[HUN] Száhel övezeti magyar missziók

Kivitetni is pénz, aztán amíg vasra költünk minden fillért addig ez van.

Na szombat este van, szerintem zárjuk ezt a témát. Jobban tisztellek ismeretlenül is annál hogy vitatkozzam. Úgyse értenénk egyet CZ kérdésben. :) Nálam már rég csak az lehetne élesben is.

• Tetszik
Reactions: Venom85
Igazad is van, meg nem is. Mert én nem innen közelíteném meg a problémát. Nem lehet lőszer kérdés ez. Amennyiben a Honvédség misszióba megy, a megfelelő lőszerjavadalmazást is biztosítsák a küldetéshez. Ez alap szerintem.
Nem is arra gondoltam hogy elveszik a bantuktól... az SF katonaknal bevallt szokás az ellen fegyveret használni idegen terepen, ha akadozna az utánpótlás vagy szitu lenne amikor kifogynak lehet mihez nyúlni

Tényleg azt hiszi bárki, hogy ezt:
mvimg-20171129-150534.jpg

bárki lecseréli erre:
AKM-automatkarbin-Ryssland-7-62x39mm-Arm-museum-bothsides-no-BG.png

Hat a fatusasra nem, de en az AMMSzt bármikor bevállalom, ha arról van szó. Lehet arra is bármit tenni, ha nagyon akarod, tudod te is.
Az AMMSZ-re pont nem lehet bármit, csak a fatusásra, mert a legtöbb AK válltámasz pl fatusáshoz van... Ezen kívül, ha elkezdesz rá pakolgatni akkor gyorsan 5-6kg lesz a fegyvered.

Az AMMSZ-re pont nem lehet bármit, csak a fatusásra, mert a legtöbb AK válltámasz pl fatusáshoz van... Ezen kívül, ha elkezdesz rá pakolgatni akkor gyorsan 5-6kg lesz a fegyvered.
Miert ne lehetne az AMMSzre? Nem a tusra rakod, hanem a lemezre...?
Az biztos, nem egy könnyű alapból sem (a fatusas meg plane.)

Miert ne lehetne az AMMSzre? Nem a tusra rakod, hanem a lemezre...?
Az biztos, nem egy könnyű alapból sem (a fatusas meg plane.)
Az a baj ha a tokfedélre rakod pl az optikát vagy a sínt akkor annak van egy holtjátéka, ami ugyan a gyártást a megbízhatóságot, szétszedést segíti, de bármely rárögzített eszközt pontatlanná tesz mert a célzópont módosul....

Szerintem is de hát felfelé csak csodálkozunk.

Pontosabban ez azt előző vezetés mondta így ki, Ruszin lehet máshogy fog dönteni.
Amúgy ahogy néztem,az atv-s videót amikor Maróth arról beszélt, hogy ez a Mali misszió milyen jó alkalmat kínál a frissen beszerzett felszerelések tesztelésére, egy jót mosolyogtam, mikor a háttérben ott pózoltak a katonáink az AK-l a karjukban.....:-)

• Tetszik
Reactions: Ocses
Amúgy ahogy néztem,az atv-s videót amikor Maróth arról beszélt, hogy ez a Mali misszió milyen jó alkalmat kínál a frissen beszerzett felszerelések tesztelésére, egy jót mosolyogtam, mikor a háttérben ott pózoltak a katonáink az AK-l a karjukban.....:)
De az egy másik misszió aminek a résztvevői mögöttük álltak, és megint más a misszió (Takuba) ami most kezdődik.