[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

tong djagbu

Well-Known Member
2019. november 9.
2 942
19 451
113
Az "O" csoport Uraganjai Harkov oblasztban
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 207
67 092
113
Szánalmas tetvek..az ország szégyenei ezek.
És akkor is ezt írnám,ha Sztálin vagy egy sarló&kalapács lenne rájuk tetoválva.

Miért nem Szent Istvánt tetoválta magára meg a magyar címert? Vagy Koppányt meg egy lovasíjászt,ha a régi vonal szimpi ?

Magyarként nyalni a nácikat vagy akár a komcsikat elég durva identitás zavar.
Tömegmészárosok voltak a nácik is meg a komcsik is...egyik sem jobb a másiknál.
Azért, mert attól eléggé el lettek vágva mentális síkon, amiképpen írtam neked, célzottan ez a rendszer által felkínált másik lehetőség aminek terjedési utat adtak, hogy mindenki aki nemzetet építene így legalizálhatóan ellenségnek számítson a rendszer rögzített szabályai szerint.

De egyébként maximálisan igazad van.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 873
91 399
113
Kedves Greenleader poltiszt fóumtársunk propaganda műhelyéből hoztam egy véresen komoly agitprop cikket:


:D

kellemetlen lehet az poltiszteknek is, hogy ha ezt leközlik parancsra, akkor hülyét csinálnak a "szerkesztőségből". Vagy netán pár évnyi politikai képzés után már maguk is elhiszik ezeket az "elemzéseket"?
Iranban rendesen szopatják Putyót. Erdogan után (megvárokaztatta kamerák előtt)

az Iráni elnök is.(a sarokba ültette)
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
12 999
32 361
113
Ezt remélem viccnek szántad.

Van benne igazság, ha fáj is nektek. Én is többet vártam a ruszkiktól, nem azt, hogy arab, vagy kicsit fejlettebb afrikai (etióp, nigériai) szinten vannak, bár valahol sejtettem hogy igen.
Az orosz haderőfejlesztésre költött pénz javát a jelek szerint ellopták, illetve rosszul használták fel, elmulasztották a megfelelő szintű és tömegű importhelyettesítés kiépítését (egy ilyen háború lehetőségére készülve pedig nyilvánvaló volt a szükségessége, de egyébként is az NWO egyre fokozta és bővítette volna a szankciók körét), a tisztikar most is nyilván alkalmatlan seggnyalóval, alkoholistával van tele (az alkoholizmus sok főtisztjük, tábornokuk fején is jól látszik), az emberanyag is olyan, amilyen. Sokuk már eleve azzal indult, hogy magzatkorában az anyjuk alkoholizált (magzatkori alkoholszindróma, sok oroszon látszik a nyoma, főleg az ilyen társadalom aljáról jött gopnik típusokon (meg ugye a drogozás, a krokogyil és társai is megtették a hatásukat erre a rétegre, illetve a szüleikre), akikkel a szerződéses állományukat feltöltötték, a jobban szituáltak és értelmesek messziről kerülik a sereget, a katonai szolgálat alól is kibújik ilyen-olyan módon sok urbánus fiatal), az ilyeneket, ha ráadásul ki sem lettek eléggé képezve, nem lehet, csak ágyútölteléknek használni, a tisztjeik is állatként bánnak velük a hagyományaik szerint, nyilván. Maradnak rajtuk kívül még a burjátok, csecsenek. Az amerikai hadsereg is redneck, gettófeka meg latino immigráns zömében, de van egy egyelőre képzett NCO és tiszti állomány. Még egy-két évtized, amíg a PC/LGBTQ hülyeségek miatt esetleg komolyan degradálódik. Talán ezért is akart más okok miatt Amerika háborút, az ukrán frontot megjártakkal, sőt konkrétan ukránokkal akarják majd feltölteni az állományt.
 

Aurél

Well-Known Member
2022. február 25.
590
4 482
93
Bár én nem az ukrán oldalnak szurkolok de eszembe szoktak jutni a frontra induló vagy már ott lévő ukrán katonahölgyek. Nekik küldeném sok szeretettel:

 
T

Törölt tag 1711

Guest
Ukrainian anon reporting in
What happened in my country last night?

