Azt írtam, hogy a fele sem igaz úgy, ahogyan leírtad."Tolod az MH17-ről a tuti információt, miközben a fele sem igaz úgy, ahogyan leírtad. "
Melyik része nem igaz?
Én online néztem az eseményeket Sztrelkovék VK.com csatornáin 2014-ben.
Te pedig amiket írsz, hogy
"az ukrán laktanyából szerezték a harcképtelen "317" Buk-M1 TELAR-t, azt hordozták összevissza." azt már a későbbi sajtóból olvastad, amikor a Kreml próbálta a lelövést az ukránokra ráfogni.
"Putyin gépe pedig Minszk környékén koricált abban az időben."
Írtam én mást? Én azt írtam, hogy azt híresztelte az RT.com, hogy Putyin gépe Donyeck fölött fog hazamenni. Azt nem állítottam, hogy Donyeck fölött is ment volna tényleg haza!
Viszont a szakarárok ezen híresztelések miatt Putyin gépét várták Donyeck fölött, hogy lelőhessék azt!
"Az igaz, hogy Sztrelkov újjongot, de szinte nulla információja volt a a lelövésről)"
Dehogy, Sztrelkov nem "újjongot", hanem jajveszékelt, amikor rájöttek, hogy utasszállítót lőttek le. Egyedül az nem világos számomra, hogy Sztrelkov egy ukrán csapatszállító repülőgépet vagy Putyin elnöki gépét akarta-e lelövetni az utasszállító helyett.
Tehát sok minden igaz, amit leírtál, de vannak benne részek, amik csak találgatások.
Bőven a lelövés előtt szereztek Buk-M1 TELAR-t. Nem a sajtóból olvastam és nem utána volt. Az oroszok senkire sem fogtak sokáig semmit. A nyugati parádés cirkusz csinálta a fesztivált, úgy, hogy csak egyoldalúan vizsgáltak mindent. Erről ennyit. Kb. azt csinálták, mint most az atomerőművel.
Sztrelkov először újjongot, majd amikor közölték vele, hogy egy polgári gép volt, akkor kezdett el jajveszékelni, mert előre látta, hogy mi lesz ebből, főleg az Ő számára.
Sokszor jókat és érdekeseket írsz, csak néha túlgondolod, ami nem baj, csak ne ténynek add elő. Az az MH-17 katasztrófa még mindig megér nem egy misét. Messze nincs az lezárva, csak jegelve, úgy 50 évre.