[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Amit és láttam --fórumoko, vázlatot, évekkel ezelőtt--, ott egy valódi/éles atomtöltet helyére ábrázoltak 1-3 csalit, többet --akkor-- nem tartottak lehetségesnek reális megtévesztő-célként berakni, mert ekkor nem lehetett volna a csaliknak az igazihoz hasonló tulajdonságokatt/mozgást szimulálni, vagyis az ilyen nem jó csalinak.

...régen volt, és tévedhetek is!

.
Akkor a lófa* sem tudja honnan vettem ezt a 60-as számot :D

Kell az orosz mütrágya, nehogy éhen pusztuljon a jenki....

iu

• Tetszik
Reactions: fishbed
Kell az orosz mütrágya, nehogy éhen pusztuljon a jenki....

Teljesen hülyék ezek az oroszok. Vagy használják a kereskedelmet szankciókra, vagy nem. Senki nem fogja megköszönni nekik, hogy ők nem viszonozzák az ellenük bevezetett pofátlan szankciókat. Egy kis élelmiszer áremelkedés, egy kis fagyoskodás és egy kis éhinség ideális előkészület lenne a következő választásokra nyugaton.
Nem tudom, mit gondolnak Moszkvában.

Teljesen hülyék ezek az oroszok. Vagy használják a kereskedelmet szankciókra, vagy nem. Senki nem fogja megköszönni nekik, hogy ők nem viszonozzák az ellenük bevezetett pofátlan szankciókat. Egy kis élelmiszer áremelkedés, egy kis fagyoskodás és egy kis éhinség ideális előkészület lenne a következő választásokra nyugaton.
Én arra gondolok, hogy ők még a hidegháború legkeményebb idején is szerződés szerint szállítottak.

Tehát az egy nagy előny a kereskedelemben, ha a Föld bolygó minden állama azt látja, hogy ha folyik a vér, ha dörögnek a fegyverek, te az aláírt szerződést tartod, akkor is ha a másik fél az ellenséged. Én úgy gondolom hogy az oroszoktól sokkal könnyebben vásárolnak bármit, akár stratégiailag fontos dolgokat is, mivel az orosz/szovjet vezetés nemzetközi üzleti korrektségének híre évtizedek munkájával van felépítve.

Vagy csak kell a valuta. Az is egy opció. Mindenesetre ha van egy jó hírem, hogy szállítok minden esetben, nem biztos hogy érdemes lenullázni, mert a szerződésszegő nemszállítást csak egyszer lehet eljátszani.

Nem azok, csak ki kéne végre lépni abból, hogy a világ nagyobb részét nem vesszük észre.
Az orosz szállít.
Szerinted akkor kivel fognak üzletelni?

Azt, hogy a NATO tagokat ezzel egymás ellen lehet fordítani, és közben pénzt lehet keresni?

https://www.portfolio.hu/global/20220723/durvan-kiakadt-gorbacsov-putyinra-557785

Mihail Gorbacsov, a Szovjetunió utolsó vezetője, aki olyan reformokat vezetett be, amelyek a Szovjetunió bukásához vezettek, egy közeli barátja szerint úgy véli, hogy Valgyimir Putyin tönkretette az életművét.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
"Amit Mihail Szergejevics Gorbacsov tett, az mind megsemmisült" - mondta Venidiktov. "Gorbacsov összes reformja - nullára, hamuvá, füstté vált".
Amikor megkérdezik tőlem: Van valami, ami erre utal? Azt válaszolom: Amikor Gorbacsov távozott, 4000 NATO gyorsreagálású erő volt Európában. Most a NATO bejelentette, hogy a jövő év végére 300 000 lesz.
Ez a fenyegetettségi szint. A NATO-csapatok szintje a határainkon.
- tette hozzá.
#146 963

Ferdíts Fordíts nekünk egy gyorsat, kivonatossat!

;) Köszzz!

.

Sok hszel előbb írtam.
Nézze meg hogy mikor is került stagnálásba majd gödörbe a szovjet?
A grúz dsugasvili bácsi meg a ukrán hruscsov bácsi alatt világhatalom voltak hasítottak /vitatható módszerekkel/ és kb. évente fejlődtek.
Na most brezsnev óta oroszok vannak /Moszkvában vezető posztokban.

A nato csatlakozás környékén Magyarországon népszerű volt egy vicc aminek a lényege az volt hogy az a katonai szövetség ahova Magyarország belép megbukik.
/1956.11.04.-én Magyarország meddig állt ellen?
2022.02.24. óta Ukrajna a mai napig hány napig állt ellen?/
Egy Darwin díjas összehasonlítás.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: krisss and Flamand
Egy interkontinentális ballisztikus rakéta(ICBM) tíz körüli robbanófejjet tud vinni --minden ilyet gyártó országnál ezt adja a célszerűség/ésszerűség-- és ebből lehet gazdálkodni.

.
Kivéve
A SARMAT 15 db töltetet is vihet. Ez már erős képességnövelés (már ami a darabszámot jelenti)