The (((official))) media are telling us that:
  • AFU released a video asking Belarusian soldiers not to take part in this invasion.
  • Lavrov said that there was not reason to negotiate with Ukraine as US wanted to provoke a conflict between Russian and EU
  • Turkey looks to ditch dollar in payments for Russian energy (https://www.bloomberg.com/news/arti...o-ditch-dollar-in-payments-for-russian-energy)
  • AFU evacuated a cat that spent months in Russian occupation on Snake Island
  • The kike's minions (((closed))) 45 (forty five) illegal ways that were used by men to escape the country. The prices were from 1000 to 20000 USD. 64 people were arrested for helping men to leave this jewish dystopia. Anons this is surreal.
  • Russian gas shutoff would send some EU countries into recession, IMF warns (https://www.theguardian.com/busines...gas-shutoff-eu-countries-europe-recession-imf)
  • This week the kike's national bank can release UAH/USD rate (currently it's fixed by the national bank). (((Experts))) predict 40 UAH for 1 USD
  • Syria cut diplomatic ties with Ukraine
  • EU set to target 15% reduction in natural-gas use on Russian supply woes (https://www.bloomberg.com/news/arti...t-15-cut-in-gas-demand-on-russian-supply-woes)
  • The kike's minion Resnikov says that Ukraine needs 50 HIMARS for counter-attack
  • AFU destroyed Russian newest SU-35 near Nova Kakhovka
  • The kike's minion Ermak says that he wants to sanction not only Russian soldiers but their families and children
  • Hungary agreed to let military aid for Ukraine through the country
  • The kike's minion Ermak says that AFU report weekly to USA and Britain



Úgy látszik már a végső tartalékokat dobálják a darálóba:

Ukrainian units that suffered losses on the battlefield in the Lugansk People’s Republic and withdrew to the Donetsk People’s Republic are being manned by mobilized civilians from western Ukraine, LPR People's Militia officer Andrey Marochko said on his Telegram channel, citing intelligence data.



Ukránok a himars-hoz elvileg betiltott kazettás tölteteket is kaptak a fejlett nyugattól, ezzel lőtték a hidat.
A hidak környékére telepített gps zavarók és radarcsapdák miatt komolyabb rakéták használhatatlanok az oroszok ellen, ezért próbálkoznak ezzel.
fo051hi.jpg

7Nb6J88.png



Lengyel csapatok bevonását már régóta szeretnék az ukránok, 1 hónapja még 6 dandárról álmodtak, már megelégednének 2-vel, csak kivonhassanak végre további csapatokat a belarusz határról.
Mondjuk Lukasenko rég megmondta, hogy számukra ez háborús üzenet lenne.


Odesszát lezárják az ukránok, SBU progromot indít a lakosság ellen, mivel egyre nagyobb az elégedetlenség a megszálló azogosokkal szemben.


Napi kopium:
ZF6JldJ.png




Germany offers to send 20 Leopard tanks to Ukraine starting April 2023.
German lawmaker Roderich Kiesewetter wrote on Twitter that Germany would deliver one unit per month starting April 2023 and three units per month from October 2023. Germany has been regularly criticized for slowing down or blocking heavy weapons' delivery to Ukraine.







Érdekes, mert a reuters szerint így nézett ki a megbeszélés (másik kép egy hátsó pihenőszobából van, ráadásul a teljes fotón látható, hogy tőle jobbra még ülnek páran):
Czh3ehC.jpg
 

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
8 838
35 413
113
A különleges művelet földrajzi céljai megváltoztak – mondta Lavrov
Felhívta a figyelmet arra, hogy mivel a Nyugat tehetetlen dühében vagy a helyzet lehető legrosszabbítására törekvően egyre több nagy hatótávolságú fegyvert pumpál Ukrajnába, például a HIMARS-t, a különleges hadművelet földrajzi céljai még tovább mozdulnak. távolabb az aktuális vonaltól.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 845
65 532
113
És milyen igazuk van!
Par hete olvastam bele par wiki oldalba, esemenyekrol, személyekről, pl épp Patrick Lancasterrol.
Mintha valami gobbelsi hohol oldalt olvasna az ember full frocsoges es uszitas, felretajekoztatas.
 

GI83

Well-Known Member
2022. március 13.
1 495
12 673
113
Iranban rendesen szopatják Putyót. Erdogan után (megvárokaztatta kamerák előtt)

az Iráni elnök is.(a sarokba ültette)

1 perc az aztán komoly megvárakoztatás. Főleg, hogy erre médiaszenzáciot építsenek. Egy haj, nyakkendő igazítás miatt is összejöhet. Ezt beállítani szándékosnak.. ez a nyugati agitprop sajtó szennye.
Hitlernek egy heréje volt szintű szánalom média.
 
