F
Filter
Guest
Azért mert Ausztrál, ő sem lötyöghet itt akár merre papírok nélkül.Elfogtak egy kengurut a rendőrök Csepelen
![]()
Elfogtak egy kengurut a rendőrök Csepelen
www.vadhajtasok.hu
Zsebe üres volt tuti...
Azért mert Ausztrál, ő sem lötyöghet itt akár merre papírok nélkül.Elfogtak egy kengurut a rendőrök Csepelen
![]()
Elfogtak egy kengurut a rendőrök Csepelen
www.vadhajtasok.hu
Be kellett tartania fogadó ország szabályait. Nem tartotta be, lecsukták.Azért mert Ausztrál, ő sem lötyöghet itt akár merre papírok nélkül.
Zsebe üres volt tuti...
Azért mert Ausztrál, ő sem lötyöghet itt akár merre papírok nélkül.
Zsebe üres volt tuti...
Az agresszív utasok, kéregetők csövesek miatt.Hétvégén voltam egy pályaudvaron. Volt egy FBÖ-s. Ott ácsorgott, telefonozott, látszott, hogy halálra unja magát. Miért kell vasúti pályaudvarra FBÖ-s? Tudom, régen is voltak Vasútőrök.
Nem mesterlövészeket keresnek. (amúgy volt kancsal ukrán sznájper) Március 31. óta még hírt nem lehetett hallani, hogy lett volna valami gond, hogy ott van. Kell a létszám. Létszám-létszám über alles.
Ez most komoly ?

Mi ezzel a gond?Ez most komoly ?![]()
Nálunk is találnak nekik.Nem mesterlövészeket keresnek. (amúgy volt kancsal ukrán sznájper) Március 31. óta még hírt nem lehetett hallani, hogy lett volna valami gond, hogy ott van. Kell a létszám. Létszám-létszám über alles.
(Mellesleg ha jól tudom Izraelben még a fogyatékosoknak is találnak valami feladatot a hadseregben.)

Nyugodt lennél, ha ő biztosítana a két kerítés között miközben a migrik ugrálnának be a keritésen?Mi ezzel a gond?
Nem, de nem is ő fogja.Nyugodt lennél, ha ő biztosítana a két kerítés között miközben a migrik ugrálnának be a keritésen?
A csajt nem zavarja mert vak.Ízléses a tapéta.![]()
Mondjuk engem nem zavarna. Legalább elment dolgozni. Neki is meg lehet találni a testhez álló feladatot, ahol tud helyettesíteni olyan embert, aki tud a dzsungelharcosok után szaladgálni. Meg ha nincs jelentkező, akkor ez van, nem tudsz miből válogatni.Nyugodt lennél, ha ő biztosítana a két kerítés között miközben a migrik ugrálnának be a keritésen?
Nem jó, mert ha már ketten vannak, egyből átváltanak "Rögtön Itélő Bíróság"-ba.Kiraknának egy padot, ott simán elücsörögnének egy műszakot
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..