K 

kamm
Guest
Az hagyjan, de susiban?Nem gondoltam volna, hogy oda kell futnia valakinek manuálisan kinyitni.![]()

Remelem, ez azert kontrollalhato bentrol is... amit meg nem ertek, miert uresen jaqratjak benne a loadert?

Az hagyjan, de susiban?Nem gondoltam volna, hogy oda kell futnia valakinek manuálisan kinyitni.![]()

Nem futot loszerre.Az hagyjan, de susiban?
Remelem, ez azert kontrollalhato bentrol is... amit meg nem ertek, miert uresen jaqratjak benne a loadert?![]()

(Zuzana 2-ek útban Lettországba)
	Reméljük, hogy előre szóltak, hogy jönnek, mert különben aznap már nem nagyon lehet ott dízelt tankolni...Szerintem azon a benzinkúton még ilyet se láttak ...(Zuzana 2-ek útban Lettországba)
![]()

A ZUZANA 2021 hadművelet Lengyelországban levizsgáztatta a tüzéreket
https://www.mil.sk/98218/?pg=1
2021. november 27-én megkezdődött a 21. Önjáró Tüzérosztály Michalovce rotációs tűzütegének csaknem 1300 kilométeres közúti mozgása, hogy teljesítse kötelezettségeit a Lettországi Advance Presence (továbbiakban EFP) hadművelet keretében. Az újonnan bevezetett 155 mm-es önjáró lövegtarubicák ZUZANA 2 bevetése a Michalovce - Orzysz (Lengyelország) - Marijampole (Litvánia) útvonalon, amely addig tart, amíg az Adaži (Lettország) hadművelet térségében meg nem kezdik a tüzelőüteg bevetését. (ÚZ KORDA 21), amely hat hónapig teljesíti a NATO kollektív védelmi kötelezettségeit.
A rotációs üteg tagjainak a december 2-ig tartó áthelyezésen túl a Lengyel Köztársaság Fegyveres Erők 15. Gépesített Dandárának tüzérségi alakulatával együttműködési kiképzésen is igazolhatták kompetenciáikat az képzési terület Orzyszi (Lengyelország) képzési területen 2021. november 29-30-ig.
![]()

mit kell nézni?"...fogd meg a söröm, hegesztek össze valamit srácok" ...
![]()
Nem vettél észre mégvalamit!IDEB 2022
A kozépso 6x6 EVA modeljén rheinmetallos ROSY fustgránátvetorendser látható
 Vélhetően @arcas kolléga a bulldog orrú angol Saxton elenganciájával vetekedő esztétikumra gondolt, amely egyszerűen könyörög érte, hogy segítsed már át a túlvilágramit kell nézni?
 Hát jah szegényem úgy néz ki mint a seggbekúrt mopsz de hát naVélhetően @arcas kolléga a bulldog orrú angol Saxton elenganciájával vetekedő esztétikumra gondolt, amely egyszerűen könyörög érte, hogy segítsed már át a túlvilágra
![]()

mit kell nézni?
Sokat nézegetve sem tudom elfogadni, hogy ezt valaki először papírra vetette és a többi azt mondta rá, hogy jó.Vélhetően @arcas kolléga a bulldog orrú angol Saxton elenganciájával vetekedő esztétikumra gondolt
	A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..