W

Wilson

Guest

Lazurnijban megsemmisítettek egy korszerű orosz radart​

2022. JÚLIUS 20., SZERDA, 11:21

e17f2d4-rls-podlet-k690.jpg

PODLET RADAR. FOTÓ: ARMYINFORM.COM.UA

Ukrajna fegyveres erői megsemmisítették az oroszok legkorszerűbb radarállomását a Herson régióban található Lazurne faluban.

Forrás : Az ukrán fegyveres erők szárazföldi erői a Facebookon

Szó szerint a szárazföldi erők: "Lazurnyban megsemmisítették a legkorszerűbb 48Y6-K1 Podlet orosz radarállomást."



FÉNYKÉP AZ UKRÁN FEGYVERES ERŐK SZÁRAZFÖLDI ERŐIRŐL A FACEBOOK

Részletek : A hírek szerint az orosz radar több mint 100 km-re megsemmisült a fegyveres erők által jelenleg elfoglalt állásoktól.

Referenciaként : A 48Я6-К1 "Podlet" radar egy univerzális mobil háromkoordinátás radarállomás, fázisos antennasorral, a légi célok körkörös felmérésére és észlelésére alacsony és rendkívül alacsony magasságban, nehéz környezetben.

A radart az Almaz-Antey légvédelmi konszern fejlesztette ki az orosz légierő számára.

A komplexum célja az S-300, S-400 és hasonló légvédelmi rendszerek célkijelöléseinek kiadása. A komplexum állami tesztelése 2010-ben kezdődött, a Podlet-K1 radar első szállítása az orosz légvédelmi erők számára 2015-ben kezdődött.

 

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 619
8 909
113
A különleges művelet földrajzi céljai megváltoztak – mondta Lavrov
Felhívta a figyelmet arra, hogy mivel a Nyugat tehetetlen dühében vagy a helyzet lehető legrosszabbítására törekvően egyre több nagy hatótávolságú fegyvert pumpál Ukrajnába, például a HIMARS-t, a különleges hadművelet földrajzi céljai még tovább mozdulnak. távolabb az aktuális vonaltól.
Most már kell a herszoni és a zaporizzsiai rész is, "meg pár egyéb terület" nem csak az LNR és DNR, mint eredetileg,köszönhetően a nyugati fegyverszállításoknak. Ügyesek ezek a nyugatiak. A végén addig idegesítik az oroszokat, amíg végül Kijevig, vagy Csap-ig mennek.
 

Avtomat

Well-Known Member
2018. október 30.
1 552
4 345
113
Most már kell a herszoni és a zaporizzsiai rész is, "meg pár egyéb terület" nem csak az LNR és DNR, mint eredetileg,köszönhetően a nyugati fegyverszállításoknak. Ügyesek ezek a nyugatiak. A végén addig idegesítik az oroszokat, amíg végül Kijevig, vagy Csap-ig mennek.
Ja igen, persze. Azért kell az 5 hónapja megszállt terület, mert most küldtek a nyugatiak fegyvert. Irgumburgum! Ha nem küldték volna akkor becsszó, hogy kivonultak volna.

Annyi esze van itt egyeseknek mint egy marék lepkének.
 

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 385
23 123
113

Kedmi: augusztusban a lengyel fegyveres erők két dandárja lép be Nyugat-Ukrajnába​

2022.07.20 07:38
Erős szerkezet
A lengyel hírszerző ügynökség (AW) szerint a kijevi rezsim két lengyel dandár belépésére számít Nyugat-Ukrajnába – mondta Yakov Kedmi katonai szakértő .

Kedmi: augusztusban a lengyel fegyveres erők két dandárja lép be Nyugat-Ukrajnába


A 6. és 25. különálló légideszant dandár bevetése a Zapadenschinában az ukrán vezérkar tájékoztatása szerint lehetővé teszi az Ukrán Fegyveres Erők további kiképzett egységeinek felszabadítását, amelyeket Ukrajna keleti részébe küldenek.

Ráadásul Jakov Kedmi az AW adataira hivatkozva tisztázta, a nacionalisták azt a feladatot kapták, hogy egy hónapig tartsák a Szlavjanszk–Kramatorszk–Dzerzsinszk vonalat, mivel a tervek szerint 30 ezer újoncot küldenek, akik a gyorsított program keretében képezték ki a fegyveres erők feltöltését. Ukrajna.

A jelentés készítői azt is megjegyzik, hogy a Pentagon által a kijevi rezsimnek átadott 155 mm-es M-777-es tarackok nem ütős harcot folytatnak a szövetséges tüzérséggel, hanem elsősorban polgári városok ágyúzására szolgálnak.

