Panzer General / Steel Panthers / Panzer Corps (GSG)

empontipont

Well-Known Member
2015. augusztus 17.
717
2 607
93
Eddigi történelmem során az egyetlen számítógépes játék amit nem untam meg néhány óra alatt, egy steel panther mbt (spmbt) nevű volt. Azt hiszem eredetileg DOS-os lehetett win10re már nem tudtam felszuszakolni a windozos verziot sem.
Ez egy körökre osztott játék volt sok 1945 utáni valós ütközet újra játszásával.
Nem tudtok valami hasonlót ajánlani?
Nem kell semennyi animáció, szuper kepek, hangok. Lehetőleg nekem ne kelljen kövöldöznöm, csak megmondanom ki hová menjen.

Eddigi történelmem során az egyetlen számítógépes játék amit nem untam meg néhány óra alatt, egy steel panther mbt (spmbt) nevű volt. Azt hiszem eredetileg DOS-os lehetett win10re már nem tudtam felszuszakolni a windozos verziot sem.
Ez egy körökre osztott játék volt sok 1945 utáni valós ütközet újra játszásával.
Nem kell semennyi animáció, szuper kepek, hangok. Lehetőleg nekem ne kelljen kövöldöznöm, csak megmondanom ki hová menjen.
Panzer General II.
Mai napig életben tartja a közösség, n+1 mod és olyan hadjárat van hozzá, ami az alapban nem volt.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Hortator and kamm
Melyik verzió nem működik? WinSPWW2, WinSPMBT vagy SP World at War?

Létezik teljesen Windows kompatibilis verzió, ami ráadásul full-HD-ig húzható. Van II. vh (WinSPWW2) meg modern is (WinSPMBT). Mai napig fejlesztik…

Steel Panthers aktuális Windowsokon is futó iteráció (WinSPWW2 és WinSPMBT) - mind a kettő kicsit oldschool GUIval, de jóval "testközelibb" szinten irányítható.

Mi még multiztunk is vele...
Voltak érdekes dolgok, pl. Churchill-t nem ütötte be szemből a Párduc, meg a szutyok brit 75-ös se a német tankot, végül az én Párducom személyzete bírta kevésbé idegekkel a kopogást és kiugrott a tankból...

Mi még multiztunk is vele...
Voltak érdekes dolgok, pl. Churchill-t nem ütötte be szemből a Párduc, meg a szutyok brit 75-ös se a német tankot, végül az én Párducom személyzete bírta kevésbé idegekkel a kopogást és kiugrott a tankból...
Steel Panthers és Steel Panthers között is van ám különbség! :)
Van az ingyenes "kiforkolt" verzió (Steel Panthers World at War - SPWaW) meg a pénzért árult WinSP* páros.
Amikor újra elkezdtem játszani ezekkel, utánanéztem, és az előbbiről rengeteg, a tiédhez hasonló anomáliáról írtak.
Nem utolsósorban a WinSP-ket lehet rendes felbontásokban is futtatni (az SPWaW 800x600 max).

• Tetszik
Reactions: endre
Steel Panthers aktuális Windowsokon is futó iteráció (WinSPWW2 és WinSPMBT) - mind a kettő kicsit oldschool GUIval, de jóval "testközelibb" szinten irányítható.
Van letölthetőben? Nekem a kedvencem a Spwaw 7.1 volt már nem is emlékszem melyik kiegészítővel, de infravetős UHU Pantherek is voltak benne. Meg van de istennek sem tudom elindítani

Van letölthetőben? Nekem a kedvencem a Spwaw 7.1 volt már nem is emlékszem melyik kiegészítővel, de infravetős UHU Pantherek is voltak benne. Meg van de istennek sem tudom elindítani
winspWW2:

winspMBT:

Demo van mind a kettőből, pár limitációval.

• Tetszik
Reactions: endre
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Újra feltettem a WinSPMBT-t, és újra sokkolt, hogy a magyar hadrend mennyire nevetségesen rossz. Érdekelne valakit, hogy kijavítsuk?

• Tetszik
Reactions: alali77