P
Pogány
Guest
Te egy elmebeteg vagy. Mindenfélét igyekszel összeadni, de ahogy a haderőre fordított(természetesen a békét szolgáló) összegben sem érik el a gazdiid teljesítményét összeadva sem, úgy a vérengző kíméletlen halálosztásban sem.Nevetségesek ezek a kamulisták. Mi volt Lengyelországban? Görögországban? Tibetben? Ezeknek a harmada sem igaz. A trollfarm legyártja a dezinfót, ti meg terjesztitek.
Ez viszont mind igaz.
![]()
List of wars involving Russia - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Tény, hogy az USA listája is hosszú, de cinkes amikor ezt pont az az ország veti a szemükre amelyiknek még náluk is hosszabb a listája.
Megdöbbentő és hányingerkeltő, ahogy egyből bagatellizálni kezded a kényes témát, hogy a világ 70 éve legnagyobb tömeggyilkosainak a szócsöve vagy. Igazi aljaembernek kell lenni ehhez és szerintem te elég gonosz vagy ahhoz, hogy tudd magadról, hogy az vagy. Szerintem te nem sima hülye vagy, aki a beletolt ideológia miatt csinálja a baromságot. Te az ideológiát tolod a szerencsétlenek fejébe, akik aztán nem értik, miért szar a világ.
Azért szar, mert elbasszátok. Szarkeveréssel, hazugsággal.
Olajmezőkre válaszolnál kérlek? Ne a szorgos népünk győzni fog szart, hanem hogy hogy látod, az usa elégszer szegte az általa nagyon hivatkozott nemzetközi jogot ahhoz, hogy már észre se vegyük, hogy egy koszlott toljvaj?
Nem orosz vagyok.