Egyéb kiegészítő felszerelések (elektronikus eszközök)

Olcsó Comtac az ilyen aximoron.... :) qrv nagy ellentmondás... gondolom STANAG csatis kellene... horror árban van
Tudom, igazából költői kérdésnek szántam. Az olcsó comtac általában agyon van nyúzva.
De annak is kegyetlen felugrott az ára az utóbbi 1-2 évben..

• Tetszik
Reactions: Mark1993 and krisss
288075368_2287863401378542_1205572339703879725_n.jpg

Szerintem amúgy ukrajnába viszik azért nincs. Kb minden taktikai felszerelés is hiánycikk értelmes színekben, ahogy a platek és a kevlárszövet is.
"Mifelénk" ha bizonyos bankautomatáknál pénzt veszel ki, bankkártyával vásárolsz adakozhatsz az ukrajnai menekülteknek egy szépen megkreált segélyalapba, amiből szintén bankkártya formájában pénzadományokat, csomagokat osztogatnak -elvileg- ukrajnai menekülteknek, hogy élelmiszert és miegyebet tudjanak venni itt tartózkodásuk alatt stb. Szép gesztus.
Csak hát nem véletlenül nyomozgatnak a helyi katonai szervek ezügyben, hiszen észrevették, hogy az összes szabadon megvásárolható jó minőségű (!) kiegészitő cucc, mellény, éjjellátó, stb. eltűnt a polcokról, nem meglepő módon javarészt segélykártyára vásárolva...
Szval...ami jó az megy ki ezerrel hasonló jótékonysági alapokból (is) "fizetve"...