[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

Azért mert Ausztrál, ő sem lötyöghet itt akár merre papírok nélkül.
Zsebe üres volt tuti...
Be kellett tartania fogadó ország szabályait. Nem tartotta be, lecsukták.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

2022. július 5-én este Tápiószecsőn a Szabadság téren lakó család tagjaira csoportosan, felfegyverkezve támadtak rá, amiért szólni mertek a téren hangoskodó fiatalokból álló társaságra. A megtámadott család tagjai egy ideig védekeztek, majd a folyamatosan helyszínre érkező és jelentős létszámfölénybe kerülő támadók elől a házukba menekültek.
Forrás: https://kuruc.info/r/35/246060/

• Dühítő
Reactions: merleg
293429745_434423508603755_8265037070922886502_n.jpg

:confused::(

Hétvégén voltam egy pályaudvaron. Volt egy FBÖ-s. Ott ácsorgott, telefonozott, látszott, hogy halálra unja magát. Miért kell vasúti pályaudvarra FBÖ-s? Tudom, régen is voltak Vasútőrök.

Nem mesterlövészeket keresnek. (amúgy volt kancsal ukrán sznájper) Március 31. óta még hírt nem lehetett hallani, hogy lett volna valami gond, hogy ott van. Kell a létszám. Létszám-létszám über alles.
(Mellesleg ha jól tudom Izraelben még a fogyatékosoknak is találnak valami feladatot a hadseregben.)
Nálunk is találnak nekik.:D:D:rolleyes:

Amúgy volt egy tatai katona srác.
Hívjuk csak B. Károlynak.:oops:

A teljesen alkalmatlan mindenre kategória.:D
De! mivel valamely rokona egy utcában lakott egy tábornokkal, nyitva állt előtte az út a seregbe,külszolgalatokba.:rolleyes:

Ciprus(yes/no/cocacola)angol tudással.

Velünk Bosznia.:hadonaszos:
Ott a kedvenc sztorim vele, hogy gyakorlaton odament az orvoshoz.
Fáj a torka.
A doki nem nagyon tudta mi van vele. Míg pár nap múlva meglátta enni.
A kemény lapkenyeret nem rágta meg. Kis darabokat tört belőle, és egyben nyelte le, ami szétkarcolta a torkát.:rolleyes:
Ezután a doki a rágást ajánlotta neki.:D
Nála is bevált.:rolleyes:

Szegény szolnokiakkal Irak.
Ők úgy oldották meg,hogy az első konvolyozás után kijelölték mosógép ügyeletesnek.:rolleyes:
Így fel évig ült a táborban.:D

Nyugodt lennél, ha ő biztosítana a két kerítés között miközben a migrik ugrálnának be a keritésen?
Mondjuk engem nem zavarna. Legalább elment dolgozni. Neki is meg lehet találni a testhez álló feladatot, ahol tud helyettesíteni olyan embert, aki tud a dzsungelharcosok után szaladgálni. Meg ha nincs jelentkező, akkor ez van, nem tudsz miből válogatni.

Egyébként én nem értem, hogy a nyugdíjasok felé miért nem nyit a határvadász mizéria? Kiraknának egy padot, ott simán elücsörögnének egy műszakot, közben megfigyelve a terepet; ha meg akció van, akkor meg rámozdulnának, mint a lidl-es akcióra.
angry-senior-woman-protecting-her-cat-gun-165391253.jpg