Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elszólta magát, de már mentegetodzik is mert támadják.Opssz:
![]()
Szlovákia kész rubellel fizetni a gázért
Szlovákia szükség esetén inkább vállalja a Moszkva által támasztott fizetési feltételeket, és rubelben egyenlÃti ki az orosz gázimportot, mintsem ártson saját gazdaságának - jelentette ki vasárnap Richard SulÃk szlovák kormányfÅhelyettes és gazdasági miniszter.www.portfolio.hu
Csodalom hogy ejtenek foglyokat...Mariupolban a 501. tengerész zászlóalj megmaradt egységei megadták magukat 200-250 katona
![]()
Elzárják a gázt meg az olajat egyik napról a másikra addig, amíg az összes szankciót fel nem oldják vagy hoznak egy törvényt, hogy háborús okként kezelik a pénzük ellopását, mert már a zárolás is az.Sok mindent nem tudnak csinálni...
Újabb érdekes pótpáncél megoldás az oroszoktól:Az ukrán erők megtámadták egy orosz logisztikai konvojt,Sziversszkij régióban....
A képeken egy fával "álcázott" orosz üzemanyag szállító teherautó, harckocsi aknára futott orosz T-72B harckocsik és egy az orosz Uragan rakétás tüzérségi rendszerhez lőszert szállító teherautó látható...
Elnézve ezt a fából borított orosz üzemanyag szállító teherautót elsőre viccesnek tűnik, de ha az ember jobban belegondol akkor rájön ez inkább egy kétségbeesett próbálkozás.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na látod akkor meg is oldottad a dolgot....nézem nézem... bár az tény, hogy a pravda.ru/ua-s híreidet olvasatlanul görgetem tovább, viszont a kifogásolt posztod szerintem sem hozott értéket a fórumba ezért is szóltam hozzá.
Ha nem tetszik ne olvasd el, tegyél ignora, ugyanúgy, ahogy nekem sincs közöm hozzá, hogy te mit kommentelsz neked sincs közöd hozzá, hogy én mit kommentelek remélem ezt meg is beszéltük, ha nem tetszik egy komment vagy valaki kommentje én egyszerűen tovább görgetek vagy ignora rakom az illetőt, neked is csak ezt tudom tanácsolni.
Az meg hogy ulippo szintjéhez hasonlítasz különösen vicces mert nem emlékszem, hogy ő annyi hírt hozott volna orosz oldalakról mint én....
Neked nem mondta senki mikor regisztráltál ,hogy ez egy háborús fórum? Itt vannak halottak is, Amúgy ajánlom a hupikék törpikék topicot.Szerintem Te direkt nem akarod megérteni, hogy mire célzok. Az, hogy halott emberek képeit posztolgatod (bármely oldalról), akkor sem hír. Okosabbak nem leszünk tőle, csak szomorúbbak/idegesebbek. Ezt itt le is zárom részemről, spam off.
Hat nem eheznek az fix...Ettől lösznek erősek donbasszban
![]()
![]()
![]()
Olvasd vissza. Az import 40 %a orosz, nem a teljes fogyasztásé!36% szerinted EU 40%-ot kommunikál majd az elszámolásnál meg kiderül 50-60% na az USA örülni fog.
Néhol 503. írnakMariupolban a 501. tengerész zászlóalj megmaradt egységei megadták magukat 200-250 katona
![]()
Nem arról volt hír, hogy éheznek, nincs megfelelő ellátmány?Ettől lösznek erősek donbasszban
![]()
![]()
![]()
Inkább arról van szó, hogy a 40-45 tonnás T-64-es és idősebb-fiatalabb leszármazottai (T-72, T-80, T-90) egyszerűen nem rendelkeznek megfelelő védelemmel a modern ATGM-ekkel szemben. Az ezeknél könnyebb páncélzatú BMP-k, BTR-ek és BRDM-ek meg nyilván még sebezhetőbbek, a VDV könnyített járművei (BMD-k) aztán meg végleg nem nyújtanak elégséges védelmet..
.
Úgy tűnik, az összes páncélos technika fostalicskának bizonyul az ATGM-ek, aknák és egyebekkel szemben. Ez a fegyvernem lassan kihalásra van itélve?
A kommentárjaim ahogy a múltban is úgy a jelenben és a jövőben is mindig a véleményemet és az értékrendet az elveimet fogják tükrözni, az általad kifogásolt hírt és az ahhoz fűzött kommentárt azért raktam be mert az oroszok által indított háború egyik célkitűzése a denácifikálás (jelentsen az bármit is) erre kiderül, hogy bizony az orosz haderőben (a szakiknál) is vannak képviselői.....Ne érts félre semmi bajom veled, csak nem értem az ilyen típusú kommenteket....Konkretan a kommentarjaid csokkeno szinvonala miatt aggodtam, es azt nem szeretnem, hogy elerd azokban az ulippoi szinvonalat. Nem a hirekkel kapcsolatban, az rendben van.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..