[BIZTPOL] Magyarország

A gázt már elzártuk feléjük: https://fgsz.hu/
Lehet, hogy ezért szivatnak.

Vagy azért, mert azt akarják, hogy visszaszóljunk, erre az itt lévő ukránok tüntetnek, és már kész is a Majdan.

Kell gyorsan 1 olyan törvény, hogy csak magyar állampolgár tüntethet Mo.-n.
Ha itt tüntet akkor lehet belőle gyorsan nem kívánatos személy.

Van egy lengyelországi ukrán nagykövet is, az még cifrábbakat mond...
Nem vagyok külügyes, de úgy gondolom, hogy ennek oka van, nem csak habiból járatják a szájukat, hanem valamit ki akarnak provokálni. (A provokációjukra a háborútól függetlenül is számítottunk itt sokan. Tavaly ősztől kezdve többször leírtam az aggályaimat a Kárpátaljára telepített erőik elhelyezkedésével és jellegével kapcsolatban.)
Az, hogy nagy szükségük lenne ránk a logisztikájukban, egyszerűen nem igaz, láthatóan semmiben nem szenvednek hiányt. Nyerni a segítségünkkel igazán nem nyerhetnek semmi jelentőset, ergo mi lehet a céljuk?
Szerintem el akarnak minket szigetelni, és/vagy a magyar vezetést valamilyen hibába hajszolni. A választások előtt már elkezdték a kampányt, hogy a magyar nép most bizonyíthat, hogy Putyin pártján áll-e (Ergo ha a fidesz nyer, akkor ellenségesek vagyunk...). Twitteren már láttam olyan kommenteket, hogy "ukrainians get out of Hungary immediately".

A nemzetközi információs hadszíntéren a fölényük nyomasztó, simán ránk tudnának kenni egy false flag akciót.

Semmivel, de mindenki a torkunknak ugrana és ez, ezért nem nagyon hiányozna. Lesz itt még bőven egyéb konflikt amibe bele kell majd állnunk.
Az a bajom ezzel, hogy van amikor nem szabad kicsinek lenni.
Ez kicsiben olyan mint ahonnan az oroszok indultak.
A pénzügyi atombombát már így is beélesítették, és közben már így is úgyis fekete seggüek vagyunk.
Szóval mindenképp megrugdosnak. Akkor viszont már nem kéne előre bocsánatot kérni, mert akkor csak a veséinket rúgják le, és lehet megússzuk 2 bordatöréssel.
Közben meg a karakán kiállással legalább jelezzük Piszkos Frednek, hogy mi vagyunk az Rozsdás...

Tőled is kérdezem, az 5. Cikkely már nincs érvényben?
Ha ránk tudnak kenni egy false flag akciót és axiómává teszik nyugaton, hogy mi álltunk beléjük a határon, akkor nem lesz 5. cikkely.

Irgalmatlan hisztéria van, nem lehet már szinte felhozni sem, hogy az ukránok miben sarasak mert akkor oroszbérenc vagy. A közösségi médiától úgy tűnik a legfelső politikai szintekig igaz ez, és azért veszélyes, mert ha velünk kapcsolatban csinálnak valamit, már nem lesznek partnereink akik akár csak szóban kiálljanak mellettünk. Az ukrán hisztériakeltés erre megy ki, a saját mozgásterüket növelik az oroszokkal és mindenki mással szemben is.

Ha ránk tudnak kenni egy false flag akciót és axiómává teszik nyugaton, hogy mi álltunk beléjük a határon, akkor nem lesz 5. cikkely.
Akkor megoldják Putyin saját csapdáját, hogy különleges katonai művelet miatt necces mozgósítani.
Mert a baráti Vengrija megsegítésére már igazán lehet háborút is hírdetni.
De legalább a NATO is ott halna meg.

Akkor megoldják Putyin saját csapdáját, hogy különleges katonai művelet miatt necces mozgósítani.
Mert a baráti Vengrija megsegítésére már igazán lehet háborút is hírdetni.
De legalább a NATO is ott halna meg.
Az oroszoknak kifejezetten érdeke a NATO-t megosztani.
Milyen baráti Vengrija?....

