[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Most már a sztár gázprom elemző is azt mondja hogy lekorlátozzák a oroszok azt hogy a európai gáztárolók feltöltve legyenek.
Ha ez így lesz ami a cikkben van akkor a cikkben téves az hogy ez Ukrajnáról szólna.

Kártékony büdös disznó, ezek miatt döglenek meg és nyomorognak az emberek. Remélem elküldik a picsába a pakisztáni szavazói amikor majd nem lesz mit zabálni angliában.

Boris Johnson szerint nem kérdés, ki nyeri a háborút

Az európai dilettáns politika csodája, hogy valódi lèpesek nem, de szavak a megoldásra annál több van. De hogy is lehetne várni közös álláspontot ha mèg az országok saját maguk gondjait se tudják megoldani, bezzeg a távoli Oroszország ellen rögtön vannak kèsz, asztalra lerakott tervek..

A bolgárok már nem kapnak, csak tranzitolnak.
Ha muszály lesz nekik simán meg fogják csapolni a gázt.
Erősebb/közelebb lévő kutya esete.
Mai hír hogy a németek szerint lehet a északi áramat egy nem indul újra.
Ez a kárpát medencei gondolkodás.
Azt hiszi oké hinni lehet gondolja? vélelmezi valaki hogy magyarországon fel lesznek töltve 100%-al a gáztározók miközben a környező országokban meg nem.
És ők nem fognak csinálni semmit...

Más pireneusi félsziget két állama + fansziák papajoe írek? viszonylag normálisan megvannak/lesznek orosz földgáz nélkül is.
Szóval a össz eu-s szinten vegyes lesz a kép.
/persze ha drágul azt ők is megérzik de lesz/

• Dühítő
Reactions: Centquri prime
A bolgárok már nem kapnak, csak tranzitolnak.

Szerintem, ha a tranzit-díjat gázban kapják, az átsegíti őket a téli nehézségeken.
Tavaszra meg megjön az esze az EU-s politikusokna.
...vagy ha nem, akkor "leváltódnak"!
Palagázos USA-LNG-t technikailag sem tudnak eleget adni az amcsik, még ha szeretnék is a II. V-h-s kölcsönbérlet mintájára megtenni az eladást.
Az ötlet(em) nem is rossz! Van elég német cég eladni. Most van elég hülye német politikus is! ...még, ha sietnek az amcsik.

.

Úgy értettem ez a bolgároknak nem vészes probléma. Csak 10 %-ban használnak irodz gazt. Azt azért simán kiváltják.

Ha muszály lesz nekik simán meg fogják csapolni a gázt.
Erősebb/közelebb lévő kutya esete.
Mai hír hogy a németek szerint lehet a északi áramat egy nem indul újra.
Ez a kárpát medencei gondolkodás.
Azt hiszi oké hinni lehet gondolja? vélelmezi valaki hogy magyarországon fel lesznek töltve 100%-al a gáztározók miközben a környező országokban meg nem.
És ők nem fognak csinálni semmit...

Más pireneusi félsziget két állama + fansziák papajoe írek? viszonylag normálisan megvannak/lesznek orosz földgáz nélkül is.
Szóval a össz eu-s szinten vegyes lesz a kép.
/persze ha drágul azt ők is megérzik de lesz/

Keltaföldön a lakossági fűtést még csak kerozinost láttam,az erőműveket nem tudom,de ez sziget tudnak a vízen szállítani, ha kell.