikusan az... Nem tudom miért, de olyan szívesen büntetném a kis szukát, pedig első ránézésre nem mondanám szépnek. De mégis valami van benne, ami perverz gondolatokat ébreszt bennem :D :D :D

Szívesen elfogadnak mindenféle ajándékot amit a hálás nép ad nekik :)
Annak idején valamelyik zenei TV csatornán volt egy beszélgetés Ogli G nevezetű rapperrel, akinek épp ellopták a Dodge Ram-jét. A riporter felkínálta a lehetőséget, hogy a nyilvánosság segítségét kérje, mire emberünk elmondta hogy egy piros Dodge Ram típusú pick up-ről van szó. A riporter kérdezte, hogy esetleg valami pénzfelajánlás annak aki segít megtalálni? Mire a faszi : hát igen a becsületes megtalálótól némi bánatpénzt vagy fájdalomdíjat elfogadok...
Kb ilyesmire gondoltam az említettek kapcsán.

Hazudnak, de nem akarják hogy még az étterem ellen is pert veszítsenek, elég ha csak bige meg márki ellen. :cool:
(persze csak egy-két év múlva, és rogán tóni farzsebből előrántja a pármillió kártérítést.)
Miben hazudnak? Csak amibe gyorsan belekukkantottam keresgeles kozben, tavalyi etlapok a neten 210000 ft-os uveges bor, 32000 ft-os menu pl. Szoval miben hazudtak?

566359-264561103-451653059650643-5364063142818136208-n.jpg

Hat nem tudom melyiknek van aberraltab feje...

Amelyiknek nagyobb a pártja..... :rolleyes::oops::D

Miben hazudnak? Csak amibe gyorsan belekukkantottam keresgeles kozben, tavalyi etlapok a neten 210000 ft-os uveges bor, 32000 ft-os menu pl. Szoval miben hazudtak?
Az origo tényként állítja, hogy ők bizony a félmilkós bort ittak, holott gondolom se a számlát, se a bor címkéjét nem látták. A tények (lol!) is igencsak felfele kerekíti a menük árát, holott ha az ember ránéz az étlapra, jóval olcsóbban is adnak ott kaját is, italt is.
Ez megy nekik - szemezgetés, ferdítés a mások lejáratása kormánypropi terjesztése céljából.
Majd elvesztik a helyreigazítási pert (tavaly csak az origo vesztett 20-at) az adófizetők meg kifizetik nekik a büntit.

Fogadni mernék, hogy semmilyen következménye nem lesz az ügynek.
De ez a baromállatja viszont okoskodik, miközben a farka is korrupcióba lóg!

• Dühítő
Reactions: zeal
Az origo tényként állítja, hogy ők bizony a félmilkós bort ittak, holott gondolom se a számlát, se a bor címkéjét nem látták. A tények (lol!) is igencsak felfele kerekíti a menük árát, holott ha az ember ránéz az étlapra, jóval olcsóbban is adnak ott kaját is, italt is.
Ez megy nekik - szemezgetés, ferdítés a mások lejáratása kormánypropi terjesztése céljából.
Majd elvesztik a helyreigazítási pert (tavaly csak az origo vesztett 20-at) az adófizetők meg kifizetik nekik a büntit.
És gondolod, hogy egy Bige kaliberű féreg majd simán étlapról zabál és holmi 30 ezer forintos lőrét nyakal?

De ez a baromállatja viszont okoskodik, miközben a farka is korrupcióba lóg!

Neki is kijárna egy "kék szalag"...-börtöntetkó, persze abból sem lesz semmi. A politikát csak addig érdekelte Geli adjuntkus amíg le nem buktatták a stiklijeit, de nem lesz nagyobb baja. Valószínűleg a választók elengedik a kezét, de egyébként szabadon távozhat az is. :mad:

Igen, tipikusan az... Nem tudom miért, de olyan szívesen büntetném a kis szukát, pedig első ránézésre nem mondanám szépnek. De mégis valami van benne, ami perverz gondolatokat ébreszt bennem :D :D :D
Udvarias formában szeretnélek megkérni, ha a szexuális perverzióidat osztod a fórumon használd a spoiler funkciót!