Tőled is kérdezem, az 5. Cikkely már nincs érvényben?
Majd jönnének a hangzatos nyilatkozatok, hogy "béke kell", meg "felszólítjuk a feleket...", stb., aztán nyugaton örülnének a menekülő ingyen munkaerőnek, a kisantant meg totálisan imádni fogja az ukránokat.
Max a szerbekben bízhatunk, mert ők tuti nem vágynak az ukránok közelségére. Szomorú, de a térségben egyedül velük lehet igazi érdekszövetséget építenünk, és ezt ők is látják. Szerintem az átlag szerbnek manapság már nem igazán van baja a magyarokkal. A szomszédai közül csak mi nem csesztünk ki velük direktben az utóbbi 30 évben, és ezt szerintem értékelik. Elég baj nekik, hogy az albánok 30 éven belül megint lángba boríthatják a Balkánt.

Az oroszoknak kifejezetten érdeke a NATO-t megosztani.
Milyen baráti Vengrija?....
Igen, pontosan erről van szó. Ezért nem engedhet meg magának a NATO semmilyen fals flag akciot.

Huh ez hosszú lenne. Nagyon röviden, számukra a SZU volt a birodalmi múlt csúcsa, olyan mint nekünk amikor nyögte Mátyás bús hadát.
És rengetegen meg vannak győződve róla, hogy ezt mi is így érezzük, annak a kis fiaskónak ellenére (56)
Ezt am személyesen is tapasztaltam, de regényt is olvastam, ahol egy alternatív jelenben Budapesten is voltak események, és vertem a fejem a falba, hogy nekem tősgyökeres Óbudainak alig esett le. De az író feltehetőleg elvárta az olvasóközösségétől hogy tudja. Innen meg csak egy lépés a Putyini propagandagépezetnek, hogy eladja, hogy megyünk az ukrán nácik ellen most már háborúba, mert a baráti Vengrija van veszélyben, akit ki kell ragadni, az elnyomó Brüsszel, és az Ukrán nácik karjaiból.
Politikai krokodilkönnyek lennének? Igen.
De nem ez a kérdés, hanem, hogy érdeke lenne?
Igen.

• Imádom
Reactions: kétkedő
Mondjuk egy bekéretés valóban nem ártana, egy ilyen kijelentést figyelmen kívül hagyni egy nagykövettől sajnos már nem lehet.

Bekéretni. A portán fél napig váratni (örüljön, ha nem kötözik ki az egyik bejárati oszlophoz ragasztószalaggal, az ukrán szokás szerint). Majd a portással megüzentetni, hogy menjen a tarka f...ba a Lengyelországba küldött kollégájával együtt. Legalább a portásnak is jó napja lenne, ilyet még ő sem csinált nagykövettel.

Kár hogy nincs a Külügyminisztériumban orosz terem. Vagy a csóka nincs azon a szellemi szinten, hogy megértse az ilyen finom célzást?

Bekéretni. A portán fél napig váratni (örüljön, ha nem kötözik ki az egyik bejárati oszlophoz ragasztószalaggal, az ukrán szokás szerint). Majd a portással megüzentetni, hogy menjen a tarka f...ba a Lengyelországba küldött kollégájával együtt. Legalább a portásnak is jó napja lenne, ilyet még ő sem csinált nagykövettel.

Kár hogy nincs a Külügyminisztériumban orosz terem. Vagy a csóka nincs azon a szellemi szinten, hogy megértse az ilyen finom célzást?
Pont ilyen baromságot várnak tőlünk amire lehet építeni egy false flag akciót.
(szívem szerint persze én is a takarónővel küldeném el a francba)

Inkább a NATO kell kérni hogy még több erőt küldjön, de a keleti határra.
És persze közös irányítás.

Ezzel el-lehetetlenülne a false flag kártya...

Viszont kérdés hogy mit tenne a NATO egy magyar ellenes progrom esetén...
(kb semmit?)

Pont ilyen baromságot várnak tőlünk amire lehet építeni egy false flag akciót.
(szívem szerint persze én is a takarónővel küldeném el a francba)

Inkább a NATO kell kérni hogy még több erőt küldjön, de a keleti határra.
És persze közös irányítás.

Ezzel el-lehetetlenülne a false flag kártya...

Viszont kérdés hogy mit tenne a NATO egy magyar ellenes progrom esetén...
(kb semmit?)
Szemtanúnak mindenképpen jók.

• Tetszik
Reactions: tindalos