Az ütegeket külföldi zsoldosok vezetik, mivel az ukrán katonai személyzet bebizonyította, hogy képtelen az összetett rendszerek önálló karbantartására.

Csatlakozzon a Pravdy.Ru távirati csatornához , hogy kifejezze saját véleményé

Читайте больше на https://military.pravda.ru/news/1728692-poljaki_na_ukraine/
Ezt most nem értem.
Azért megy be két lengyel dandár nyugat ukrajnába, hogy az ott lévő ukrán erők elmehessenek kelet ukrajnába?
Mintha azt mondanám, hogy két magyar dandár bevonul Erdélybe, hogy az ott lévő román hadsereg (ami egyébként azért van ott, hogy ne menjenek be a magyarok, csakúgy mint az ukránok se az oroszoktól féltik nyugat ulrajnát, hanem pont azoktól akik odamennek) átmehessen Moldáviába.
 

Hunter77

Well-Known Member
2022. február 28.
170
1 586
93
Van benne igazság, ha fáj is nektek. Én is többet vártam a ruszkiktól, nem azt, hogy arab, vagy kicsit fejlettebb afrikai (etióp, nigériai) szinten vannak, bár valahol sejtettem hogy igen.
Az orosz haderőfejlesztésre költött pénz javát a jelek szerint ellopták, illetve rosszul használták fel, elmulasztották a megfelelő szintű és tömegű importhelyettesítés kiépítését (egy ilyen háború lehetőségére készülve pedig nyilvánvaló volt a szükségessége, de egyébként is az NWO egyre fokozta és bővítette volna a szankciók körét), a tisztikar most is nyilván alkalmatlan seggnyalóval, alkoholistával van tele (az alkoholizmus sok főtisztjük, tábornokuk fején is jól látszik), az emberanyag is olyan, amilyen. Sokuk már eleve azzal indult, hogy magzatkorában az anyjuk alkoholizált (magzatkori alkoholszindróma, sok oroszon látszik a nyoma, főleg az ilyen társadalom aljáról jött gopnik típusokon (meg ugye a drogozás, a krokogyil és társai is megtették a hatásukat erre a rétegre, illetve a szüleikre), akikkel a szerződéses állományukat feltöltötték, a jobban szituáltak és értelmesek messziről kerülik a sereget, a katonai szolgálat alól is kibújik ilyen-olyan módon sok urbánus fiatal), az ilyeneket, ha ráadásul ki sem lettek eléggé képezve, nem lehet, csak ágyútölteléknek használni, a tisztjeik is állatként bánnak velük a hagyományaik szerint, nyilván. Maradnak rajtuk kívül még a burjátok, csecsenek. Az amerikai hadsereg is redneck, gettófeka meg latino immigráns zömében, de van egy egyelőre képzett NCO és tiszti állomány. Még egy-két évtized, amíg a PC/LGBTQ hülyeségek miatt esetleg komolyan degradálódik. Talán ezért is akart más okok miatt Amerika háborút, az ukrán frontot megjártakkal, sőt konkrétan ukránokkal akarják majd feltölteni az állományt.
Hmm....Úgy látom a fősodratú médiából tájékozódsz főként. Természetesen elfogadom, de mint már annyiszor elmondtuk, minden érmének két oldala van. Az egyoldalú szemlélet beskatulyáz és nem helytálló következtetések levonására sarkall. Úgy gondolom, h nem vagy elvakult atlantista hívő, érdemes mindkét oldalról tájékozódni.....
 

hunter85

Well-Known Member
2015. május 10.
1 845
5 046
113

Lazurnijban megsemmisítettek egy korszerű orosz radart

2022. JÚLIUS 20., SZERDA, 11:21

e17f2d4-rls-podlet-k690.jpg

PODLET RADAR. FOTÓ: ARMYINFORM.COM.UA

Ukrajna fegyveres erői megsemmisítették az oroszok legkorszerűbb radarállomását a Herson régióban található Lazurne faluban.

Forrás : Az ukrán fegyveres erők szárazföldi erői a Facebookon

Szó szerint a szárazföldi erők: "Lazurnyban megsemmisítették a legkorszerűbb 48Y6-K1 Podlet orosz radarállomást."



FÉNYKÉP AZ UKRÁN FEGYVERES ERŐK SZÁRAZFÖLDI ERŐIRŐL A FACEBOOK

Részletek : A hírek szerint az orosz radar több mint 100 km-re megsemmisült a fegyveres erők által jelenleg elfoglalt állásoktól.

