Nekem úgy tűnik, hogyha Zelenszkij elrendeli az általános mozgósítást,ahogy az amerikaiak szeretnék most,akkor akár be is nyújthatja a felmondását.Az amúgy is acélos ukrán gazdaság pedig kiteheti a "Felszámolás alatt" táblát.Gyakorlatilag sarokba van szorítva.Azt hogy százezreket veszneki ki a munkájukból, raknak kopott szovjet mundérba,50-60 éves technikával,lelakott barakkokba huzamossabb időre,miközben az EU határ alig pár kilométerre van ,egyszerűen képtelenségnek tartom.És mégha valami csoda folyán sikerül is ezt elérni mivan akkor. A nyugatiak kézifegyvereket küldtek, nem üzemanyagot.Azaz oroszoktól jön.Nem hiszem hogyha netán kitörne a balhé az Iszkander,Kalibr és társai megkimélnék a vasúti csomópontokat illetve üzemanyagraktárakat,illetve a Fekete-tengeri flotta ne venné blokád alá a kikötőket.Kiváncsi vagyok hogy akkor például a 128.-as Hegyivadász dandár amivel hencegtek,képes lenne egyáltalán elérni Donbasszt.Szóval most megy ez a bohóckodás a nyugatiaknak a területvédelmisekkel.Tisztára mint ahogy az afgán vezetés tette,ahol burkába öltözött nőknek adtak Kalashnikovokat ,a tálibok ellen.
Ja és még egy észrevétel,minden nyugati szakértő akit eddig olvastam a Kalibr,Iszkander,Kh-101-től félti az ukránokat. Mi a helyzet a Bastionnal?Tudtommal számot tevő mennyiséggel rendelkeznek az oroszok belőle a Krímen,és 400 km-ig szárazföldi célok ellen is bevethetők.Szíriában be is vetették.Valamint lenne egy kérdésem hogy az ukrán légvédelem nem lett fiatalabb 2014 óta,törént számottevő változás?Tudtommal nem kevés ukrán légvédelmi rakéta is megsemmisült(BUK?Sz-200) a 2014-17 közötti lőszerraktár balesetekben.Ilyenektől nem kell tartani hogy például az amerikaiak "megkérnek" rá hogy adjuk oda a KUB-ok egy részét,a hősies ukrán védőknek igaz?
Ja és még egy észrevétel,minden nyugati szakértő akit eddig olvastam a Kalibr,Iszkander,Kh-101-től félti az ukránokat. Mi a helyzet a Bastionnal?Tudtommal számot tevő mennyiséggel rendelkeznek az oroszok belőle a Krímen,és 400 km-ig szárazföldi célok ellen is bevethetők.Szíriában be is vetették.Valamint lenne egy kérdésem hogy az ukrán légvédelem nem lett fiatalabb 2014 óta,törént számottevő változás?Tudtommal nem kevés ukrán légvédelmi rakéta is megsemmisült(BUK?Sz-200) a 2014-17 közötti lőszerraktár balesetekben.Ilyenektől nem kell tartani hogy például az amerikaiak "megkérnek" rá hogy adjuk oda a KUB-ok egy részét,a hősies ukrán védőknek igaz?
dolgozok most párral de ahol én megfontoltan mozgok 100 méteren ezek ugrálnak mint majmok a dzsungelben! Nincs semmi félelem érzetük ezért hullanak is mint a legyek. Na most is ez van csak nagyba