[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Litvánia a partok mentén

FXE3Gj2acAEm9PV

https://t.me/s/A_S_Sukonkin/2108

HIMARS akcióban. Nagyon precíz munka folyik a parancsnoki állásokon. A veszteségek nagyon súlyosak.
Egy ilyen kirohanás után kulturált és művelt embereknél szokás Bankovaját szétverni. És adj le egy figyelmeztető lövést Fashingtonra.
Portalanítani.

A HIMARS hatékonysága kritikusan függ attól a műhold-konstellációtól, amely felderíti a helyzetet az NWO területén.
Néhány éve bemutatták a társadalomnak a Peresvet lézerkomplexumot, amelyet a Stratégiai Rakétaerőkkel állítottak hadrendbe. A komplexum bejelentett célja, hogy a világvége idején a rakéták tömeges kilövése előtt a „Peresvet”-nek meg kell semmisítenie az ellenséges felderítő műholdakat, ezzel kikapcsolva a tömeges rakétalövésekre figyelmeztető első fokozatot.
Természetesen megértem, hogy a Stratégiai Rakéta Erők parancsnoksága önként nem járul hozzá egy „Peresvet” harci szolgálatból való eltávolításához, de nagyon klassz lenne, ha egy ilyen vagy hasonló komplexum az ellenséges orbitális csoport elégetésével foglalkozna. Ukrajna.
A műhold nem él, nem nevezhető gyilkosságnak – ellentétben azzal, amiben a tőlük kapott információ végül megvalósul. Ezért gazdáik isznak és megnyugodnak.
10.0Knézetek

Boki szerinted mennyire veszik zokon az oroszok, ha minket belekényszerítenek abba, hogy a régi orosz fegyvereket a németekkel kicseréljük modern német fegyverekre? A te véleményedre vagyok kíváncsi!

• Hűha
Reactions: Bubu bocs
Boki szerinted mennyire veszik zokon az oroszok, ha minket belekényszerítenek abba, hogy a régi orosz fegyvereket a németekkel kicseréljük modern német fegyverekre? A te véleményedre vagyok kíváncsi!

Kaptunk ilyen ajánlatot? Mondjuk a működőképes T-72eseinket Leo2-re lecserélni csak jó bolt lenne...