Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Találkozni fogok anélkül is migrikkel mivel csempészekrt fogjuk itt fent is, de ez legalább párosul egy kis autós üldözéssel ( követéssel ) futással, testi kényszerrel. Múltkor a csempész megharapta a kollegát meg lehetne sorolni. Az autópályás kivezetésekről meg ne is beszéljünk mert rémálom mkst a csempész szállt neki a fának 1 migri meg is halt az M1-en. Csak ne rendőrrel történjen vagy magyar civillel.Az a jó, hogy most már az északi megyéből nem kell lemenned, hogy migrivel találkozz, hiszen helybe megy mindenkihez.... Nógrád, Heves, Borsod, Dunántúlon Komárom-Esztergom elfelejtett határrendészeti szakterülete mind-mind szembesül a déli határ"zár" hatékonyságával.
Mondjuk a mostani elhelyezése a kollégáknak Bács-Kiskun megyében kritikán aluli.. és felháborító. Az erők alkalmazása is hagy némi kívánni valót maga után sajnos....
Miért gondolom azt, hogy a színvonal is hasonlóképp hátrányos helyzetű leszKijöttek a határvadász fizu számok.
Kiképzés idején nettó 200, utána éjszakai pótlékkal, 400Ft/óra(ha lesz ilyen) 300 nettó körül. És lesz évi 200.000 szépkártya. 8 általánossal, halmozottan hátrányos területen ez igen jó fizu.
Nem kell aggódnod, nem briteket alkalmazunk.Miért gondolom azt, hogy a színvonal is hasonlóképp hátrányos helyzetű lesz
Jobb lenne.Nem kell aggódnod, nem briteket alkalmazunk.
Én nem vagyok benne biztos. Íme a referenciátok.Jobb lenne.
Ennek mi köze bármihez?Én nem vagyok benne biztos. Íme a referenciátok.
Némi humor akart lenni, de akkor nézzük humor nélkül. Annyira sikeresek vagytok, hogy egy muszlim főpolgármester aláz titeket a meghallgatásán és undorítóan hazudik a kérdező arcába a késelésekről, erőszakról. Ez a sikeretek, rendőrségileg, határvédelmileg, a bíróságokról meg ne is beszéljünk, elég csak Tommy Robinson történetét nézni. Populista szar mi? Ennyit nyújtanátok itt is, szóval inkább a hátrányos helyzetű hazánkfiaira bíznám magunkat.Ennek mi köze bármihez?
Pedig szívesen elvitatkoztam volna Veled a rendőrség kétféle megközelítéséről.
De ezeket a hülye kliséket és populista szrokat mellőzve.
Szólj ha érdekel.
A kócos kis ördög amúgy is munkanélküli. De amilyen fatuskó nem fogná fel, hogy nem be engedni kell a migrit hanem kint tartani!Jobb lenne.
"Ennek mi köze bármihez?"- csak annyi, hogy a rokonokat behívják a határon át.Ennek mi köze bármihez?
Pedig szívesen elvitatkoztam volna Veled a rendőrség kétféle megközelítéséről.
De ezeket a hülye kliséket és populista szrokat mellőzve.
Szólj ha érdekel.
9.
felhívja a belügyminisztert, hogy a határvédelem hatékonyságának további növelése érdekében dolgozza ki és
terjessze a Kormány elé az önkéntes tartalékos rendőri állomány rendszerének létrehozására vonatkozó javaslatot.
Felelős: belügyminiszter
Határidő: 2022. október 20.
oh, azt hittem csak azon poénkodsz, hogy most már lesznek határvadászok, olyan lesz "mintha" egy méterrel magasabb lesz a kerítés, de nem... szóval elqrták a tervezést, és most marha drágán lehet kb újraépíteni az egészet.... merthogy valószínűleg erre a magasságra lett tervezve a tartószerkezet... wonderful... 20 Mrd HUF ... na jó lesz új szakasz is az árban ... plussz a szerb határon emelik csak meg egy méterrel a magasságot.... mondjuk ebben nem tudom mi a ráció... csak a szerbeknél lehet olyan magas létrát kapni?1 méterrel magasabb lesz a kerítés Délen.
Szóval a nyugdíjas, hetyke 50-es, biztonsági őr, ex rendőrök következnek.Önkéntes tartalékos rendőr is lesz?
Biztos sok jelentkező lesz, főleg aki ismeri a rendszert. Bár Ömt is vagy hogy hívják, az is "működik".Önkéntes tartalékos rendőr is lesz?