Mi az az OIP?
Mi az az OIP?
Mi az az OIP?
Itt már csak a piócás ember segíthet
De azért a lángszórós is legyen készenlétben
Így már elég komoly csipet-csapat foja képezni a projekt humán erőforrás alapját ...
Láttam egyszer egy fiomet, ami a jövőben játszódik. Idiocracy.
Azt hiszem megjöttünk...
Svéd rendőrség

Eszem megall ezeken.Láttam egyszer egy fiomet, ami a jövőben játszódik. Idiocracy.
Azt hiszem megjöttünk...
Svéd rendőrség
Agyhalál
Ez nem enni, hanem kenni való.Agyhalál
Ezt a mocskot ami ott van ledobálva az utcák mentén!Láttam egyszer egy fiomet, ami a jövőben játszódik. Idiocracy.
Azt hiszem megjöttünk...
Svéd rendőrség
Kamu, de simán lehetne igazi is.
VENEZUELA?![]()
Mandiner
Friss hírek a Mandiner.hu oldalán. Belföld, Külföld, Sport, Kultúra. A magyarországi nyilvánosságban megjelenő legújabb és legfontosabb véleménycikkek.mandiner.hu
Ejj, de éreztem, hogy ez lesz!![]()

Austria vs. Denmark start delayed
The match in Vienna has been postponed due to a power outage. No word yet on when, or if, they’ll get under way.
Tipikus, kiragadunk a kontextusból valamit és nagy fogalmatlanságunkban röhögünk rajta.A koronázási évfordulós ünnepségen II. Erzsébet hologramját vitték körbe hintón.
Érdemes meghallgatni, hogy a kommentátorok mennyire keresik a szavakat
Szegény Bözsi néni,micsoda gonosz emberek vannakTipikus, kiragadunk a kontextusból valamit és nagy fogalmatlanságunkban röhögünk rajta.

Halottakon valóban nem illik. Nyugodjék békében szegény. Remélem lesz Jackoval közös koncertjük!Tipikus, kiragadunk a kontextusból valamit és nagy fogalmatlanságunkban röhögünk rajta.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..