• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Aladeen
Reakció pontszám
38 583

Csatlakozott
Legutóbb aktív
Legújabb tartalmak megtekintése

Profil bejegyzések Legutóbbi aktivitás Hozzászólások Bemutatkozás

 • Szia

  Szabad/lehet tudni, hogy Hpasp miért hagyta itt a fórumot? Bocs hogy pm-ben kérdem, nem akarom szemetelni egyik topicot sem, így is katyvasz az egész, nehéz érdemi infóhoz jutni.
  Kedveltem az írásait, hozzászólásait, sajnálnám ha a továbbiakban nem osztaná meg a meglátásait.
  Aladeen
  Aladeen
  Mert szerinte le romlott a színvonal, felhígult a fórum. Az utóbbi időben mindenki emiatt megy el.
  A
  antipaladin
  Teljesen igaza van, 10+ éve olvasom a htka-t, folyamatos a minőségromlás.
  Köszönöm.
  • Tetszik
  Reactions: Aladeen
  Koleszkaja
  Koleszkaja
  Ezt csak így magadnak ?!

  aDVd50PA_700w_0.jpg
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…