[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Nagyon nem frontharcokban fogják behúzni Ukrajnát. És nem csak egy részét!
Lesz ott frontharc csak az a kérdés meddig....Ráadásul az orosz támadást tömeges rakéta és légi támadás fogja megelőzni, és ha az ukrán védelmi doktrinában a felperzselt föld módszerének alkalmazása is szerepel az még tovább ront ilyen szempontból az oroszok kilátásain.....

Lesz ott frontharc csak az a kérdés meddig....Ráadásul az orosz támadást tömeges rakéta és légi támadás fogja megelőzni, és ha az ukrán védelmi doktrinában a felperzselt föld módszerének alkalmazása is szerepel az még tovább ront ilyen szempontból az oroszok kilátásain.....
Dehát szerinted nem is lesz orosz támadás!?!? o_O :rolleyes:

Jelzem, hogy arra sem lesz idejük, erejük, hogy a felperzseléshez begyújtsák a pörzsölőt.
Én 3 hét, és 2 hónap közötti fegyveres konfliktust tippelek, ha elindulnak az oroszok.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and theo
Jelzem, hogy arra sem lesz idejük, erejük, hogy a felperzseléshez begyújtsák a pörzsölőt.
Én 3 hét, és 2 hónap közötti fegyveres konfliktust tippelek, ha elindulnak az oroszok.
Szerinted annyira hülyék lennének,hogy nincs egy visszavonulás esetére forgatókönyvük az ukriknak?Szerintem ne becsüld le őket ennyire.....

El tudnám nézni, ahogy az ukránok elkezdik felperzselni a földet, aztán az oroszok csak nem jönnek... :D

Szerinted annyira hülyék lennének,hogy nincs egy visszavonulás esetére forgatókönyvük az ukriknak?Szerintem ne becsüld le őket ennyire.....
Nem fognak tudni hova visszavonulni.
Mindenütt az oroszok lesznek.
Fejvesztett csirkeként fog a teljes ukrán haderő körbe körbe rohangálni. Vagy szépen csendben várni fogja a megadást.
Az oroszok nem engedhetik meg maguknak, hogy az orosz kisebbséget elkezdjék felkoncolni.
Bizzos lehetsz benne, hogy olyan művelet van a csőbe bekészítve, amelyik igen gyors eredményt fog hozni.
A kulcs a körkörös, és egyidejű támadás, valamint az irtózatos méretű légideszant művelet lehet.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem fognak tudni hova visszavonulni.
Mindenütt az oroszok lesznek.
Fejvesztett csirkeként fog a teljes ukrán haderő körbe körbe rohangálni. Vagy szépen csendben várni fogja a megadást.
Az oroszok nem engedhetik meg maguknak, hogy az orosz kisebbséget elkezdjék felkoncolni.
Bizzos lehetsz benne, hogy olyan művelet van a csőbe bekészítve, amelyik igen gyors eredményt fog hozni.
A kulcs a körkörös, és egyidejű támadás, valamint az irtózatos méretű légideszant művelet lehet.
Ne dőlj be szerintem az orosz hurráoptimista villámháborus propagandának, linkeltem egy orosz cikket ebbe a topikban korábban,amely pont erről a témáról szól, abban pontosan leírják, hogy miért nem lesz egy feltételezett orosz támadás fáklyás menet.....

Most nem olvastam vissza. Volt már?

Ez égés.

"A csendes-óceáni orosz flotta Saposnyikov marsall nevű hajója felszólította az amerikai harci járművet, hogy emelkedjen a felszínre, amely azonban ezt megtagadta. Ezt követően az orosz romboló távozásra kényszerítette az amerikai tengeralattjárót, amely teljes sebességgel elhagyta az orosz területi vizeket."

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Lebuktattad magad, már tudjuk hogy te is orosz kém vagy! :D :rolleyes:
Már többen jelezték hogy azért a vodkárt bármire IS hajlandóak lennének :)))
Jahh egy bakelitlemezt is kaptam :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Lássuk, az amerikai kommentár a mai telefonbeszélgetésről:

És az orosz:

Nem nagyon van átfedés a kettő között.

csak én nem látom, hogy tökéletesen ellentmondasz saját magadnak.
Ha az a gond, hogy mekkora pénz lenne szintre hozni Ukrajnát, akkor minél később mennek be, annál több pénzbe kerülne nem??? :rolleyes:
Utóbbi esetben be sem kell feltétlenül vonulni ráadásul teljesen legitim módon kerül Ukrajna az orosz befolyási övbe.

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre