[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
2 178
8 925
113
  • Robert Habeck, Németország zöldpárti alkancellárja és egyben gazdasági minisztere nem viccel.
  • Már ott vagyunk, ahol Németország még soha nem volt. A tél mindenképpen szűkös lesz. Ha nem lesz elegendő a gáz, akkor bizonyos iparágakat, amelyeknek gázra van szükségük, le kell majd állítani – fogalmazott.
  • A vállalatoknak le kellene állítaniuk a termelést, elbocsátaniuk a dolgozóikat, az ellátási láncok összeomlanának, az emberek eladósodnának, hogy kifizethessék a fűtésszámláikat, elszegényednének, és a frusztráció felemésztené őket.
  • Én azt követem, amit a minisztériumom ajánl. Ismét jelentősen csökkentettem a zuhanyzási időmet. Soha életemben nem zuhanyoztam öt percig. Gyorsan lezuhanyozom. – mondta büszkén az alkancellár.
  • Nyáron nem szeretek légkondicionált helyiségekben lenni, télen pedig takarékosan fűtök.
  • Miniszterként olyan fizetésem van, amiről mások csak álmodnak. Emellett későn jövök haza, hatkor kelek és hétkor indulok. Télen egyáltalán nem kell fűteni
  • Putyin azt akarja, hogy az országunk szétessen. De mi nem bomlunk meg.
Külön vicces, ahogy kétségbeesetten próbál mindent Putyinra kenni, szót sem ejtve a szankciókról és fegyverszállításokról.

A sötétzöld balliberálisok az ostoba döntéseikkel tényleg egy év alatt kicsinálták Nyugat-Európa egyik legfejlettebb és leggazdagabb országát?

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
  • Robert Habeck, Németország zöldpárti alkancellárja és egyben gazdasági minisztere nem viccel.
  • Már ott vagyunk, ahol Németország még soha nem volt. A tél mindenképpen szűkös lesz. Ha nem lesz elegendő a gáz, akkor bizonyos iparágakat, amelyeknek gázra van szükségük, le kell majd állítani – fogalmazott.
  • A vállalatoknak le kellene állítaniuk a termelést, elbocsátaniuk a dolgozóikat, az ellátási láncok összeomlanának, az emberek eladósodnának, hogy kifizethessék a fűtésszámláikat, elszegényednének, és a frusztráció felemésztené őket.
  • Én azt követem, amit a minisztériumom ajánl. Ismét jelentősen csökkentettem a zuhanyzási időmet. Soha életemben nem zuhanyoztam öt percig. Gyorsan lezuhanyozom. – mondta büszkén az alkancellár.
  • Nyáron nem szeretek légkondicionált helyiségekben lenni, télen pedig takarékosan fűtök.
  • Miniszterként olyan fizetésem van, amiről mások csak álmodnak. Emellett későn jövök haza, hatkor kelek és hétkor indulok. Télen egyáltalán nem kell fűteni
Külön vicces, ahogy kétségbeesetten próbál mindent Putyinra kenni, szót sem ejtve a szankciókról és fegyverszállításokról.

A sötétzöld balliberálisok az ostoba döntéseikkel tényleg egy év alatt kicsinálták Nyugat-Európa egyik legfejlettebb és leggazdagabb országát?
20220625.jpeg

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 964
33 358
113

Mi ellen védekezik így? Nem kívánt terhesség? Van benne ráció, ha büdös vagy, nem fekszik le veled senki.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 975
18 068
113

• Tetszik
Reactions: Flamand

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 399
58 540
113

Hák akkor akkor a jó,kedves anyátokat,kedves európai elitek,azt.
A ravatalon.
4 gyetya közt.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 189
14 431
113
Na, ez ciki...
"Ez történik, amikor felébredsz, és nem hordhatsz fegyvert, még rendőrként sem"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Először (nem) kicsit nevetséges, utána nagyon szomorú.

.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 399
58 540
113

Diéta....

• Szomorú
Reactions: ghostrider

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 097
50 366
113
Felvilágosult vezetőink épp azt vitatják meg, vajon a közös fotóhoz levegyék-e zakójukat, mert úgy majd “keményebbnek látszódnak, mint Putyin”:

Lord Gazember

Well-Known Member
2015. március 18.
1 352
2 380
113
Felvilágosult vezetőink épp azt vitatják meg, vajon a közös fotóhoz levegyék-e zakójukat, mert úgy majd “keményebbnek látszódnak, mint Putyin”:
Teljesen olyan, mintha az Office sorozat egy tetszőleges részét nézném. :D

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 889
20 190
113
Elcseszett kretének gyülekezete.....

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 677
37 187
113

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113