Referenciaként : A 48Я6-К1 "Podlet" radar egy univerzális mobil háromkoordinátás radarállomás, fázisos antennasorral, a légi célok körkörös felmérésére és észlelésére alacsony és rendkívül alacsony magasságban, nehéz környezetben.

A radart az Almaz-Antey légvédelmi konszern fejlesztette ki az orosz légierő számára.

A komplexum célja az S-300, S-400 és hasonló légvédelmi rendszerek célkijelöléseinek kiadása. A komplexum állami tesztelése 2010-ben kezdődött, a Podlet-K1 radar első szállítása az orosz légvédelmi erők számára 2015-ben kezdődött.


Ez mivel lehetett fotózva?
 
  • Vicces
Reactions: Kim Philby

RomperStomper

Well-Known Member
2016. december 4.
1 046
5 501
113

Lavrov fenyegető szavakat intézett Kijevhez

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint a Moszkva által „különleges katonai műveletnek” nevezett katonai tevékenység „földrajzi céljai” már nem korlátozódnak a keleti Donbász régióra, hanem számos más területre is kiterjednek.
A RIA Novosztyi állami hírügynökség által idézett Szergej Lavrov szerint Oroszország most már a dél-ukrajnai Herszon és Zaporizzsja régiókra, valamint „számos más területre” is összpontosít, írja az al-Dzsazíra.
Lavrov hozzátette, hogy Oroszország „céljai” még tovább bővülnek, ha Kijev nyugati szövetségesei továbbra is nagy hatótávolságú fegyverekkel látják el Ukrajnát.
 
T

Törölt tag 1711

Guest
És milyen igazuk van!
Par hete olvastam bele par wiki oldalba, esemenyekrol, személyekről, pl épp Patrick Lancasterrol.
Mintha valami gobbelsi hohol oldalt olvasna az ember full frocsoges es uszitas, felretajekoztatas.
Gyakorlatilag bármilyen témában a ballib véleményt és nyugati lobbit találod rajta.


Amúgy nem tudom volt-e már itt, hogy a komplett ukrán államigazgatást a Microsoft-ra bízták:


Úgy néz ki a Su-35 rosszkor volt rossz helyen, a légvédelem éppen himars rakétákon tartott kacsalövészetet, mikor az egyik rakéta befogta a nagyobb és zsírosabb célpontot.


Már márciusban eldöntött tény volt Herszon integrációja a föderációba, ez az üzenet Lavrov részéről már csak maszatolás, főleg mióta minden ukrán állampolgár alanyi jogon juthat orosz állampolgársághoz.


A translated Medvedev shitpost courtesy of Russians with attitude:

Former president Dmitry Medvedev has just confessed in our crimes against the world. We translated it.
RUSSIAN SINS
1. Insane rise of gasoline prices at all the gas stations in the U.S. and its close allies
2. Food prices going up in all the stores worldwide
3. Stifling heat in European resorts that torments all living things
4. We provoked "hellish sanctions" to be imposed against us that hit defenseless European companies the most
5. It's our fault that Joseph Robinette Biden Jr. periodically confuses words, cannot find his way out of the room and reads technical notes on the teleprompter out loud
6. Voting by mail in America
7. Olaf Scholz being called an "offended liverwurst"
8. In the resignations of European leaders since Peter the Great's arrogant creation of the Russian Empire to spite everyone
9. In the manipulation of public opinion by creating Russian classical literature and symphonic music, which are uncritically consumed by gullible Europeans to this day
10. The murder of a progressive European politician, Gaius Julius Caesar, by the terrorist gang of Publius Servilius Casca, Marcus Brutus and other Russian collaborators, with the aim of causing a division in the Western world and promoting anti-liberal values
11. We did an unprovoked preemptive meteor strike on our planet and caused the subsequent extinction of the dinosaurs
The list is to be continued.

 

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 010
23 274
113
Szánalmas tetvek..az ország szégyenei ezek.
És akkor is ezt írnám,ha Sztálin vagy egy sarló&kalapács lenne rájuk tetoválva.

Miért nem Szent Istvánt tetoválta magára meg a magyar címert? Vagy Koppányt meg egy lovasíjászt,ha a régi vonal szimpi ?

Magyarként nyalni a nácikat vagy akár a komcsikat elég durva identitás zavar.
Tömegmészárosok voltak a nácik is meg a komcsik is...egyik sem jobb a másiknál.
A hazai skinhead szubkultúrában is ezek voltak régen a legalja emberek. Teljes mértékben egyetértek veled!