EUROSATORY (Franciaország)

Oké, szóval ez a a hibrid Leoclerc 6 tonnával könnyebb, és meg lehet spórolni a töltő fizetését... De eddig nem arról volt szó, hogy a német L/55-ös löveg a jobb? Mert akkor azért nem egyértelmű az előrelépés.

"Because the Leclerc features a lighter autoloading turret, compared with the manually loaded Leopard 2, the EMBT is lighter and has a growth potential of around 6t (10% of the EMBT's 60t GVW)."

Oké, szóval ez a a hibrid Leoclerc 6 tonnával könnyebb, és meg lehet spórolni a töltő fizetését... De eddig nem arról volt szó, hogy a német L/55-ös löveg a jobb? Mert akkor azért nem egyértelmű az előrelépés.

"Because the Leclerc features a lighter autoloading turret, compared with the manually loaded Leopard 2, the EMBT is lighter and has a growth potential of around 6t (10% of the EMBT's 60t GVW)."

Amúgy bírom az ötletet, én is szeretek legózni.

A Leclerc-ben is az RH 120 mm lövege van!

Amúgy nem értem ezt az össze építést. Ugyanis az utolsó Leclerc verzió szerintem jobb, mint az utolsó Leopárd 2 verziók. Ez nekem inkább az elavult Leopárd 2 modernizációjának tűnik.

@endre @fip7
Ugye nemrég bejelentették hogy a KMW+Nexter közösen csinálja a következő európai MBT-t Leo3 néven(vagy valami hasonló). Gondolom a közös munkát "gyakorolják".

Megcsodálhatjuk ezt a hibridet másik szögből is.
643e44ac841a809c81648ecadbdef24244a90b5a99022cc45baa533fca93784c.jpg

557937d5ef65a70740d3fcabf0935cf6f5bac53700d678912e8303c04395c1ae.jpg

• Tetszik
Reactions: endre
Egyébként a leo 2 testére a britek is terveztek másik tornyot azt hiszem a 90-es években. Vickers Ml VII talán

Igen, méghozzá érdekes koncepció volt. A Leopárd 2 tank teknőjére terveztek egy saját és egyedi a Challenger tankokéhoz hasonló tornyot Chobham páncéllal és a megrendelő választhatott, hogy német sima csövű vagy angol huzagolt csövű 120 mm-es ágyút akar-e hozzá. De nem vett belőle senki sem valamiért.
http://www.military-today.com/tanks/vickers_mk7.htm
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mondjuk mert aki tankot akart vett leot challengert, Abramst, vagy csinált sajátot. Nem is tudom ki lett volna a célközönség.

Eurosatoryra nem tervez kimenni valaki? :)
@Green Leader @kelepisti ?

Úgy tudom, hogy "mezei érdeklődők" nem is mehetnek: legalább újságírónak kell lenni...
Akkor ezzel lesz tele a média. Videóösszefoglalók, sajtóközlemények stb. Az ottani újságírók mindent megírnak már az első napon vagy még előtte... mert nekik jobb kapcsolataik vannak.

Ez tuti, hogy csak újságírók?
valahol azt olvastam, hogy nem mehet be akárki: valamilyen állami pozíció kell (potenciális vásárló) vagy akkreditált újságíró kell legyél.
Lehet hogy profibb blogger is mehet, de csak úgy az utcáról nem lehet besétálni...
Talán emiatt is a legjelentősebb védelmi kiállítás, mert nem lógnak ki gyerekfejek az ágyúcsőből is, hanem aki mászkál van azzal érdemes beszélni a kiállítóknak, mert a válogatott emberek egyike.

Ez tuti, hogy csak újságírók?

Eurosatory welcomes professional visitors with various functions:​

• Defence & Security professionals.
  • Institutional decision-makers.
  • Defence and Security authorities and influential VIP experts.
  • Experts involved in equipment evaluation and procurement processes.
  • Operational staff and equipment users.
  • Members of think tanks, test centres and universities.
Szóval ha nincs közöd a védelmi iparhoz, akkor nem szívesen létnek csak úgy bámészkodi és reklám tollakat gyűjteni... :D

Eurosatory welcomes professional visitors with various functions:​

• Defence & Security professionals.
  • Institutional decision-makers.
  • Defence and Security authorities and influential VIP experts.
  • Experts involved in equipment evaluation and procurement processes.
  • Operational staff and equipment users.
  • Members of think tanks, test centres and universities.
Szóval ha nincs közöd a védelmi iparhoz, akkor nem szívesen létnek csak úgy bámészkodi és reklám tollakat gyűjteni... :D
Members of think

Htka.hu ennek megfelel. Írok a Gazsinak. :D

• Tetszik
Reactions: ravenlord