Az uvalde-i lövöldözésről némi anyag, az iskola saját kamerarendszeréből (nincs lelőtt gyerek a képen, igazából csak a rendőrök teljes inkompetenciáját mutatja be):
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fura miből fakadhat az ilyen balfaszkodás?Az uvalde-i lövöldözésről némi anyag, az iskola saját kamerarendszeréből (nincs lelőtt gyerek a képen, igazából csak a rendőrök teljes inkompetenciáját mutatja be):
A cirmi pedig kiképzett ninja harcos. Engem mondjuk zavarna, hogy töltött fegyverrel lenne a hátam mögött, főleg, ha akció lenne. Vagy eldobná és szaladna, vagy vaktában lövöldözni kezd. Dolgoztam velük.Mondjuk engem nem zavarna. Legalább elment dolgozni. Neki is meg lehet találni a testhez álló feladatot, ahol tud helyettesíteni olyan embert, aki tud a dzsungelharcosok után szaladgálni. Meg ha nincs jelentkező, akkor ez van, nem tudsz miből válogatni.
Egyébként én nem értem, hogy a nyugdíjasok felé miért nem nyit a határvadász mizéria? Kiraknának egy padot, ott simán elücsörögnének egy műszakot, közben megfigyelve a terepet; ha meg akció van, akkor meg rámozdulnának, mint a lidl-es akcióra.
Hát igen, ez nem egy film, itt nincsenek Rambók. Mindenki félti az életét.Az uvalde-i lövöldözésről némi anyag, az iskola saját kamerarendszeréből (nincs lelőtt gyerek a képen, igazából csak a rendőrök teljes inkompetenciáját mutatja be):
Az egyik kancsal a másik vak, mi baj történhet?Ez most komoly ?
Az egyik kancsal a másik vak, mi baj történhet?
Fasza.Kiderült, milyen feltételekkel lehet határvadásznak jelentkezni
Pénteken elkezdődött a határvadászok toborzása. Kell a 8 általános, és lesz megbízhatósági vizsgálat, fekvőtámasz, felülés és 1500 méteres síkfutás is.telex.hu
Sok kisportolt hölgy és úr! Fittség alapkövetelmény. Lehet jelentkezemFasza.
1500m.
De végülis lehet az kemény. Ha 6 perc a szintidő.
Igen lessz ember. Aki nem alkalmas biztonságiőrnek a Dm-be.
A règi határvadászok helyében èn meg lezárnám az Árpádhidat tiltakozásul, hogy változtassák meg a nevet.Sok kisportolt hölgy és úr! Fittség alapkövetelmény. Lehet jelentkezem
Ja, most divat lett a hídlezárás.A règi határvadászok helyében èn meg lezárnám az Árpádhidat tiltakozásul, hogy változtassák meg a nevet.
Na ezt meg gyors elmeselem mig szarad a glett:Fasza.
1500m.
De végülis lehet az kemény. Ha 6 perc a szintidő.
Igen lessz ember. Aki nem alkalmas biztonságiőrnek a Dm-be.
Ja. Időre vagy túléli e! No mindegy, nem a TEKet vártuk, de azért a migránsok nem nyúlbélák, szóval lesz itt gond!Fasza.
1500m.
Még el se kezdtek toborozni.....Ez most komoly ?
Én a BV-s felvételit csináltam. Akkor még komolyabban vették. Ámbátor tényleg kelleni fog az erő mert nem csak a 2 kerítés között kell futkosni, de még mélységben is. Mondjuk sokat segít, hogy ha helybeli az illető és nem téved el a rengetegben. Mélységben most is sokat elkapnak.Na ezt meg gyors elmeselem mig szarad a glett:
Mikor egy emberoltovel ezelott hatarornek jelentkeztem levittek a fittsegi ponthatart 40 pontra mert olyan kevesen jelentkeztek. Aztan kesobb persze egy evvel mar 50 kellet minimalisan a 100-bol.
Hatarvadaszoknak 60.
Hamar gyorsan 5-10 eve nem futott emberektol hirtelen nem lehet csodat varni, agyilag legyen ott aztan majd ugyis belejonnek mindenbe
Mindenki tudja korra, nemre, haveri viszonyra van elosztva es potvizsgazhatsz is ugye.
Szerintem oly kevesen mennek ennyi penzert hogy orulnek van valaki es meg is marad legalabb 2-3evig.
Sima FBO ott nyilvan a ket kerites kozott. Bejon, elkapod, leadod.
Ott nagyon masra nincs is szukseg, tiszta sor.
Regebben nekunk mas volt, par honapos suli, tiszthelyetteskepzo idovel, folyamatos kepzesek.
Kinn az erdoszelen vagy az uton megfogni, osszeszedni oket ejjel a tarsaddal mikor akkor is voltak neha egy tucatnyian, kozben meg legyel is jogszerű... hát megoldottuk mindig nah...
Epp a hetfon lattam 3-at, 21-22 eves paki/afgan forma fekete ruhas hatizsakos migranst itt ugy 2km-re a hatartol. Nezik a kerekparut melletti terkepet erosen.
Na jo, mondom felhivom a kmb-st.
Mondom neki mi van, kellenek-e, osszeszedi-e oket, vagy beultessem hatra a puttonyba aztan elvigyem oket hozza?
Azt mondja jah, mar oda is ertek? A kollegaknak jelentettem egy oraja, nem mentek ki? Szabadnapos vagyok, nem dolgozok. Ne hozd ide oket!
Na jo, akkor hadd menjenek, majd osszeszedi az osztrak, vagy nem...
@Green LeaderJa. Időre vagy túléli e! No mindegy, nem a TEKet vártuk, de azért a migránsok nem nyúlbélák, szóval lesz itt gond!