Háborús, történelmi és hadtörténelmi témájú filmek

Ma este az AMC csatornán 20 órakor a Sztálingrád (2013 orosz film)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Gránit

A film tartalama:
Az "Iszlám Állam" fegyveresei teljesen elpusztítják a tizenhárom éves Jose és bátyja, Luis faluját, és felajánlják a srácoknak, hogy csatlakozzanak a soraikhoz, különben ugyanarra a sorsra jutnak. Luis bátyja tiltakozása ellenére beleegyezik. Mozambik Oroszország segítségét kéri a fegyveresek elleni harcban, és egy Gránit nevű parancsnok vezetésével különleges csoport érkezik az országba. Granit csoportja a dzsungelben találja meg Josét, aki a fegyveresek elől menekül. A fiú azonban nem állhat bosszút a gyilkosokon és nem fedheti fel a hollétüket, mert akkor veszélyeztetné bátyját.

Továbbra is úgy vélem, hogy a Passió mellett ez a legfontosabb film, amit valaha is elkészítettek.

Az egész dolog mondandója jól össze van sűrítve a japán doki arcán 52.21-nél.

Továbbra is úgy vélem, hogy a Passió mellett ez a legfontosabb film, amit valaha is elkészítettek.

Az egész dolog mondandója jól össze van sűrítve a japán doki arcán 52.21-nél.
Van még vagy 3 ilyen film. Az angol is nagyon tetszett. Mondjuk Amerikában elég sokan megmaradnának hiba nélkül, de Angliában senki.

Van még vagy 3 ilyen film. Az angol is nagyon tetszett. Mondjuk Amerikában elég sokan megmaradnának hiba nélkül, de Angliában senki.

Tudom, az meg a Threads/fonalak, de ennek nagyobb volt a hatása.

Mikre gondolsz még?

Jó volt a Ne várd a csodát/Miracle Mile is, de az sem volt ilyen hatású, meg az azért más oldalról közelítette meg a dolgot. De azt is ajánlom mindenkinek. Elég jó a telefonálós rész ill. ahogy a büfében reagálna krá, meg hogy nem tudod, vajon tényleg megtörténik, vagy csak egy kamu az egész.

Mikre gondolsz még?

Jó volt a Ne várd a csodát/Miracle Mile is, de az sem volt ilyen hatású, meg az azért más oldalról közelítette meg a dolgot. De azt is ajánlom mindenkinek. Elég jó a telefonálós rész ill. ahogy a büfében reagálna krá, meg hogy nem tudod, vajon tényleg megtörténik, vagy csak egy kamu az egész.
Nem tudom cím szerint, de több ilyet is láttam. Egyáltalán nem ismert filmek. Egyik tán TVfilm sorozat. Angolból több is van.

Azt megnézed és garantált a depi.

Tudományosan a nuki tél.

Ennek ellenére egyes holdkórosok abban a tévhitben élnek, hogy egy totális atomháború után lenne civilizáció és nem egy nagy történet, a vidék túléli és egyéb balfasz kommenteket toltak. Blogen volt az egyikük asszem.

• Tetszik
Reactions: fip7 and tarzaan

Mikre gondolsz még?

Vörös hajnal,1984