Korai.Van már HIMARS HU topik??
Korai.Van már HIMARS HU topik??
Miért gondolod, hogy bennünket nem érdekel az ATACMS?![]()
Hamarosan rakétatüzérséget is beszerezhet a Magyar Honvédség
Egy tüzérségi rakétavető rendszer éles bemutatóján vett részt Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka és Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos az Egyesült Államokban az MTI beszámolója szerint.www.portfolio.hu
Offsetről volt esetleg szó?Még nem, de majd utánakérdezek.
Igen, ezt láttam akkor.A jobb alsó rajz volt használva:
![]()
Legyen már!!!!!!!!Van már HIMARS HU topik??
Megelőztél nem ér! Szomorú vagyok!
Csináljatok neki egy magyar ( HUN) topikot megérdemli!Többségben Challenger 3-as volt a háttér. Arról pedig tudjuk, hogy Rheinmetall projekt. Az is jelentene valamit?A jobb alsó rajz volt használva:
![]()
Akkor ez lehet az a kb. egymilliárdos tétel, amit korábban emlegettek és nem lehetett tudni, micsoda? A lengyelek 20 darabért és a kapcsolódó felszerelésért, supportért fizetnek 655 millió dollárt. https://www.dsca.mil/press-media/ma...ty-artillery-rocket-system-himars-and-related
@Green Leader ?

Jó de a románok a végén nem 54-et vettek! Ha jól tudom! Tudja valaki az mennyibe fájt nekik?Mennyis égről is tudsz valamit green? A román üzletből kiindulva 54 egység körül lehet a szám ha lesz üzlet?
1,25mrd volt az 54.Jó de a románok a végén nem 54-et vettek! Ha jól tudom! Tudja valaki az mennyibe fájt nekik?
Ha maradt az 1 mrd-os összeg akkor szerintem mi sem panaszkodhatunk!1,25mrd volt az 54.
1,25mrd volt az 54.
Ha jól tudom, 3 részletben veszik, 3×18.1,25mrd volt az 54.
Romania – High Mobility Artillery Rocket Systems (HIMARS) and Related Support and Equipment | Defense Security Cooperation Agency (dsca.mil)Jó de a románok a végén nem 54-et vettek! Ha jól tudom! Tudja valaki az mennyibe fájt nekik?
Még koraiMegelőztél nem ér! Szomorú vagyok!Csináljatok neki egy magyar ( HUN) topikot megérdemli!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..