Graham Phillips
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Minnék kisebb lesz a háború végén Ukrajna, annál jobb lesz a szomszédainak. Ezek állatok!Graham Phillips
Centre of Donetsk under Intense Shelling Just Now (Uncensored reportage)
Donetsk, Saturday June 18th, Some of the Aftermath (Uncensored reportage)
Az európai NATO több aktív katonával bír mint Oroszország, de kevesebb harcoló katonával. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy az orosz haderő 1milliós létszámára 1db vezető szerv jut ellenben az európai NATO államokkal ahol a nagyjából 1,4milliós haderőre jut 28db vezető szerv, hisz minden országnak megvan a sajátja.Ezt hogy érted? A NATO mennyiségileg és minőségileg is jobb, mint az orosz haderő.
Ha ennél sokkal durvábbat csinálnak az oroszok akkor meg helyesled...Minnék kisebb lesz a háború végén Ukrajna, annál jobb lesz a szomszédainak. Ezek állatok!
De jelen kell lennük a teljes frontvonalon...Ahol ténylegesen támadnak, azért ennél sokkal kisebb. Keleten néhány száz kilóméter ahol komolyabban akcióznak és ott is teljes erőbedobás mellett is lassan haladnak.
Mert kevesen vannak.Venezuelai olaj Európának a ruszki helyett.
![]()
Az orosz olajról lemondott Európa, helyette jön Venezuelából
Két év után elÅször érkezik olajszállÃtmány Venezuelából Európába â Ãrja a Reuters. Az olasz Eni és a spanyol Repsol is elindÃtja a szállÃtásokat, az elszegényedett ország pedig Ãgy törleszti több milliárd dolláros adósságát.www.portfolio.hu
A szankciók hatása 10 év lemaradást okozhat Oroszországnak.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...ek-el-az-orosz-gazdasagtol-a-szankciok-551439
De akkor, mégis miért haladnak ilyen nehezen?
Az annyira lenézett ukrán haderő közel négy hónapja állja a sarat ezzel a "nem NATO liga", 100 ZHCS-ból álló, napi 3000 tonna gránátot felhasználó haderővel szemben.
A számok impozánsak, az eredmények, ennek fényében különösen nem.
ja a beloruszok egnek a vagytol a haboruert. latszik rajtuk. engem nevezel hozza nem ertonek, mikor a beloroszuk es luka is nagyon ovatosan jatszik. lehet bevonulnak ukrajnaba egyszer, ha mar le lettek gyozve az ukranok es putyin ad gazt olcsoert. de meg nem egyeztek meg.Ideje lenne kiesni a belpesti romkocsmák világából, mert a valódi harcokban az ott osztogatott légimozgékonyságú rohambölcsész diplomáddal nem sokra viszed![]()
Az oroszok még hasonlót sem csinálnak. Nem lőttek direkt lakónegyedeket bosszúból, mindenféle hadi cél nélkül. Ahol az oroszok lakott területeket lőttek, ott ukrán nácik vették be magukat oda, pajzsként használva a lakótelepeket és a civileket. Ha az ukránoknak az emberek élete lenne fontos, akkor nem használták volna Mariupolt, Szeverodonyecket, Herszont stb erődként, hanem feladják, amikor már nincs értelme, hogy ezzel is megkíméljék a civilek életét és a civil infrastruktúrát.Ha ennél sokkal durvábbat csinálnak az oroszok akkor meg helyesled...
Az orosz tüzérség válogatás nélkül pusztít el komplett városokat. Ukrajna területét persze hogy védi az ukrán hadsereg.Az oroszok még hasonlót sem csinálnak. Nem lőttek direkt lakónegyedeket bosszúból, mindenféle hadi cél nélkül. Ahol az oroszok lakott területeket lőttek, ott ukrán nácik vették be magukat oda, pajzsként használva a lakótelepeket és a civileket. Ha az ukránoknak az emberek élete lenne fontos, akkor nem használták volna Mariupolt, Szeverodonyecket, Herszont stb erődként, hanem feladják, amikor már nincs értelme, hogy ezzel is megkíméljék a civilek életét és a civil infrastruktúrát.
Sztrelkov sztori összefoglalva, angolul
Ez hülyeség meg hazugság, de tőled mást nem is várhatunk.Az orosz tüzérség válogatás nélkül pusztít el komplett városokat. Ukrajna területét persze hogy védi az ukrán hadsereg.
Ez nem igaz! Nem válogatás nélkül lövik a civil infrastruktúrát. Gondolkozás nélkül lőnek szét kórházat vagy óvodát, de nem válogatás nélkül! Csak akkor csinálják, ha ott ellenség van.Az orosz tüzérség válogatás nélkül pusztít el komplett városokat. Ukrajna területét persze hogy védi az ukrán hadsereg.
Gyógyulj meg mihamarabb és keress egy jó gyógytornászt.Olyan déjà vu érzésem van...(Ma is fogtam kettőt a lábamon)
1989 decemberében sorkatonaként otthon voltam négy hétig eü. szabadságon.
Egy rendszer hullott szét és módosult egy szomszédos országban emberek tömegének a világa gyakorlatilag a szemem láttára: ekkor zajlott a romániai forradalom.
Feküdtem az ágyban és folyamatosan hallgattam a híreket a rádióban és néztem a tévében.
Abban a lassabb világban akkor az real-time-nak számított.
Pár napja itthon vagyok táppénzen: Eltört a bokám.
Megint van időm szinte real-time követni az eseményeket.
Fekszem az ágyban és rendszeresen ránézek a topikra telefonon vagy PC.-én.
Egy rendszer hullik szét és egy szomszédos országban emberek tömegének a világa gyakorlatilag a szemem láttára módosul.
...áz ányád! (Megint lecsaptam egy déjà vu-t a lábamon)
Jó hát az oroszok mindig ezt mondják. Csak én már rohadtul nem hiszek nekik.Ez nem igaz! Nem válogatás nélkül lövik a civil infrastruktúrát. Gondolkozás nélkül lőnek szét kórházat vagy óvodát, de nem válogatás nélkül! Csak akkor csinálják, ha ott ellenség van.
Ismét hazudsz.Az orosz tüzérség válogatás nélkül pusztít el komplett városokat. Ukrajna területét persze hogy védi az ukrán hadsereg.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..